Logo bg white

Hacienda La Danesa

3-daags arrangement Ecuador
op aanvraag
Gehele jaar
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Hacienda La Danesa, een oase van rust in het zuiden van Ecuador

Op zo’n uur rijden van de hectiek van de miljoenenstad Guayaquil ligt Hacienda la Danesa nabij het plaatsje Naranjito. La Danesa - de Deense- is vernoemd naar de Deense familie die deze hacienda al drie generaties runt. De boerderij verbouwt cacao en de koeien zorgen dagelijks voor zo’n 2000 liter melk. Hier wordt elke dag heerlijke kaas van gemaakt die u uitgebreid kunt proeven. Sinds vijf jaar is de Hacienda opengesteld voor publiek en sinds twee jaar kunt u hier ook overnachten. Er zijn slechts zes vertrekken, dus een verblijf is zeer exclusief. Elke dag kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten op het terrein van La Dansesa om meer te weten te komen over het leven op het platteland van Ecuador.


Reisspecialist Alexander bezocht de prachtige hacienda


Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vertrek naar Hacienda la Danesa

Vandaag wordt u bij uw hotel in Guayaquil opgehaald voor een transfer van ongeveer een uur naar uw accommodatie voor de komende nachten. U slaapt in de prachtige Hacienda la Danesa nabij het plaatsje Naranjito. U verblijft hier op basis van volpension en ook zijn er geselecteerde activiteiten inbegrepen.


★★★★ Hacienda La Danesa (2n) Blank
2
2

2: Hacienda La Danesa

Vandaag kunt u deelnemen aan het activiteitenprogramma van de hacienda. Zo kunt u hier alles leren over de oogst en verwerking van cacaobonen op de cacaoplantage van de hacienda. Ook kunt u zelf chocolade maken onder leiding van de chocolatier van la Danesa. Verder is het mogelijk om een koe te melken en u kunt ‘tuben’ op één van de beekjes rond het terrein. U heeft tevens een fiets tot uw beschikking om het terrein te verkennen. Tegen een toeslag is het vandaag mogelijk om in de omgeving paard te rijden of een bezoek te brengen aan het nabij gelegen nevelwoud.

Zelf chocolade maken

3
3

3: Vertrek

De ochtend kunt u nog vrij besteden bij de hacienda. Aan het begin van de middag wordt u opgehaald voor de transfer terug naar Guayaquil. Hier komt uw arrangement helaas ten einde.


Neem voor meer informatie over een reis door Ecuador contact op met één van onze reisspecialisten of doe een offerteaanvraag.

Prijsindicatie voor een verblijf op Hacienda La Danesa

Voor een 3-daags (2 nachten) verblijf op Hacienda la Danesa is de prijs op aanvraag.

Inbegrepen:

Bij uw verblijf op Hacienda la Danesa transfers van/naar Guayaquil, geselecteerde activiteiten en volpension inbegrepen. Vliegtickets naar Guayaquil zijn niet inbegrepen.

Het is niet mogelijk om een verblijf op Hacienda la Danesa los te boeken. Graag nemen wij deze overnachtingen dan ook op in uw unieke reisplan op maat.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Ecuador

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Tico als organisator van uw droomreis naar Ecuador

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw reis door Ecuador en uw verblijf bij Hacienda La Danesa.

Ecuador reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Ecuador reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het best mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat