Logo bg white

Authentieke Hacienda Zuleta

4-daags arrangement Ecuador
op aanvraag
Juni t/m september
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Authentiek verblijf bij Hacienda Zuleta

Zuleta ligt ten noorden van Quito, op ruim 2.500 meter hoogte in de ‘Sierra’, ofwel het Andesgebergte. De zogenaamde ‘Avenida de los Volcanes’ (de Straat van de Vulkanen) snijdt Ecuador van noord naar zuid door tweeën waardoor op natuurlijke wijze de kust, ofwel ‘La Costa’ gescheiden is van het Amazonegebied, ‘El Oriente’.

De charmante Hacienda Zuleta is een traditionele boerderij uit de late 16e eeuw, gelegen op een landgoed van zo'n 2.000 hectare. Deze spectaculair gelegen boerderij is vandaag de dag nog steeds in gebruik. Zo beschikt de Hacienda over zo’n 100 paarden, 300 koeien en 200 schapen. De authentieke Hacienda heeft 21 bijzonder sfeervolle kamers. Iedere dag wordt er heerlijk gekookt voor de gasten met producten van het eigen landgoed, zoals zelfgemaakte kaas, groente uit eigen tuin of smaakvolle forel. Er is een hoop te doen in de omgeving van de Hacienda. Prachtige paardrijtochten, mountainbiken, wandelen, een bezoek aan de eigen kaasfabriek, of een bezoek aan het condor rehabilitatie verblijf zijn slechts enkele mogelijkheden.

Het nabij gelegen plaatsje Otavalo is vooral bekend geworden door de kleurrijke indiaanse zaterdagmarkt. Er is van alles te koop; van geweven kleden, tassen en truien van alpacawol tot panfluiten. Een bezoek aan deze wereldberoemde markt is zeker de moeite. In de verdere omgeving van Zuleta liggen tevens nog meer interessante indiaanse dorpjes, die allen gespecialiseerd zijn in een bepaalde ambacht. Zo is er het dorp van de hoedenmakers, de mandenmakers en de makers van muziekinstrumenten. Tussen de hoge bergen, die tot bijna 4000 meter hoogte reiken, treft u diverse meren aan, waaronder de Laguna de Cuicocha, een diep, azuurblauw kratermeer.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Hacienda Zuleta

Vandaag arriveert u op eigen gelegenheid in Zuleta, een klein plaatsje gelegen in de omgeving van Otavalo. U verblijft hier de komende dagen in de schitterende Hacienda Zuleta. Deze haciënda is de ideale plek om even helemaal uit te rusten na een lange reis, of om een enerverende reis door Ecuador af te sluiten. U verblijft hier op basis van volpension.

  • ★★★★ Hacienda Zuleta (3n)


Hacienda Zuleta

2
2

2-3: Zuleta & omgeving

Vrije dagen in de prachtige omgeving van Hacienda Zuleta. Indien u van paardrijden houdt dan is het maken van een mooie paardrijtocht beslist de moeite. Tevens kunt u prachtig wandelen en mountainbiken in de omgeving. Brengt u een dezer dagen ook zeker een bezoekje aan de kaasfabriek en het opvangverblijf voor de condors. In de middag kunt u onder het genot van het drankje genieten van de bijzonder sfeervolle vertrekken van de Hacienda, alvorens u aan tafel gaat voor een heerlijke maaltijd uit eigen tuin.

4
4

4: Vertrek

Het verblijf in deze authentieke haciënda komt vandaag tot een einde. Na het ontbijt maakt u zich klaar voor vertrek naar uw volgende bestemming. Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie voor dit Ecuador arrangement

De prijs voor verblijf in Hacienda Zuleta is op aanvraag.

Inbegrepen

U verblijft op Hacienda Zuleta op volpension basis. Transfers naar de haciënda zijn niet inbegrepen.


Het is niet mogelijk om een verblijf bij Hacienda Zuleta los te boeken. Graag nemen wij dit arrangement dan ook op in uw unieke reisplan op maat.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Ecuador

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Ecuador. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ecuador reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Ecuador reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het best mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat