Logo bg white

Awasi Atacama

4-daags arrangement Chili
op aanvraag
Oktober t/m december, maart & april
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Verken met Awasi op een zeer exclusieve manier de Atacamawoestijn


Het
zeer exclusieve Awasi Atacama - lid van Relais & Chateauxligt in het sfeervolle woestijnplaatsje San Pedro de Atacama. Deze oaseplaats is dé uitvalsbasis voor een bezoek aan de buitenaards aandoende Atacamawoestijn. Een bezoek aan deze streek is zonder twijfel één van de hoogtepunten van Chili. Het landschap behoort tot de droogste ter wereld. De grillige rotsformaties, grote verscheidenheid aan kleuren en vulkaantoppen van ruim 5.000 meter hoogte geven het gebied een ongekende schoonheid.

Met slechts 12 kamers, privépatio's, hoge bomen die natuurlijke schaduw bieden en comfortabele gemeenschappelijke ruimtes is Awasi Atacama de perfecte plek om te ontspannen na een dag in de woestijn. Neem een duik in het zwembad, een drankje bij de vuurplaats en geniet van de fantastische gastronomie in het Relais & Chateaux restaurant. U verblijft hier op all-inclusive basis, wat betekent dat alle maaltijden, geselecteerde drankjes (alcoholisch en non-alcoholisch) en activiteiten op privébasis inbegrepen zijn.

1
1

1: Aankomst in de Atacamawoestijn


Vandaag arriveert u op de luchthaven van Calama, gelegen in het prachtige noorden van Chili. Vanaf de luchthaven is een transfer verzorgd naar San Pedro de Atacama, gelegen in de Atacamawoestijn. Het is een rit van zo’n 2 uur en u wordt afgezet bij het exclusieve Awasi Atacama waar u de komende dagen op all-inclusive basis zult verblijven. Bij uw verblijf zijn alle maaltijden, geselecteerde drankjes (alcoholisch en non-alcoholisch) en activiteiten op privébasis inbegrepen.

  • ★★★★★ Awasi Atacama (3 nachten)
"Perfecte organisatie als basis voor een zorgeloze vakantie, op maat volgens de voorkeuren die we aangegeven hadden. "
Tico-reiziger
2
2

2 & 3: Verkenning van de Atacamawoestijn


Vrije dagen in San Pedro de Atacama. Gedurende uw verblijf in Awasi Atacama zijn alle excursies inbegrepen. Zo kunt u excursies maken naar de vallei van de Maan, de zoutvlaktes, de meren Miscanti en Miñiques, de geisers van Tatio, de zoutvlakte van Tara, het dorpje Machuca of de warmwaterbronnen van Puritama. Tijdens deze excursies, die u volledig naar eigen wens kunt samenstellen, heeft u de beschikking over een privé-gids en een 4WD. U kunt per dag kiezen voor een volledige dagexcursie of twee maal een halve dagexcursie.

4
4

4: Vertrek


Vandaag komt een einde aan uw onvergetelijke verblijf in Awasi. De ochtend heeft u nog vrij te besteden in San Pedro de Atacama. Het dorpje zelf is ook erg leuk om te voet te ontdekken en telt vele leuke bars, restaurants en winkeltjes. Na de lunch wordt u opgehaald bij uw hotel voor de transfer terug naar de luchthaven van Calama.

Prijsindicatie voor dit Awasi Atacama arrangement


Voor een 4-daags (3 nachten) verblijf in Awasi Atacama is de prijs op aanvraag.

Inbegrepen

U verblijft in Awasi Atacama op all-inclusive basis, wat wil zeggen dat al uw maaltijden, (geselecteerde) drankjes, transfers en excursies onder leiding van een privé-gids zijn inbegrepen. Vliegtickets naar Calama zijn niet inbegrepen.

Het is niet mogelijk om een verblijf in Awasi Atacama los te boeken bij Tico Reizen. Graag nemen wij dit arrangement voor u op in een totale reis door Chili, eventueel gecombineerd met een van haar buurlanden.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Chili

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Tico Reizen als uw reisorganisator

Sinds 1993 organiseert Tico Reizen de mooiste reizen naar vele bestemmingen wereldwijd. Met een gevestigde naam in de reiswereld hebben we de afgelopen jaren een prachtige groep vaste klanten opgebouwd. Onze reisspecialisten kennen het land als hun broekzak en zijn daarnaast zeer goed bekend met de mooiste accommodaties, de beste routes en de mooiste plekken.

Chili reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Chili reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat