Logo bg white

Ecuador reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Ecuador reizen en/of arrangementen.

Zoeken
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.200,– p.p.
juni t/m september

Ecuador Arrangement | Napo Wildlife Center

Napo Wildlife Center is een prachtige lodge in het hart van het Yasuní National Park. Dit park is misschien wel een van de meest biologisch diverse plek op aarde, mede door de unieke ligging op de evenaar nabij de Andes in de Ecuadoraanse Amazone. Tijdens uw verblijf maakt u prachtige excursies in deze indrukwekkende omgeving.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Prijs op aanvraag
Gehele jaar

Ecuador Arrangement | Hacienda La Danesa

Hacienda la Danesa ligt op zo'n uur rijden van Guayaquil in het zuid-westen van Ecuador. Sinds vijf jaar is deze prachtige Hacienda opengesteld voor publiek en sinds twee jaar kunt u hier ook overnachten. Er zijn slechts zes vertrekken, dus het verblijf is zeer exclusief!

Lees meer
Uniek arrangement
5 dagen
op aanvraag
Januari t/m april/mei

Ecuador arrangement | Galápagoscruise

Tijdens een Galápagos cruise kunt u op een comfortabele manier kennismaken met diverse eilanden en zeer uiteenlopende flora en fauna van de unieke Galápagos archipel! U kunt een losse Galápagos cruise naar keuze boeken bij Tico Reizen of een cruise laten verwerken in een complete rondreis door Ecuador.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 920,– p.p.
Juni t/m september

Ecuador arrangement | Authentieke Hacienda Zuleta

Hacienda Zuleta is voor veel mensen de mooiste hacienda van Ecuador. Deze Hacienda is een nog werkende boerderij, gelegen op ca. 2 uur rijden van Quito. U verblijft deze dagen op basis van volpension in een bijzonder sfeervolle kamer.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 475,– p.p.
Juni t/m september

Ecuador arrangement | Inca Trail

Van de wereldberoemde Inca Trail in Peru kennen veel mensen het bestaan. Wat veel mensen niet weten is dat het mogelijk is om in Ecuador ook een Inca Trail te lopen. Het is een schitterende tocht dwars door de Andes. Het einddoel van deze trekking is de grootste Inca ruïne van Ecuador: Ingapirca.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat