Logo bg white

Anakonda cruise over de Amazone

4-daags arrangement Ecuador
Vanaf € 1.845,00 p.p.
Gehele jaar
Alexander paalman
Heeft u vragen?
×

Anakonda Cruise over de Amazone

Een cruise op de comfortabele Anakonda Amazone Cruise biedt u een onvergetelijke ervaring in het unieke Ecuadoraanse Amazonegebied. Gedurende de tocht gaat u op diverse plaatsen aan land en bezoekt u onder andere het Limoncocha Biological Reserve. Maakt u de 4-daagse of 8-daagse cruise, dan reist u zelfs door tot aan het Cuyabeno Reserve, gelegen bij de grens met buurland Peru. De schitterende wandelingen door het tropische primaire regenwoud onder begeleiding van een professionele gids geven u het ware ‘gevoel’ van de Amazone. De Anakonda Amazone Cruise biedt 3 programma’s aan van verschillende duur. U treft de beschrijvingen van deze verschillende programma’s in bovenstaande oranje tabjes. U dient rekening te houden met vaste vertrekdagen per arrangement.  • het 4-daagse cruiseprogramma vertrekt iedere zondag
  • het 5-daagse cruiseprogramma vertrekt iedere woensdag
  • het 8-daagse cruiseprogramma vertrekt iedere woensdag
Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Quito - Coca - Napo River

Na aankomst in Coca volgt een transfer naar de haven van de Napo rivier waar u aan boord gaat van een gemotoriseerde kano. Deze ca. 1 uur durende boottocht is een schitterende eerste kennismaking met de Amazone. U wordt afgezet bij de Anakonda Amazone Cruise. Nadat u zich aan boord heeft geïnstalleerd krijgt u een uitleg over het programma van de komende dagen. De Anakonda Amazone Cruise zal in de middag stroomafwaarts over de Rio Napo varen. Bij het vallen van de avond kunt u een wandeling maken. U verblijft aan boord op basis van volpension, waarbij alle maaltijden en excursies zijn inbegrepen. Een professionele gids zal u tijdens de excursies op de vele wonderen van het Amazonegebied en haar bewoners attenderen. Houdt u er rekening mee dat het beschreven programma indicatief is en dat er ter plaatse door waterstand van de rivier en weersomstandigheden altijd wijzigingen kunnen plaatsvinden.


  • ★★★★ Anakonda Amazone Cruise (3n – vp)

Anakonda Amazon Cruise

2
2

2: Anakonda Amazone Cruise

Vandaag zet de M/V Anakonda verder koers richting de Pañayacu Rivier delta. Per kano wordt u door de schitterende omgeving gevaren. Met een beetje geluk spot u hier de legendarische roze rivierdolfijn, een kaaiman, of een anaconda. Pañacocha betekent piranhameer in het Quechua. Dit bijzondere ecosysteem is het natuurlijk habitat van o.a. deze angstaanjagende piranha, de water monkey vis en de witte kaaiman. Tegen alle verwachtingen in kunt u hier, indien gewenst, zwemmen. In dit prachtige gebied zal u begin van de middag kunnen genieten van een heerlijke barbecue. Uiteraard geheel in de stijl van de Amazone. Na de lunch gaat u samen met uw gids op pad om de geheimen van dit gebied in de Amazone te ontdekken. In de avond keert u terug aan boord voor het diner.

3
3

3: Anakonda Amazone Cruise

In de ochtend bezoekt u vandaag een van de meest spectaculaire parrot clay licks. Deze unieke modderpoelen zitten boordevol belangrijke mineralen voor de papagaaien en parkieten. U kunt u voorstellen dat dit een waar kleurenspektakel oplevert. Bij goed weer kunt u dit unieke fenomeen meemaken. In de loop van de ochtend brengt u een bezoek aan het Sani Warmi Kichwa Interpretation Center, waar een groep Kichwa vrouwen zal spreken over de traditionele gebruiken, de lokale keuken en het dagelijkse leven in de jungle. Een leerzame aangelegenheid!

Na de lunch brengt u tevens een bezoek aan het Yakukawsay Kichwa Interpretation Center. De dag sluit u af met een prachtige wandeling door het woud.

4
4

4: Coca - Quito

Na het ontbijt wordt u teruggevaren naar Coca waar de indrukwekkende Anakonda Amazone Cruise tot een einde komt. Vanaf de aanlegsteiger in Coca heeft u een korte transfer naar het vliegveld voor uw terugvlucht naar Quito.

Prijsindicatie van dit Ecuador arrangement

Tijdens deze -4 -5 of 8-daags arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf €1845 per persoon (bij deelname van 2 personen).


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Ecuador

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Ecuador. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ecuador reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Ecuador reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het best mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat