Logo bg white

Explora Rapa Nui op Paaseiland

4-daags arrangement Chili
op aanvraag
November t/m maart
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Verken met Explora het mysterieuze Paaseiland


Paaseiland, één van ’s werelds meest geïsoleerde eilanden met een mysterieuze geschiedenis, ligt 3.790 kilometer ten westen van Chili in de Stille Oceaan. Hoewel staatkundig tot Chili behorend, is het eiland zowel wat betreft cultuur als natuur totaal anders.

Het unieke en luxueuze Explora Rapa Nui ligt op ongeveer 8 kilometer buiten Hanga Roa, de enige stad op Paaseiland. Met slechts 30 kamers is een verblijf hier intiem en exclusief. Het hotel werd op spectaculaire wijze ontworpen en past naadloos in het adembenemende landschap van Paaseiland. Explora Rapa Nui beschikt eveneens over een heerlijk zwembad, een uitstekende spa waar u kunt genieten van massages of andere behandelingen, en een bar waar u kunt genieten van een cocktail aan het einde van een prachtige dag vol indrukken.

Tijdens uw verblijf krijgt u overheerlijke maaltijden geserveerd en kunt u gebruik maken van het zeer gevarieerde excursieprogramma, bestaande uit 30 ‘explorations', activiteiten variërend van een halve dag tot een hele dag. De excursies worden uitgevoerd in kleine groepjes en worden volledig op uw wensen en voorkeuren afgestemd.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Paaseiland


U vliegt vandaag in ongeveer 5,5 uur naar Paaseiland, één van de meest geïsoleerde eilanden ter wereld. De fraaie zandstranden met palmbomen en de koraalriffen voor de kust doen in niets denken aan het vasteland van Chili.

Op de luchthaven van Paaseiland wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van de spectaculaire accommodatie waar u de komende zal verblijven: Explora Rapa Nui. De komende dagen verblijft u geheel verzorgd op all-inclusive basis, wat wil zeggen dat al uw maaltijden, (geselecteerde) drankjes en een dagelijks excursieprogramma (in kleine groepjes) zijn inbegrepen.

  • ★★★★★ Explora Rapa Nui (3 nachten)
2
2

2 & 3: Paaseiland verkennen


Gedurende deze dagen kunt u gebruik maken van het uitstekende en zeer gevarieerde excursieprogramma. Samen met het professionele en behulpzame team van Explora stemt u uw excursieprogramma voor de komende dagen af. Er zijn talloze wandelmogelijkheden, u kunt er met de boot op uittrekken of heerlijk fietsen. Uiteraard mag een bezoek aan de ‘moais’, de beroemde mysterieuze beelden waar Paaseiland bekend om staat, ook niet ontbreken. Op Paaseiland zijn ruim zeshonderd enorme stenen beelden te vinden. Ook zou u bijvoorbeeld de Rano Kao vulkaan kunnen gaan verkennen. In de krater ligt een enorm zoetwatermeer, bedekt met ‘totora’, een soort gras. Op de kraterrand bevindt zich de ceremoniële site Orongo waar u meer dan 100 petroglyfen kunt bewonderen. Vanaf Orongo heeft u een spectaculair uitzicht over Paaseiland.

4
4

4: Vertrek


Uw bezoek aan Paaseiland komt vandaag tot een einde. Na het ontbijt brengt een vertegenwoordiger van Explora u naar de luchthaven van waar u in ongeveer 4,5 uur terug naar Santiago de Chile vliegt. Hier komt dit prachtige arrangement ten einde. U kunt uw weg vervolgen naar een andere bestemming in Chili of vanuit Santiago de Chile naar huis vliegen.

Prijsindicatie voor dit Explora arrangement


Voor een 4-daags (3 nachten) verblijf in Expora Rapa Nui is de prijs op aanvraag.

Inbegrepen

Uw verblijf in Explora Rapa Nui is op all-inclusive basis, wat wil zeggen dat alle maaltijden, geselecteerde (alcoholische én non-alcoholische) drankjes, transfers van/naar de lodge en een compleet excursieprogramma (in kleine groepjes) is inbegrepen. Uiteraard zijn ook langere verblijven mogelijk.


Het is niet mogelijk om een verblijf in Explora Rapa Nui los te boeken bij Tico Reizen. Graag nemen wij dit arrangement voor u op in een complete reis door Chili.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Chili

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Tico Reizen als uw reisorganisator

Sinds 1993 organiseert Tico Reizen de mooiste reizen naar vele bestemmingen wereldwijd. Met een gevestigde naam in de reiswereld hebben we de afgelopen jaren een prachtige groep vaste klanten opgebouwd. Onze reisspecialisten kennen het land als hun broekzak en zijn daarnaast zeer goed bekend met de mooiste accommodaties, de beste routes en de mooiste plekken.

Chili reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Chili reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat