Logo bg white

Uitgebreide kennismaking met Vietnam

25-daagse rondreis door Vietnam
Vanaf € 6.225,00 p.p.
December t/m april
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Bijzondere vakantie Vietnam!

Deze vakantie Vietnam start in de metropool Ho Chi Minh City, een afspiegeling van het hedendaagse Vietnam. Bij een bezoek aan het zuiden mag een tocht naar de Mekongdelta uiteraard niet ontbreken en u maakt dan ook kennis met één van de meest vruchtbare gebieden ter wereld.

Vanaf hier reist u steeds verder in noordelijke richting met als volgende bestemmingen het bergdorpje Da Lat, de toeristische kustplaats Nha Trang en het ongerepte kustplaatsje Quy Nhon. Uiteraard mag ook een bezoek aan de gezellige lampionnenstad Hoi An niet ontbreken aan deze reis.

Via de keizerlijke stad Hué reist u verder over land naar het Phong Nha National Park, bekend vanwege haar prachtige en grote grotten. Dan is het tijd voor uw enige binnenlandse vlucht naar Hanoi en sluit u deze heerlijke vakantie Vietnam af aan boord van een prachtig schip waarmee u door het sprookjesachtige Halong Bay vaart.

Bekijk het volledige reisprogramma van deze Vietnam vakantie!


Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Vietnam

Uw vakantie Vietnam gaat vandaag van start! Vanavond vertrekt u vanaf Schiphol met een KLM vlucht (economy class) naar de Zuid-Vietnamese metropool Saigon (officiële naam van de stad is Ho Chi Minh City). U dient over te stappen in Kuala Lumpur.

2
2

2: Aankomst Ho Chi Minh City

Begin van de avond arriveert u op de internationale luchthaven van Saigon. Bij aankomst ondergaat u de grensformaliteiten met het visum wat Tico voor u heeft verzorgd. Bij het verlaten van de luchthaven wordt u welkom geheten door een vertegenwoordiger van onze lokale partner, welkom in Vietnam! U heeft een transfer naar uw comfortabele accommodatie in het centrum van de stad.

 • ★★★ Silverland Yen Hotel (3n)
 • ★★★★ Hotel des Arts (3n) Blank
3
3

3: Vespa excursie Saigon

Vanochtend brengt u een bezoek aan enkele van Saigon’s belangrijkste bezienswaardigheden, echter niet per auto, maar achterop een Vespa! Dit vervoersmiddel is de laatste jaren hét gezicht geworden van deze drukke stad. Indien dit te avontuurlijk voor u is, dan is het uiteraard ook mogelijk om deze excursie met een auto uit te voeren.

U stapt achterop een Vespa en start de dag in het Tao Dan Park. Hierna rijdt u naar het Thich Quang Duc’s monument en de Ho Thi Ky bloemenmarkt. Vietnamezen kennen een bijzondere begrafeniscultuur en u bezoekt één van de zogenaamde ‘funeral homes’. Hier leert u meer over deze diepgewortelde traditie. U rijdt door China Town en stopt bij een Chinese medicijnenwinkel waar u meer te weten komt over Chinese medicijnen. Vervolgens reist via District 2 naar District 1 waar zich enkele grote bezienswaardigheden van de stad bevinden. In dit historische gedeelte van de stad zijn de oude Franse koloniale invloeden nog altijd goed zichtbaar. U bezoekt het oude postkantoor, de 19e eeuwse Notre Dame kathedraal en het stadhuis (van buiten), de voormalige ambtswoning van de president van het voormalige Zuid-Vietnam. U eindigt deze excursie bij het Opera House. De rest van de middag heeft u vrij te besteden.

4
4

4: Cao Dai & Cu Chi tunnels

Vandaag staat er een excursie deels buiten Saigon op het programma. Allereerst reist u naar Tay Ninh, het centrum van één van de meest intrigerende religieuze groeperingen van Vietnam: de Cao Dai. Iedere dag om precies 12:00 uur, stromen hier honderden gelovigen in witte gewaden samen voor de dienst. De priesters zijn het meest indrukwekkend, gekleed in geel, rood en blauw; een zeer fotogeniek schouwspel. Het is dan ook erg bijzonder om deze dienst bij te wonen. Bezoekers van buitenaf zijn zeer welkom.

Na de lunch (inbegrepen), reist u door naar de Cu Chi tunnels, gelegen bij het gelijknamige plaatsje. Tijdens de beruchte Vietnam oorlog diende dit ingenieuze tunnelcomplex als schuilplaats voor de Vietcong gedurende de strijd tegen de Amerikanen. De tunnels bereiken gezamenlijk een lengte van wel 250 kilometer en bevinden zich op verschillende niveaus. Het is fascinerend om hier enkele tijd te spenderen. Na dit bezoek wordt u weer teruggebracht naar uw verblijf.

5
5

5: Saigon – Mekongdelta

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een prachtige tocht zuidwaarts naar Can Tho, gelegen in het vruchtbaarste gedeelte van Vietnam, de Mekongdelta. Het is tevens het meest welvarende en meest dichtbevolkte deel van Vietnam. Zodra u Saigon verlaat, verandert het landschap drastisch; het is een labyrint van rivieren en kanaaltjes. Na ca. 2 uur stapt u bij het plaatsje Ben Tre aan boord van een sampan (een kleine gemotoriseerde houten boot) welke u door diverse kanalen vaart. Onderweg stopt u om wandelingen te maken langs de verschillende lokale werkplaatsen. Gedurende deze wandelingen krijgt u een goede indruk van het leven van de lokale bevolking. Zo ziet u hoe rijstpapier wordt gemaakt, bezoekt u een kokosnoten plantage, en een bijentuin. Na een bezoek aan deze werkplaatsen, staan er fietsen voor u klaar waarmee u een fietstocht maakt door de omgeving. Na deze tocht stapt u aan boord van een roeibootje waarmee u over een schaduwrijk kanaal vaart naar uw lunchplek.

U luncht vanmiddag in een restaurant met uitzicht op de rivier. Na de lunch stapt u weer aan boord en wordt u naar de pier gevaren vanwaar u een ca. 3 uur durende transfer heeft naar Can Tho en wordt afgezet bij uw hotel

 • ★★★+ Victoria Can Tho Resort (1n)
 • ★★★★ Azerai (1n)

Video Victoria Can Tho

6
6

6: Can Tho – Da Lat

‘s Ochtends staat er een bezoek aan de bekende drijvende markt Blank van Cai Rang op het programma. Al varend leert u meer over de geschiedenis van de markt en het leven op de Mekong. Het is een kleurrijk tafereel! U bezoekt een traditioneel noedelhuisje waar verse noedels worden gemaakt. Na deze excursie wordt u naar de luchthaven gebracht en checkt u in op de vlucht naar het hoger gelegen bergdorp Da Lat, gelegen in de binnenlanden van Vietnam. Na aankomst in Da Lat heeft u een transfer naar uw sfeervolle accommodatie voor de komende dagen.


 • ★★★+ Ana Villas Da Lat (2n)
7
7

7: Da Lat

Vrije dag die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. U kunt op eigen gelegenheid de omgeving en het stadje verkennen. Brengt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Crazy House, of het oude treinstation in Frans koloniale stijl.

Uiteraard kan Tico vandaag ook een excursie voor u verzorgen. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

8
8

8: Da Lat – Nhin Van Bay

Vandaag reist u in ca. 3 uur verder naar de kustplaats Ninh Van Bay. U overnacht de komende dagen in een werkelijk schitterende accommodatie, direct aan zee. Kom gedurende uw verblijf hier helemaal tot rust en geniet van de schitterende omgeving, de uitstekende faciliteiten van het resort en de uitmuntende service.

 • ★★★★ L'Alya Ninh Van Bay (3n)


Bent u op zoek naar een nog exclusievere ervaring? Dan is een verblijf in het luxe Six Senses Ninh Vanh Bay aan te raden!

L'Alya Ninh Van Bay

9
9

9 & 10: Ninh Van Bay

Vrije dagen in Ninh Van Bay die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. U kunt uiteraard heerlijk ontspannen aan het zwembad of op de prachtige stranden. U kunt tevens een bezoek brengen aan Nha Trang, waar u o.a. de Po Nagar Cha-torens, de Hon Chong Rocks of de Cho Dam markt kunt bezoeken. Bij uw verblijf kunt overigens ook een fiets gebruiken om de omgeving op eigen gelegenheid te verkennen, of een bootje charteren en een mooie tocht maken wanneer de zon ondergaat.

11
11

11: Ninh Van Bay – Quy Nhon

U vervolgt uw tocht langs de adembenemend mooie kust langs slaperige vissersdorpjes naar Vietnam ’s tweede belangrijke havenstad: Quy Nhon (totale afstand vandaag: ca. 200 kilometer). De stad Quy Nhon staat bekend om haar uitstekende visgerechten en daar kunt u de komende dagen dan ook heerlijk van genieten. Quy Nhon is nog zeer ongerept en er zijn dan ook weinig toeristen die dit plaatsje bezoeken. Uw accommodatie is buiten de stad gelegen aan de kust, omringd door bergen.

U verblijft de komende dagen in een van de mooiste accommodaties van Vietnam.

 • ★★★★+ Anantara Quy Nhon (2n)

Anantara Quy Nhon

12
12

12: Quy Nhon

Vrije dag die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. U kunt genieten van uw heerlijke accommodatie, gelegen aan het strand. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld te gaan vissen op zee of om te gaan snorkelen.

Indien u geïnteresseerd bent in ruïnes dan is het aan te raden om de omgeving van Quy Nhon te verkennen. Er zijn hier veel oude gebouwen die dateren uit de Champa periode, meer dan duizend jaar oud en overwoekerd door de natuur. Bij uw verblijf in het Anantara Quy Nhon is fietsenhuur inbegrepen. U kunt er ook zelf met de fiets op uittrekken om de omliggende vissersdorpjes te verkennen.

Uw accommodatie organiseert iedere dag andere activiteiten, informeert u bij de receptie naar de mogelijkheden en tarieven.

"Dit jaar met Tico naar Vietnam. We hebben wederom een super vakantie gehad. Alles prima geregeld, transfers op tijd en overal met gids (chique hoor), in alle hotels welkom ontvangen. Overall zat de reis voor ons prima in elkaar. Bij deze dus hartelijk dank voor een perfect georganiseerde reis. Tijd om weer wat nieuwe plannen te maken!"
Sander & Jaco

Verse vis!

13
13

13: Quy Nhon – My Lai – Hoi An

Na een vroeg ontbijt start vandaag de lange maar zeer indrukwekkende tocht langs de kustlijn van de Golf van Tolkin naar de bijzondere historische stad Hoi An. Vanaf de diverse passen heeft u steeds weer een spectaculair uitzicht op de zee en de vele zandbanken voor de kust.

Onderweg stopt u in My Lai waar op 16 maart 1968 een afschuwelijk drama plaatsvond. Tijdens de Vietnamoorlog werd hier een heel dorp uitgemoord door Amerikaanse soldaten daar men dacht dat zich een groep Vietcong strijders verscholen hield in het dorp. Vrouwen, ouderen en kinderen werden niet gespaard. In My Lai bezoekt u het museum waar u meer te weten komt over deze verschrikkelijke gebeurtenis. Tevens bezoekt u het monument. Na een bezoek aan deze indrukwekkende plaats, vervolgt u uw reis verder naar de gezellige toeristenstad Hoi An, waar u wordt afgezet bij uw centraal gelegen hotel.

 • ★★★+ Siesta Hang be Hoi An (3n)
 • ★★★★★ The Nam Hai (3n)

The Nam Hai

14
14

14: Hoi An wandelexcursie

In de ochtend staat er een leuke wandeling Blank onder begeleiding van een gids door Hoi An op het programma. Geniet van de prachtige architectuur van zowel de Frans koloniale herenhuizen als de Chinese en Japanse bouwwerken. U brengt een bezoek aan de Japanse brug, het pottenbakmuseum, het 200 jaar oude Tan Ky huis, de Chua Ong pagode en de lokale markt. Onderweg mag u een aantal heerlijke lokale lekkernijen proeven zoals Banh Trang Kep, kokospannenkoeken en meer! De middag heeft u vrij te besteden en kunt u verder op eigen gelegenheid deze boeiende stad verkennen.

15
15

15: Een ochtend als een local

Vanochtend wordt u bij uw accommodatie opgehaald en stapt u op de fiets Blank voor een interactieve en leerzame ochtend. U verlaat de drukke stad en fietst richting het platteland, waar u een groentenboerderij bezoekt. U helpt de boeren met hun dagelijkse werkzaamheden en leert veel over de lokale manier van werken. Vervolgens stapt u weer op de fiets en rijdt u verder naar een vissersdorpje. Hier ontmoet u een lokale familie die leeft van de visserij. Ook hier komt u meer te weten over de lokale manier van leven en werken. Bij het verlaten van het dorpje stapt u aan boord van een bootje dat naar de riviermond vaart. U ontmoet hier een aantal lokale vissers die u zullen leren hoe u op de traditionele Vietnamese manier met een groot net kunt vissen. U zult tevens leren hoe u de bekende bamboemanden kunt vlechten en neemt deel aan een spannende mandenrace.

Vervolgens stapt u weer op uw fiets en rijdt u naar een dorpje waar rijst wordt verbouwd. U krijgt hier een uitleg over het proces van de rijstteelt en leert hoe u de smakelijke rijstkoekjes kunt maken. Vervolgens krijgt u een heerlijke lokale lunch voorgeschoteld. Na de lunch wordt u teruggebracht naar uw accommodatie en heeft u de rest van de dag vrij te besteden.

Lokale vissers

16
16

16: Hoi An – Da Nang – Hue

Vandaag staat een lange maar prachtige rit naar de keizerlijke stad Hue op het programma, een rit langs de kust via Da Nang. Alvorens u Da Nang bereikt voor een bezoek aan het Cham-museum waar u bijzondere overblijfselen van het hindoeïstische Champa koninkrijk kunt bewonderen, stopt u nog bij de Marble Mountains. In de middag doorreis naar Hué via Vietnam’s hoogste pas: de Hai Van pass, wat letterlijk ‘Zee Wolk’ betekent. Het landschap onderweg is adembenemend. In Hué wordt u afgezet bij uw hotel.

In de avond staat er een smakelijke excursie op het programma! U wordt per cyclo Blank rond de stad gereden. Als eerste bezoekt u een charmante bar waar u een welkomstdrankje en wat snacks te proeven krijgt. Uw gids zal u een basis introductie geven in de Vietnamese keuken. Vervolgens wordt u naar een restaurant gegeten waar enkel vegetarische gerechten worden geserveerd, hier leert u meer over de boeddhistische tradities die u in de lokale keuken terug kunt vinden. Per cyclo wordt u verder van het toeristische hart gereden en zier u het échte Hué aan u voorbij trekken. In dit gedeelte van Hué zijn veel eetstalletjes te vinden en u bent hier in de gelegenheid om een aantal heerlijke gerechten te proberen. Nadat u genoeg heeft gegeten, wordt u weer terug naar uw accommodatie gereden.

 • ★★★+ Pilgrimage Village (2n) Blank

Uitstekende Vietnamese keuken

17
17

17: Fietsexcursie Hué & omgeving

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een bijzondere fietsexcursie Blank (ca. 29 km.) onder begeleiding van een gids waarbij u kennismaakt met het leven op het platteland. Allereerst fietst u langs rijstvelden naar het dorpje Thanh Toan waar u de lokale markt bezoekt. Tevens bezoekt u hier de Thanh Toan brug bekend om haar unieke architectuur. Vlakbij de brug bevindt zich een klein museum waar u meer leert over het dagelijkse leven van de mensen op het platteland. Vervolgens fietst u langs het Nhu Y kanaal verder naar het stadhuis van Chiet Bi en het huis waar Ho Chi Min ooit heeft gewoond. U fietst verder naar het dorpje Thanh Tien dat bekendstaat om de vele papierenbloemen die hier worden gemaakt.

Aan het begin van de middag fietst u terug naar Hué waar u de Verboden Stad bezoekt, alvorens u wordt teruggebracht naar uw accommodatie.

Verboden Stad

18
18

18: Hué - Phong Nha National Park

Na het ontbijt wordt u opgewacht voor de ca. 4-5 uur durende transfer naar het prachtige Phong Nha National Park, bekend om de haar indrukwekkende grotten. U heeft de middag vrij te besteden en kunt op eigen gelegenheid de omgeving alvast verkennen.

 • ★★★ Victory Road Villas (2n)

Victory Road Villas

19
19

19: De grotten van Phong Nha

Vanochtend wordt u na het ontbijt opgehaald voor een verkenningstocht door een deel van het park. Allereerst staat de Thien Duong (betekent het paradijs) grot op het programma, dit is de grootste droge grot van Zuidoost-Azië! Ondanks het grote formaat, werd de grot pas in 2005 ontdekt en pas in 2010 in kaart gebracht. De Paradijs-grot bestaat uit een tunnel van meer dan 4 kilometer. In de grot zijn enorme kegels van wel 60 meter te bewonderen.

Na dit bezoek luncht u in een lokaal restaurant Blank. Vervolgens staat er een bezoek aan de Phong Nha-grot op het programma, gelegen op zo’n 50 kilometer buiten de stad. U gaat aan boord van een boot waarmee u naar de grot wordt gevaren. Al varend en wandelend bezoekt u deze prachtige grot, bekend om rotsformaties met namen als de ‘Leeuw’ en de ‘Boeddha’. Aan het einde van de middag keert u terug bij uw accommodatie.

Phong Nha

20
20

20: Phong Nha – Hanoi

De ochtend en de middag heeft u nog vrij te besteden. U kunt vandaag bijvoorbeeld een fiets huren, en er op eigen gelegenheid op uittrekken om de omgeving te verkennen. Fietst u bijvoorbeeld naar Bong Lai Valley, een authentiek Vietnamese vallei met boerderijen en kleine dorpjes. Indien u liever op avontuur gaat dan kunt u diverse wandelingen door de jungle maken, in combinatie met een verkoelende duik in het water. De accommodatie biedt verschillende mogelijkheden aan.

Aan het einde van de middag wordt u opgehaald en naar de luchthaven van Dong Hoi gereden. Hier checkt u in op uw binnenlandse vlucht naar Hanoi. Vanaf de luchthaven is er een transfer geregeld naar uw aangename hotel. U verblijft in het bruisende oude stadskwartier.

 • ★★★+ La Siesta Hang Be Hanoi (2n)
 • ★★★★★ Sofitel Legend Grand Metropole (2n) Blank

Ho Chi Minh Mausoleum

21
21

21: Stadsexcursie Hanoi

Vandaag staat er een uitgebreide stadsexcursie Blank onder begeleiding van een lokale gids door Hanoi op het programma. U zal vandaag verschillende Vietnamese specialiteiten proeven en het is dan ook aan te raden om het ontbijt in het hotel over te slaan. Als eerste brengt u samen met uw gids een bezoek aan het Hoan Kiem-meer waar u een wandeling maakt en het lokale leven observeert. Het is een traditie in Vietnam om vroeg op te staan en de dag te beginnen met wat beweging. Na een bezoek aan de Ngoc Son-tempel, gelegen in het midden van het meer, is het tijd voor een typisch Vietnamees bakje koffie en heerlijke Vietnamese snacks. Hierna wandelt u door het oude stadskwartier waar u Franse architectuur terug kunt vinden in de Vietnamese gebouwen. Aan het einde van de ochtend bezoekt u het Huu Tiep-meer, beter bekend als het B-52-meer waar een oud B-52 bom wrak in het meer ligt.

Na de lunch bezoekt u de Tempel der Literatuur en als afsluiter bezoekt u een deel van het treinspoor in Hanoi. Het is bijzonder om te zien hoe het spoor soms maar enkele meters verwijderd is van de ingang van huizen! U sluit de dag af onder het genot van een heerlijk Vietnamees biertje.

Tempel der Literatuur

22
22

22: Hanoi – Halong Bay

Vanochtend na het ontbijt heeft u een transfer van ca. 3 uur naar het sprookjesachtige Halong Bay. Indien gewenst kunt u dit traject ook vliegen met een klein watervliegtuigje. Tico informeert u graag over de extra kosten.

U checkt in bij de cruisemaatschappij en rond het middaguur gaat u aan boord van een goed verzorgde jonk waarmee u de komende dagen door de schitterende Halong Bay vaart. U verblijft aan boord op basis van volpension in een kajuit met eigen sanitair.

Direct na afvaart krijgt u een smakelijke lunch geserveerd terwijl u door de baai vaart langs diverse eilanden, lagunes en grotten naar het rustigere gedeelte Bai Tu Long. Indien het weer het toelaat, kunt u zwemmen en kajakken langs de mystieke kalkstenen rotsformaties. ’s Avonds diner en overnachting aan boord in Bai Tu Long.

 • ★★★+ Athena Luxury Cruise (2n)
 • ★★★★ Emperor Cruise (2n)

Emperor Cruise

23
23

23: Bai Tu Long

Wanneer u vandaag vroeg opstaat dan kunt u genieten van een prachtige zonsopkomst over de baai. U ontbijt aan boord terwijl het schip naar het vissersdorpje Vung Vieng vaart. Eenmaal aangekomen stapt u in een roeibootje en wordt u door het dorpje gevaren. Het is indrukwekkend om te zien hoe de mensen hier op het water leven. Indien gewenst, kunt u hierna ook een bezoek brengen aan de Thien Canh Son-grot. U luncht aan boord terwijl de boot naar het Hai Quan gebied vaart. Hier kunt u de omgeving per kajak verkennen. De boot gaat vanavond weer voor anker in Bai Tu Long en u overnacht en dineert aan boord. Houdt er rekening mee dat de exacte invulling van het programma mogelijk af kan wijken van het beschreven programma.

24
24

24: Vertrek

Ook vanochtend kunt u nog genieten van een mooie zonsopkomst over de baai. Na het ontbijt kunt u nog heerlijk ontspannen aan boord terwijl het schip door Bai Tu Long naar de haven vaart. Hier wordt u opgewacht door uw chauffeur en gids voor ca. 3 uur durende transfer naar de luchthaven van Hanoi. U checkt in op uw vlucht terug naar Amsterdam. U dient over te stappen in Parijs en arriveert de volgende ochtend op luchthaven Schiphol.


25
25

25: Aankomst

's Ochtends aankomst op luchthaven Schiphol. Einde van deze prachtige Vietnam vakantie.

Prijsindicatie voor deze Vietnam vakantie

Voor deze 25-daagse Vietnam vakantie geldt een indicatie reissom van € 6.225 per persoon (bij deelname van 2 personen) en op basis van verblijf in de eerstvermelde accommodaties. Voor verblijf in de optioneel vermelde accommodaties geldt een indicatie reissom van € 7.785 per persoon.

Deze prijsindicaties zijn inclusief alle vermelde vluchten (in economy class). Mocht uw voorkeur uitgaan naar businessclass tickets, laat het ons weten, wij doen u graag een voorstel.

Deze Vietnam vakantie is uiteraard volledig naar wens aan te passen en uit te breiden.

Neem contact op met één van onze specialisten voor een passend voorstel!


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Vietnam

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Een interessante toevoeging aan uw Vietnam vakantie

Heeft u de tijd? Dan is het zeker aan te raden om een bezoek te brengen aan het prachtige noorden van Vietnam.

Uniek arrangement
10 dagen
Vanaf € 1.315,– p.p.
November t/m maart

Vietnam arrangement | Authentiek Noord-Vietnam

In tegenstelling tot het drukkere zuiden heeft het noorden van Vietnam nog een aantal prachtige ongerepte plekken gelegen tussen de prachtige bergen en rijstvelden. U reist u tijdens dit arrangement af naar Ninh Binh, Mai Chau en de prachtige Topas Eco Lodge gelegen in de omgeving van Sapa.

Lees meer

Waarom met Tico op vakantie naar Vietnam?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door het veelzijdige Vietnam. Zij kennen de bestemmingen uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de voor u ideale Vietnam vakantie samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Vietnam reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat