Logo bg white

Anakonda Amazon Cruise

4-daags arrangement Ecuador
op aanvraag
Gehele jaar
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Luxe cruise in de Amazone van Ecuador

Een cruise op een van de luxe schepen van Anakonda Amazon Cruises biedt u een onvergetelijke ervaring in de Ecuadoraanse Amazone. Een bezoek aan dit gebied met haar enorme biodiversiteit mag eigenlijk niet ontbreken tijdens een reis door Ecuador. Dit immense regenwoud, dat onderdak biedt aan meer dan 600 verschillende vogelsoorten als ara’s, adelaars, haviken, parkieten, toekans, lepelaars, en honderden plantensoorten, is een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Ook vele zoogdieren en amfibieën hebben hier hun natuurlijke habitat gevonden. Wellicht de meest bijzondere bewoner van dit gebied is de roze rivierdolfijn. Kaaimannen kunt u zien vanaf de oever tijdens een ‘siësta’ in de zon. De aanwezige aapsoorten zorgen voor bijzondere geluiden in de vroege ochtend en in de namiddag. Schitterende kleuren, intense geuren en overweldigende geluiden maken deze tocht tot een onvergetelijke ervaring.

Anakonda Amazon Cruises biedt u een luxe cruise arrangement van 4, 5 of 8 dagen. U vaart over de majestueuze Napo-rivier en gaat op diverse plaatsen aan land waarbij u onder andere het Limoncocha Biological Reserve bezoekt. Maakt u de 5-daagse of 8-daagse cruise, dan reist u zelfs door tot aan het Cuyabeno Reserve, gelegen bij de grens met buurland Peru.U maakt onder begeleiding van een professionele gids bijzondere wandelingen door het tropische regenwoud waarbij u kennis maakt met het ware Amazonegebied. De Anakonda Amazon Cruise biedt u een unieke kans om het Amazonegebied in alle rust en comfort te verkennen. U dient rekening te houden met vaste vertrekdagen per arrangement.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Start Anakonda Cruise

U vliegt vandaag in zo'n 50 minuten van Quito naar Francisco de Orellana, in de volksmond ook wel ‘Coca’ genoemd. Na aankomst in Coca volgt een transfer naar de Napo-rivier waar u aan boord gaat van een gemotoriseerde kano. Deze circa 1 uur durende boottocht is een schitterende eerste kennismaking met de Amazone. U wordt afgezet bij de Anakonda Amazon Cruise. Nadat u zich aan boord heeft geïnstalleerd krijgt u een uitleg over het programma van de komende dagen. De Anakonda Amazon Cruise zal in de middag stroomafwaarts over de Rio Napo varen. Bij het vallen van de avond kunt u een wandeling maken. U verblijft aan boord op basis van volpension, waarbij alle maaltijden en excursies zijn inbegrepen. Een professionele gids zal u tijdens de excursies op de vele wonderen van het Amazonewoud en haar bewoners attenderen. Houdt u er rekening mee dat het beschreven programma indicatief is en dat er ter plaatse door waterstand van de rivier en weersomstandigheden altijd wijzigingen kunnen plaatsvinden.

  • ★★★★ Anakonda Amazon Cruise (3n)

Deluxe suite

2
2

2: Amazone

Vandaag zet de Anakonda verder koers richting de Pañayacu Rivier delta. Per kano wordt u door de schitterende omgeving gevaren. Met een beetje geluk spot u hier de legendarische roze rivierdolfijn, een kaaiman, of een anaconda. Pañacocha betekent piranhameer in het Kichwa, de lokale Quechua taal. Dit bijzondere ecosysteem is het natuurlijk habitat van onder andere piranha's, arapaima's en de witte kaaiman. Tegen alle verwachtingen in kunt u hier, indien gewenst, zwemmen. In dit prachtige gebied zal u begin van de middag kunnen genieten van een heerlijke barbecue. Uiteraard geheel in de stijl van de Amazone. Na de lunch gaat u samen met uw gids op pad om de geheimen van dit gebied in de Amazone te ontdekken. In de avond keert u terug aan boord voor het diner.

Rivierdolfijn

3
3

3: Amazone

In de ochtend bezoekt u vandaag een van de meest spectaculaire parrot clay licks. Deze unieke modderpoelen zitten boordevol belangrijke mineralen voor de papagaaien en parkieten. U kunt u voorstellen dat dit een waar kleurenspektakel oplevert. Bij goed weer kunt u dit unieke fenomeen meemaken. In de loop van de ochtend brengt u een bezoek aan het Sani Warmi Kichwa Interpretation Center, waar een groep Kichwa-vrouwen zal spreken over de traditionele gebruiken, de lokale keuken en het dagelijkse leven in de jungle. Een leerzame aangelegenheid!

Na de lunch brengt u tevens een bezoek aan het Yakukawsay Kichwa Interpretation Center. De dag sluit u af met een prachtige wandeling door het woud.

Clay lick

4
4

4: Coca - Quito

Na het ontbijt wordt u teruggevaren naar Coca waar deze indrukwekkende Anakonda Amazon Cruise tot een einde komt. Vanaf de aanlegsteiger in Coca heeft u een transfer naar het vliegveld voor uw terugvlucht naar Quito. Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie voor dit Anakonda Amazon Cruise arrangement

De prijs voor een Anakonda Amazon Cruise is op aanvraag.

Inbegrepen:

Dit arrangement is inclusief een retourvlucht van Quito naar Puerto Francisco de Orellana, transfers, volpension en excursies. Vliegtickets naar Ecuador zijn niet inbegrepen.

Het is niet mogelijk om een Anakonda Amazon Cruise los te boeken. Graag nemen wij dit arrangement dan ook op in uw unieke reisplan op maat.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Ecuador

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen naar Ecuador. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ecuador reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Ecuador reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het best mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat