Logo bg white

Napo Wildlife Center

4-daags arrangement Ecuador
op aanvraag
juni t/m september
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Napo Wildlife Center in de Amazone van Ecuador

Het kleinschalige Napo Wildlife Center is schitterend gelegen in het Yasuní National Park, en bestaat uit 16 comfortabele cabaña’s. De lodge is gebouwd door de inheemse Kichwa Añangu gemeenschap en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds door deze gemeenschap gerund. Alle excursies worden begeleid door een gediplomeerde natuurgids en een lokale Kichwa gids die gespecialiseerd is in het spotten van dieren in de dichte bebossing van het Yasúni National Park. Het park beslaat een gebied van 1000 vierkante kilometer en is eind jaren tachtig uitgeroepen tot UNESCO biosfeerreservaat. Het is misschien wel een van de meest biologisch diverse plek op aarde, mede door de unieke ligging op de evenaar nabij de Andes in de Ecuadoraanse Amazone. In slechts één hectare kunnen meer soorten organismen gevonden worden dan op het hele Europese continent! Het nationale park herbergt een derde van alle Amazone-zoogdieren, meer dan 100 soorten reptielen, 600 vogelsoorten en meer dan 4000 plantensoorten.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1. Coca - Napo Wildlife Center

Uw arrangement start in het Amazone plaatsje Francisco de Orellana, in de volksmond ook wel ‘Coca’ genaamd. Vanaf de luchthaven is een transfer naar de Napo rivier georganiseerd, waar u aan boord stapt van een gemotoriseerde boot die u in circa 2½ uur naar de bootplaats aan de Añangu kreek zal brengen. Hier ontmoet u uw gidsen voor de komende dagen en stapt over op een peddelkano, gemotoriseerde voertuigen zijn in dit gebied namelijk niet toegestaan. Wat volgt is een schitterende 2 uur durende boottocht door het Amazonewoud naar de lodge. Onderweg speurt u samen met uw gidsen naar het dierenleven wat zich aan de overs van het water schuilhoudt. In de loop van de middag komt u aan bij het Napo Wildlife Center, gelegen aan het Añangu meer. U verblijft de komende dagen op basis van volpension, en alle transfers en excursies zijn inbegrepen.


★★ Napo Wildlife Center (3n) Blank

2
2

2 & 3: Napo Wildlife Center

De komende dagen maakt u diverse excursies onder begeleiding van uw gidsen in het Yasuní National Park. U trekt er per kano op uit en bezoekt één van de grootste ‘parrot clay licks’ van de omgeving. Een clay lick is een natuurlijke rotsformatie waar vaak een grote hoeveelheid papegaaien, parkieten en ara's te vinden zijn. Ook beklimt u observatietorens van de lodge om boven het bladerdak van het regenwoud op zoek te gaan naar dierenleven. Vele excursies beginnen al vroeg in de ochtend omdat u de jungle dan echt ziet ontwaken. U heeft in de ochtend en rond zonsondergang de meeste kans om dieren te zien.

Observatietoren

4
4

4: Vertrek

Na het ontbijt wordt u per kano terug naar de Napo rivier gevaren. Hier neemt u afscheid van uw gidsen en stapt over op de gemotoriseerde boot die u in zo’n 2½ uur terug naar Coca zal varen. Na aankomst in Coca volgt een korte transfer naar de luchthaven. Hier komt uw arrangement ten einde.


Neem voor meer informatie over een reis door Ecuador contact op met één van onze reisspecialisten of doe een offerteaanvraag.


Prijsindicatie voor een verblijf bij Napo Wildlife Center

Voor een 4-daags (3 nachten) verblijf bij Napo Wildlife Center is de prijs op aanvraag.

Inbegrepen:

Bij uw verblijf bij Napo Wildlife Center zijn (boot)transfers van/naar Puerto Francisco de Orellana, volpension en excursies inbegrepen. Vliegtickets van/naar Puerto Francisco de Orellana zijn niet inbegrepen.

Het is niet mogelijk om een verblijf bij Napo Wildlife Center los te boeken. Graag nemen wij deze overnachtingen dan ook op in uw unieke reisplan op maat.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Ecuador

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Tico als organisator van uw droomreis naar Ecuador

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw reis door Ecuador en uw verblijf bij Napo Wildlife Center.

Ecuador reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Ecuador reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het best mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat