Logo bg white

Kapawi Ecolodge

4-daags arrangement Ecuador
op aanvraag
Juni t/m september
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Kapawi Ecolodge, een uniek verblijf in het Amazonewoud

De Kapawi Ecolodge ligt diep verscholen in een stuk nog ongerept Amazonewoud in het zuidelijke deel van Ecuador. De lodge is alleen per vliegtuig vanuit Shell te bereiken. Door de zeer geïsoleerde ligging, ver buiten de bewoonde wereld kunt u hier kennis maken met een unieke flora en fauna en een bijzondere lokale bevolking; de Achuar. Dagelijks maakt u gevarieerde excursies onder begeleiding van professionele lokale gidsen die u attenderen op de aanwezige dieren en alle wonderen van het woud. U kunt kiezen uit een 4-, 5- of 8-daags Kapawi arrangement. Uiteraard is uw bezoek aan de Kapawi Lodge goed te combineren met een rondreis door Ecuador en/of een bezoek aan de Galápagoseilanden. Een verblijf in de Kapawi lodge is een zeer bijzondere ervaring die wij van harte aanbevelen!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Pastaza

Vroeg in de ochtend wordt u bij uw hotel in Quito opgehaald voor de gedeelde transfer naar de kleine luchthaven van Shell. Via de steden Latacunga, Ambato en Baños wordt u over land richting Puyo gereden. Onderweg zult u diverse vulkanen zien liggen zoals de Cotopaxi, de Ilinizas vulkanen en de Tungurahua. Onderweg wordt een lunch aangeboden en zult u diverse korte stops maken. Vanaf de luchthaven van Shell wordt u met een vliegtuigje van de lodge in ongeveer 50 minuten naar de ‘lower Pastaza’, één van de meest geïsoleerde gebieden van Ecuador, gevlogen. U wordt verwelkomt door de lokale Achuar gemeenschap en in 30 minuten per kano naar de unieke Kapawi Ecolodge gevaren. Na de lunch heeft u tijd om te ontspannen, uit te pakken en kennis te maken met de omgeving. In de middag staat er een ontspannen eerste wandeling op het programma en zult u meer informatie ontvangen over het regenwoud, de Achuar-cultuur en de excursies die u de komende dagen zult maken. U verblijft op basis van volpension en ook alle excursies zijn inbegrepen.

  • ★★★ Kapawi Ecolodge & Reserve (3n)

Uw comfortabele bungalow

2
2

2: Amazone

Vroeg in de morgen vertrekt u per motorboot naar een claylick. Een claylick is een natuurlijke rotsformatie waar vaak een grote hoeveelheid vogels te vinden zijn.De kans is groot dat u hier vroeg in de morgen verschillende soorten macaws en papegaaien ziet eten. Na het ontbijt staat er een wandeling van circa 2 uur op het programma. De gids vertelt u tijdens de wandeling meer over het gebied, het tropische woud en medicinale planten. U luncht bij de lodge en heeft wat tijd om te rusten. In de loop van de middag verkent u per kajak de Kapawari-rivier en de aangrenzende meren. Wellicht ziet u hier de roze rivierdolfijn. Na het diner is het mogelijk met de gids een wandeling te maken in de nabije omgeving van het hotel waarbij vooral naar insecten en kikkers gezocht wordt.

Kajakken op de Kapawari rivier

3
3

3: Amazone

Vroeg in de morgen, nog voor het ontbijt, staat er een birdwatching wandeling op het programma. Na het ontbijt gaat u op pad met lokale gidsen en leert u meer over de flora en fauna en de Achuar. De lunch wordt genuttigd als picknick in het bos. U brengt vandaag tevens een bezoek aan een van de Achuar gemeenschappen.4
4

4: Pastaza - Quito

In de ochtend staat er een bezoek nog een korte birdwatching wandeling op het programma. Na het ontbijt maakt u zich klaar voor het vertrek. Hierna neemt u afscheid van de Kapawi Lodge. Vanaf de lodge wordt u terug naar de airstrip gebracht en vliegt u terug naar Shell waar dit arrangement tot een einde komt. In Shell wacht de transfer die u terugbrengt naar Quito. U maakt nog enkele interessante stops onderweg en nabij Baños wordt u een lunch aangeboden (inbegrepen). U arriveert rond 20:00 uur ’s avonds in Quito en wordt bij uw hotel afgezet.


Prijsindicatie voor dit Ecuador arrangement

Voor een 4-daags (3 nachten) verblijf in de Kapawi Ecolodge is de prijs op aanvraag.

Inbegrepen:

Bij uw verblijf in de Kapawi Ecolodge zijn de transfers van Quito naar Shell, de vlucht van Shell naar de lodge, volpension en excursies inbegrepen. Vliegtickets van/naar Quito zijn niet inbegrepen.

Het is niet mogelijk om een verblijf in de Kapawi Ecolodge los te boeken. Graag nemen wij deze overnachtingen dan ook op in uw unieke reisplan op maat.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Ecuador

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Ecuador. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ecuador reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Ecuador reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het best mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat