Logo bg white

Chili reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Chili reizen en/of arrangementen.

Zoeken
18 dagen
Vanaf € 13.500,– p.p.
November t/m maart

Chili reizen | Carretera Austral

Bent u op zoek naar een unieke Chili rondreis over minder betreden paden? Dan is deze Carretera Austral rondreis voor u de juiste keuze. De Carretera Austral is één van ’s werelds mooiste autowegen. U verblijft in de meest exclusieve accommodaties langs de route en er zijn vele leuke activiteiten inbegrepen om deze prachtige omgeving te verkennen. U start de reis in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires waarna u naar Esquel vliegt en de grens met Chili oversteekt. U reist via Futaleufú, La Junta, Coyhaique en het prachtige General Carrera-meer naar het Patagonia National Park. Via de Chileense hoofdstad Santiago de Chile vliegt u weer naar huis.

Lees meer
22 dagen
Vanaf € 13.900,– p.p.
Maart t/m mei & september t/m november

Combinatiereis | Het noorden van Argentinië en Chili

Verken met Tico het ongerepte noorden van Argentinië en Chili. U vindt hier verstrekkende zoutvlaktes, beeldschone woestijnlandschappen, het machtige Andesgebergte en geroemde wijngebieden. Tijdens deze indrukwekkende 22-daagse rondreis bezoekt u Buenos Aires, Salta, Molinos, Cafayate, Purmamarca, de Salinas Grandes, San Pedro de Atacama, de Elquí Vallei en Santiago de Chile.

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 26.300,– p.p.
Oktober t/m maart

Combinatiereis | Patagonië Exclusief

Patagonië, gelegen in het zuiden van Chili en Argentinië, spreekt met zijn ruige landschappen en ongerepte schoonheid bij veel reizigers tot de verbeelding. Tijdens deze exclusieve reis verkent u op een zeer ontspannen tempo het spectaculaire Patagonië terwijl u verblijft in de mooiste en meest exclusieve lodges. Het is een zeer volledige reis waarbij op de meeste plekken alle maaltijden, drankjes én activiteiten zijn inbegrepen.

Lees meer
25 dagen
Vanaf € 20.900,– p.p.
Oktober t/m maart

Combinatiereis | Patagonië Deluxe

Deze luxe en zeer volledige rondreis Patagonië voert u langs vele hoogtepunten van het diepe zuiden van Chili en Argentinië. In een tijdbestek van 26 dagen reist u naar de bruisende Argentijnse hoofdstad Buenos Aires, het sprookjesachtige Argentijnse Merengebied, Lago del Desierto nabij El Chaltén en de beroemde Perito Moreno gletsjer bij El Calafate. U maakt verder een unieke 5-daagse cruise van Ushuaia naar Punta Arenas en sluit de reis af in een van de mooiste Nationale Parken van Zuid-Amerika: Torres del Paine. Via de Chileense hoofdstad Santiago de Chile vliegt u weer naar huis. De indrukwekkende natuur staat centraal tijdens deze Patagonië reis!

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 16.380,– p.p.
November t/m maart

Chili reizen | Merengebied & wijnstreek

Tijdens deze 20-daagse Chili vakantie verkent u met een comfortabele huurauto het betoverende merengebied en de geroemde wijnregio ten zuiden van hoofdstad Santiago de Chile. U bezoekt Santiago de Chile, Pucón, Parque Futangue, Puerto Varas, het eiland Chiloé, de kust nabij Los Muermos en de Colchagua-vallei.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat