Logo bg white

Ballonvaart Atacama woestijn

1 dagdeel
op aanvraag
oktober t/m maart
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

Ballonvaart boven de Atacama woestijn

Nog voordat de zon opkomt maakt u zich klaar voor een wel erg bijzondere ervaring. Deze ochtend staat er een prachtige ballonvaart op het programma. U wordt bij uw hotel in San Pedro de Atacama opgehaald en naar de vertrekplaats van de heteluchtballon gebracht. Hier geniet u van een kopje koffie of thee terwijl de professionele piloot u de procedure uitlegt en de ballon wordt klaargemaakt voor vertrek. Na de briefing stapt u in het mandje en maakt tijdens zonsopgang een waanzinnige tocht van ongeveer een uur over Atacama, een van de droogste woestijnen ter wereld. Terwijl het betoverende landschap onder u door glijdt zal uw gids u alles vertellen over de vulkanen en bergen die u ziet. Nadat u weer geland bent wordt u verwelkomd met een heerlijk champagneontbijt. In de loop van de ochtend wordt u weer naar uw accommodatie teruggebracht en komt dit Chili arrangement tot een einde.

Prijsindicatie van deze ballonvaart

De prijs voor dit arrangement is op aanvraag.

Inbegrepen:

Bij dit arrangement zijn een ongeveer 1 uur durende ballonvaart, (gedeelde) transfers en een heerlijke champagneontbijt begrepen.

Het is niet mogelijk om deze ballonvaart los te boeken bij Tico. Wij nemen deze unieke ervaring graag voor u op in een prachtige rondreis door Chili.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Chili

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Tico Reizen is al sinds 1993 zeer bedreven in de volledige verzorging van een bijzondere reis, ongeacht uw bestemming.

Chili reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Chili reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat