Logo bg white

Skorpios Cruise door Chileens Patagonië

4-daags arrangement Chili
Vanaf € 1.575,00 p.p.
November t/m maart
Alexander paalman
Heeft u vragen?
×

Skorpios cruise vanuit Puerto Natales

Skorpios III, een zeer aangenaam en kleinschalig expeditieschip met slechts 45 kajuiten werd gebouwd in 1995. De kajuiten zijn verdeeld over 5 etages en zijn allen uitgerust met eigen sanitair. In het jaar 2012 is het gehele schip gerenoveerd en gemoderniseerd. Op het Acropolis deck (2e level) bevindt zich het uitstekende restaurant waar u dagelijks wordt verwend door de chef met heerlijke maaltijden en uitstekende wijnen. Op het Parthenon deck (3e level) bevindt zich de bar.

De voordeligste kajuiten bevinden zich op het beneden deck (Atenas). Deze kajuiten beschikken niet over ramen. Kajuiten op alle overige verdiepingen, hebben wel een raam.

Gedurende 4 dagen / 3 nachten vaart u door het spectaculaire landschap van Chileens Patagonië. U aanschouwt enkele zéér indrukwekkende gletsjers en maakt mooie wandelingen in dit afgelegen en indrukwekkende landschap.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Start Skorpios cruise vanuit Puerto Natales

Om 16:00 uur start de inscheping aan boord van Skorpios III en start een prachtige 4-daagse cruise langs de gletsjers en fjorden van Chileens Patagonië. U wordt van harte welkom geheten aan boord door de kapitein en zijn bemanning onder het genot van een welkomstcocktail.

Omstreeks 18:00 uur verlaat Skorpios III de haven van Puerto Natales en zet koers richting de zuidelijke ijsvelden van Chileens Patagonië. U vaart door de kanalen Angostura Kirke, Morla Vicuña, Unión Collingwood en Sarmiento. U verblijft de komende dagen aan boord van Skorpios III op basis van volpension, met inbegrip van alle excursies.


  • Skorpios III (3n – vp)
2
2

2: Calvo Fjord

’s Ochtends gaat u aan wal voor een bezoek aan de spectaculaire Amalia gletsjer. U wandelt over het strand tot een mooi uitzichtpunt van waar u prachtig zicht heeft op deze indrukwekkende gletsjer. Hierna keert u terug naar het schip voor de doorreis naar de volgende gletsjer: El Brujo. In de namiddag bereikt u het Calvo fjord waar het schip voor anker gaat. Per kleinere boot gaat u naar de Fernando, Capitán Constantino en Alipio gletsjers. ’s Avonds zet Skorpios III koers richting het Las Montañas fjord.

3
3

3: Las Montañas fjord

Gedurende deze dag brengt u een bezoek aan verschillende spectaculaire gletsjers. De dag start met een mooie boottocht naar de Alsina gletsjer welke wordt omringd door hoge bergtoppen. U keert terug aan boord voor de doorreis naar de Bernal gletsjer waar een mooie wandeling op het programma staat door de bossen naar de basis van de gletsjer.

In de middag zet Skorpios III koers richting de Herman en Zamudio gletsjers. Wederom stapt u aan boord van een kleine boot zodat u de gletsjers van dichterbij kunt bewonderen. Pas vroeg in de avond keert u terug aan boord voor het afscheidsdiner met de kapitein en zijn bemanning.

Bernal gletsjer

4
4

4: Aankomst in Puerto Natales

’s Ochtends vroeg gaat Skorpios III voor anker in de haven van Puerto Natales. Na het ontbijt eindigt uw prachtige cruiseprogramma en gaat u van boord.


Neem voor meer informatie over een reis door Chili contact op met één van onze reisspecialisten of doe een offerteaanvraag.

Prijsindicatie voor dit Chili arrangement

Voor een 4-daagse (3 nachten) Skorpios Cruise geldt een indicatie reissom vanaf € 1575 per persoon (bij deelname van 2 personen) op basis van verblijf in een standaard hut op het Atenas dek.


Het is niet mogelijk om de Skorpios Cruise los te boeken. Graag nemen wij dit arrangement dan ook op in uw unieke reisplan op maat.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Chili

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Chili. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Chili reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Chili reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat