Logo bg white

Inca Trail Ecuador naar Ingapirca

3-daags arrangement Ecuador
Vanaf € 475,00 p.p.
Juni t/m september
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Inca Trail Ecuador

De Inca’s legden een omvangrijk netwerk van wegen aan dat Quito, in het noorden van het Inca-rijk, verbond met Talca (ten zuiden van Santiago in Chili). Één van deze eeuwenoude Inca paden kan men nog volgen in het zuidelijke deel van Ecuador’s Centrale Vallei. Door de páramo hooglanden, via geïsoleerde Indiaanse gemeenschappen en langs prachtige bergmeren leidt dit pad naar de ruïnes van Ingapirca. Het is een indrukwekkende wandeling, dwars door het ruige berglandschap van de Andes.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Achupallas

Rond 8:30 uur start vanuit het dorpje Achupallas de Inca Trail! Dit dorpje ligt op ca. 3.300 meter hoogte. Hier wordt de bagage op muilezels geladen, alvorens deze indrukwekkende tocht dan echt begint. Via de páramo hooglanden wandelt u in ca. 4 uur naar de plek waar het eerste kampement zal worden opgezet. Onderweg kunt u genieten van spectaculaire uitzichten. De moeilijkheidsgraad van de wandeling van vandaag is gemiddeld. U overnacht vandaag op ca. 3.950 meter hoogte.  • ★★ tentenkamp (1n – vp)
2
2

2: Inca Trail

Deze dag wandelt u ongeveer 7 uur. Het niveau van deze wandeling ligt wel een stukje hoger dan de vorige dag. De dag begint met een behoorlijk klim naar 4.400 meter hoogte. Na 2 à 3 uur lopen bereikt u het hoogste punt van deze trekking. Dit punt draagt de naam: Cuchilla de Tres Cruces. Vanaf hier heeft u schitterend uitzicht op Sansahuín, een van de vele meren van dit gebied. Hierna zet u de afdaling in. Het zal ongeveer 3 uur wandelen zijn voordat u de ruïnes van Paredones bereikt. Deze plek was ooit een pleisterplaats voor de Inca-boodschappers. Vanaf hier vervolgt u het Inca pad in zuidwestelijke richting tot aan Patococha, gelegen op ca. 3.800 meter hoogte. Op deze plek zal u de nacht doorbrengen.

  • ★★ tentenkamp (1n – vp)

3
3

3: Inca Trail - Ingapirca

Vandaag ligt het niveau van de wandeling weer een stuk lager en zal u na ca. 4 uur wandelen het einddoel van de trekking bereiken: de ruïnes van Ingapirca! Gedurende de daling zal u op een gegeven moment Ingapirca in de verte al zien liggen. De locatie tussen het groene berglandschap is werkelijk sprookjesachtig. De Inca-ruïne ligt op en hoogte van ca. 3.160 meter. Na aankomt krijgt u een rondleiding van een lokale gids, waarbij u veel te weten zal komen over het indrukwekkende complex. Na deze rondleiding komt dit arrangement tot een einde.

Prijsindicatie voor dit Ecuador arrangement

Tijdens deze 3-daags arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf €475 per persoon (bij deelname van 2 personen).


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Ecuador

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Ecuador. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ecuador reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Ecuador reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het best mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat