Logo bg white

Torres del Paine

4-daags arrangement Chili
Vanaf € 0,00 p.p.
November t/m maart
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Torres del Paine

Vroeger stond op dit deel van de landkaart ‘tierra incognita’, onbekend gebied. Nu is het bekend als Patagonië, een gebied dat zich uitstrekt over het zuiden van Chili en Argentinië. De belangrijkste plaatsen zijn Puerto Natales, een klein stadje met houten huizen en golfplaten daken, en Punta Arenas. Deze meest zuidelijke stad van Chili herbergt een aantal musea en is startpunt voor boottochten langs de fjordenkust. Het nationale park Torres del Paine maakt deel uit van dit onbedorven landschap, waar de elementen de dienst uitmaken. Aan weersverwachtingen doet men niet. De afwisseling van zon, regen en storm valt niet te voorspellen. Daarom zijn in het basiskamp aan de voet van de hoge ’torres’ altijd klimmers te vinden, die wachten op het juiste moment voor een beklimming. U kunt langere en kortere wandelingen maken, bijvoorbeeld naar de Grey gletsjer. In het park zijn vele wandelroutes uitgezet, in totaal met een lengte van ruim 250 kilometer. U kunt genieten van heldere bergmeren, gletsjers en tientallen soorten planten en dieren. De guanaco, familie van de lama, zult u zeker zien. Ook condors en flamingo’s komen hier in groten getale voor.

1
1

1: Punta Arenas - Torres del Paine

Voor een verblijf in het Torres del Paine park zijn verschillende mogelijkheden. Zo kunt u verblijven aan het Lago del Toro meer, het Lago Sarmiento meer, of in het noorden van het Torres del Paine Nationaal Park. Daarbij heeft u de keuze om 4 of 5 dagen in deze prachtige omgeving te verblijven. Overal waar u verblijft kunnen fantastische wandelingen worden gemaakt. Ook zijn er tijdens uw verblijf verschillende excursies mogelijk én inbegrepen. Dagelijks bespreekt u welke verschillende excursies er de volgende dag tot de mogelijkheden behoren. De excursies worden in kleine groepen gemaakt en het aanbod hangt af van de weer condities. Er worden tientallen dag-en halve dagexcursies aangeboden variërend van paardrijden, wandelen, hiken, boottocht naar het Lago Grey en 4WD tochten die u mogelijkheid bieden kennis te maken met de hoogtepunten van het prachtige park Torres del Paine. Alle activiteiten worden begeleid door ervaren Engelstalige gidsen.

Voor een 4-daags bezoek aan het Torres del Paine heeft Tico drie prachtige en unieke accommodaties voor u geselecteerd:

  • ★★★ hotel Las Torres (3n - garden view room - ai), gelegen in het noorden van het Nationaal Park
  • ★★★ hotel Las Torres (3n - mountain view room -ai)
  • superieure klasse: Patagonia Camp (3n - yurt - ai), gelegen aan het Lago Toro
  • ★★★★★ Tierra Patagonia Hotel & Spa (3n - standaard kamer - ai), gelegen aan het Lago Sarmiento
  • ★★★★★ Tierra Patagonia Hotel & Spa (3n - superieure kamer - ai)
  • ★★★★★ Tierra Patagonia Hotel & Spa (3n - suite - ai)

Indien u geïnteresseerd bent in een 5-daags arrangement naar het Torres del Paine, verblijft u in het luxe Explora Patagonia Resort:

  • ★★★★★ hotel Explora Patagonia (4n – salto chico room – ai), gelegen in het noorden van het Nationaal Park
  • ★★★★★ hotel Explora Patagonia (4n – cordillera paine room – ai)
  • ★★★★★ hotel Explora Patagonia (4n – suite exploradores – ai)


Geheel afhankelijk van de accommodatie die uw voorkeur heeft, stelt Tico erg graag een reisschema voor u op. Houdt er wel rekening mee dat het 4-daags arrangement met verblijf in het Patagonia Camp alléén op woensdag of vrijdag vertrekt. Ook het 5-daags arrangement met verblijf in het Explora Hotel heeft vaste aanvangsdata hebben. Uw voorkeursdata is daarom ook op aanvraag.

Tierra Patagonia Hotel & Spa

Prijsindicatie voor dit Chili arrangement

Voor een uniek 4-daagse verblijf in het Patagonia Camp in het Torres del Paine dient u rekening te houden met een indicatie reissom van €800 per persoon (bij deelname van twee personen in het laagseizoen) en €1.000 per persoon (bij deelname van twee personen in het hoogseizoen).

Indien u liever verblijft in het luxe Tierra Patagonia Hotel & Spa, dient u rekening te houden met een indicatie reissom van €1.425 per persoon. Verblijft u in dit hotel liever in een superieure kamer, dan dient u rekening te houden met een indicatie reissom van €1.540 per persoon. Een upgrade naar een luxe suite is tevens mogelijk, daarvoor dient u rekening te houden met een indicatie reissom van €2.120 per persoon. De reissommen zijn gebaseerd op deelname van twee personen.

Voor een uniek 5-daags verblijf in het Explora Patagonia in het Torres Del Paine Nationaal Park hotel dient u rekening te houden met een indicatie reissom van €2.165 per persoon bij verblijf in een standaard kamer. Indien u liever verblijft in een 'cordillera paine' kamer, dient u rekening te houden met een indicatie reissom van €2.430 per persoon. Bij verblijf in een 'suite exploradores' dient u rekening te houden met een indicatie reissom van €3.300 per persoon. Ook deze reissommen zijn gebaseerd op deelname van twee personen.

Inbegrepen tijdens dit arrangement zijn alle transfers, excursies en entreegelden. Tevens verblijft u op basis van volpension. Dit houdt in dat alle maaltijden en non-alcoholische dranken zijn inbegrepen. Vluchten naar Patagonië zijn niet inbegrepen in de reissom(men).


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Chili

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Chili. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Chili reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Chili reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat