Logo bg white

De exclusieve Mashpi Lodge

3-daags arrangement Ecuador
op aanvraag
Gehele jaar
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Exclusief verblijf in de Mashpi Lodge

Voor de echte natuurliefhebber is het nevelwoud in het Mashpi-reservaat een absolute topattractie. Het reservaat ligt op zo’n 1.300 meter hoogte in de uitlopers van de Andes en is de natuurlijke habitat van diverse bijzondere vogelsoorten waaronder kolibries, toekans, quetzals, hokko’s, tangara’s en de rode rotshaan. Daarnaast vindt u hier een rijke vegetatie met diverse soorten orchideeën en bromelia’s. De valleien van het reservaat bieden diverse wandelmogelijkheden.

De elegante en moderne Mashpi Lodge is ontwikkeld als comfortabele basis om de biodiversiteit van dit indrukwekkende reservaat te ontdekken. Deze exclusieve lodge is enkel toegankelijk voor haar gasten. De zijkant van het gebouw is voor een groot deel gemaakt van glas zodat u spectaculair uitzicht heeft op de prachtige bosrijke omgeving. De Lodge telt slechts luxueuze 24 kamers, welke van alle gemakken voorzien zijn. In de omgeving zijn een hoop interessante excursies te maken, welke allen worden begeleid door ervaren en professionele gidsen. Het luxueuze karakter van de lodge in combinatie met de prachtige natuur, de uitmuntende service en het heerlijke eten maken een verblijf hier tot een onvergetelijke ervaring!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Mashpi Lodge

Vandaag start uw 3-daagse bezoek aan het prachtige nevelwoud, niet ver van de hoofdstad Quito. In de ochtend wordt uw verblijf in Quito opgehaald voor de circa 3 uur durende transfer naar de exclusieve Mashpi Lodge. De landschapsverandering is indrukwekkend aangezien de Andestoppen in korte tijd plaats maken voor het weelderige groen van het nevelwoud. Bij uw verblijf in de Mashpi Lodge verblijft u in het Mashpi-reservaat, gelegen in een spectaculair Chocó-gebied, een van de meest biodiverse bioregios in de wereld.

Nadat u bent ingecheckt zal u welkom worden geheten door een van de natuurgidsen. Hij of zij zal u een introductie geven over de ‘cloud forest’ en de excursiemogelijkheden. U verblijft in de Mashpi Lodge op basis van volpension,waarbij een groot scala aan activiteiten is inbegrepen.

Na de uitleg kunt u genieten van een overheerlijke lunch, alvorens het excursie programma van start gaat. U wandelt vanmiddag de Napa Trail. Onderweg heeft u prachtige uitzichten op de omgeving en is de kans groot dat u een aantal interessante vogels zal spotten. Na het diner kunt u indien u dit interessant vindt een lezing bijwonen.


  • ★★★★★ Mashpi Lodge (2n) Blank


Mashpi Lodge

2
2

2: Mashpi Lodge

Vroeg opstaan zal worden beloond. Het meeste dierenleven laat zich zien op het moment dat de zon opkomt. Het spotten van tjilpende vogels die op zoek naar eten zijn is in de ochtenduren een stuk gemakkelijker dan in de middag. Een goede plek om vogels te spotten is het terras van de Mashpi Lodge. De aanwezige gidsen kunnen u voorzien van een verrekijker en uitleg over het gedrag van de betreffende vogels.

Na het ontbijt wandelt u in ongeveer 15 minuten naar de ‘Sky Bike en observatietoren. De ‘Sky Bike’ is een fiets aan een kabel waar u als het ware boven de grond mee door de bossen fietst. De observatietoren is 30 meter hoog. Vanaf de top heeft u spectaculaire uitzichten op de omgeving. Tevens kunt u hier vogels spotten die zich vaak alleen hoog in de bomen bevinden. Na de lunch staat er opnieuw een prachtige wandeling onder begeleiding van een gids op het programma.

Na het diner heeft u vanavond de mogelijkheid om een nachtwandeling te maken. Deze start als het net donker is geworden. Op het moment dat het donker is, is de beleving in het nevelwoud anders dan gedurende de dag. De geluiden en de geuren zijn intenser en daarbij zal u ander dierenleven spotten dan gedurende de dag. De kans is bijvoorbeeld aanwezig dat u de vuurvliegjes de bomen ziet oplichten. Een spectaculair gezicht!

Sky Bike


3
3

3: Vertrek

Ook deze ochtend kunt u er weer voor kiezen om vroeg uit de veren te gaan om de kans tot het spotten van bijzondere vogels te vergroten. Na het ontbijt staat er nog één excursie op het programma alvorens u weer terug reist naar Quito. U wandelt naar de prachtige Copal-waterval, een wandeling van in totaal 2 uur. Onderweg komt u weer veel verschillende planten, bomen, bloemen en dierenleven tegen. Na de lunch maakt u zich klaar voor de transfer terug naar Quito, waar u in de loop van de middag zal arriveren.

Prijsindicatie voor dit Mashpi Lodge arrangement

Voor een 3-daags (2 nachten) verblijf in de Mashpi Lodge is de prijs op aanvraag.

Inbegrepen:

Bij uw verblijf in de Mashpi Lodge zijn de transfers, volpension en excursies inbegrepen. Vliegtickets van/naar Quito zijn niet inbegrepen.

Het is niet mogelijk om een verblijf in de Mashpi Lodge los te boeken. Graag nemen wij deze overnachtingen dan ook op in uw unieke reisplan op maat.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Ecuador

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Ecuador. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ecuador reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Ecuador reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het best mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat