Logo bg white

Explora Torres del Paine

4-daags arrangement Chili
op aanvraag
Oktober t/m april
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

Explora Torres del Paine


Nationaal Park Torres del Paine in het diepe zuiden van Patagonië behoort tot Latijns-Amerika’s mooiste en meest indrukwekkende natuurparken en is dan ook een absolute must wanneer u besluit om Chili te bezoeken. U kunt in Torres del Paine genieten van heldere bergmeren, indrukwekkende gletsjers en imposante bergtoppen die het park rijk is. U vindt hier eveneens tientallen soorten dieren waaronder de guanaco, familie van de lama, vossen, condors en flamingo’s. Zelfs puma’s komen voor in het park, al moet u voor deze laatste soort wat meer geluk hebben.

Het zeer exclusieve Explora ligt spectaculair ín het nationale park aan het Pehoemeer en heeft met stip de mooiste locatie voor een verkenning van Torres del Paine. De lodge gaat door haar lage constructie volledig op in het Patagonische landschap en van binnenuit heeft u door de grote raampartijen spectaculair uitzicht om de omliggende omgeving. U verblijf is volledig verzorgd, alle maaltijden, (geselecteerde) dranken en activiteiten (in kleine groepjes) zijn inbegrepen. Voor de ultieme ontspanning kunt u na uw buitenactiviteiten terecht in de spa.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst in Torres del Paine


Vandaag start uw prachtige Torres del Paine arrangement. U arriveert in Puerto Natales en ontmoet hier een vertegenwoordiger van Explora, de werkelijk schitterende locatie waar u de komende dagen zal verblijven. Er volgt een transfer naar de lodge, gelegen in het hart van het Torres del Paine National Park, één van de mooiste natuurparken van Latijns-Amerika.

U verblijft de komende dagen in Explora op all-inclusive basis, wat wil zeggen dat bij uw verblijf alle maaltijden, geselecteerde drankjes (alcoholisch en non-alcoholisch) en activiteiten (in kleine groepjes) zijn inbegrepen.


  • ★★★★★ Explora Torres del Paine (3 nachten)2
2

2 & 3: Torres del Paine


Vrije dagen in dit spectaculaire nationale park. Deze omgeving leent zich uitstekend voor het maken van werkelijk schitterende excursies.

Samen met het professionele en behulpzame team van Explora stemt u uw excursieprogramma voor de komende dagen af. De tours worden uitgevoerd in verschillende niveau's en in kleine groepjes van maximaal 8 personen. U kunt per dag kiezen voor een volledige dagexcursie of twee maal een halve dagexcursie.

4
4

4: Torres del Paine - Puerto Natales


Vandaag komt er een einde van uw heerlijke verblijf in Torres del Paine. De lodge verzorgt een transfer (in groepsverband) terug naar Puerto Natales, waar u ofwel wordt afgezet bij uw volgende accommodatie, of de luchthaven, van waar u uw reis verder door Chili kunt vervolgen.

Prijsindicatie voor dit Explora arrangement

Voor een 4-daags (3 nachten) verblijf in Expora Torres del Paine is de prijs op aanvraag.


Inbegrepen

Uw verblijf in Explora Torres del Paine is op all-inclusive basis, wat wil zeggen dat alle maaltijden, geselecteerde (alcoholische én non-alcoholische) drankjes, transfers van/naar Puerto Natales en een compleet excursieprogramma (in kleine groepjes) is inbegrepen. Vliegtickets naar Puerto Natales zijn niet inbegrepen. Uiteraard zijn ook langere verblijven mogelijk.Het is niet mogelijk om een verblijf in Explora Torres del Paine los te boeken bij Tico Reizen. Graag nemen wij dit arrangement voor u op in een totale reis door Chili, eventueel gecombineerd met een van haar buurlanden.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Chili

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Tico Reizen als uw reisorganisator

Sinds 1993 organiseert Tico Reizen de mooiste reizen naar vele bestemmingen wereldwijd. Met een gevestigde naam in de reiswereld hebben we de afgelopen jaren een prachtige groep vaste klanten opgebouwd. Onze reisspecialisten kennen het land als hun broekzak en zijn daarnaast zeer goed bekend met de mooiste accommodaties, de beste routes en de mooiste plekken.

Chili reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Chili reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat