Logo bg white

Six Senses Krabey Island

4-daags arrangement Cambodja
Vanaf € 1.530,00 p.p.
november t/m april
Annalena5593
Heeft u vragen?
×

Luxe op het privé-eiland van Six Senses Krabey

Op nog geen 15 minuten vaarafstand van Sihanoukville aan de kust van Cambodja ligt het Six Senses Krabey Island resort. Deze prachtige accommodatie is verborgen in de Golf van Thailand tussen boomtoppen en het tropische landschap.


De accommodatie beschikt over 40 vrijstaande villa's met eigen zwembad, een heerlijke spa, een gezellige bar en twee restaurants waar u heerlijk kunt eten. Het Six Senses Krabey Island resort is prachtig gelegen in een rustige omgeving waar u goed kunt ontspannen.


Al uitkijkend over de Golf van Thailand

Tijdens dit arrangement verblijft u in een ocean pool villa suite. Uw suite is van alle gemakken voorzien en heeft een eigen zwembad met uitzicht op zee. Vanaf uw terras kunt u elke avond genieten van een prachtige zonsondergang. Daarnaast beschikt uw suite ook over een woongedeelte en een ligbad vanwaar u naar buiten kunt kijken.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Six Senses Krabey

Vandaag arriveert u in Sihanoukville waar u wordt opgewacht door een vertegenwoordiger van het Six Senses Krabey Island resort. U gaat aan boord van een speedboot en wordt in ca. 15 minuten naar het prachtige resort gevaren, gelegen op het privé-eiland Krabey. Bij aankomst wordt u hartelijk welkom geheten en naar uw prachtige accommodatie gebracht waar u de komende drie nachten verblijft. De rest van de dag heeft u vrij te besteden en kunt u genieten van de mooie omgeving en locatie.

  • ★★★★★ Six Senses Krabey Island (3n - ocean pool villa suite)

Six Senses Krabey Island

2
2

2 & 3: Krabey eiland

Vrije dagen op het dit heerlijke privé-eiland. U kunt heerlijk ontspannen bij uw eigen zwembad of gebruikmaken van een spa-behandeling (niet inbegrepen).

Indien u liever iets wilt ondernemen is dit ook mogelijk, de accommodatie verzorgt verschillende activiteiten (niet inbegrepen). Zo kunt u de omliggende eilanden per boot verkennen, snorkelen en kajakken. Tevens is het mogelijk om een kookcursus bij te wonen waarbij u de fijne kneepjes uit de Khmer-keuken leert en zelf heerlijke lokale gerechten bereidt. Informeert u bij de accommodatie naar de mogelijkheden.

Uitstekende spa

4
4

4: Einde van uw Six Senses Krabey Island arrangement

Vandaag komt er een einde aan uw heerlijke verblijf in het Six Senses Krabey Island resort. Na het ontbijt stapt u aan boord van de speedboot welke u in ca. 15 minuten naar het vaste land vaart. Hier komt uw arrangement tot een einde.

Vanaf hier is het mogelijk om uw reis te vervolgen naar het Botum Sakor National park, de omgeving van Kampot en Kep, of Phnom Penh. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Prijsindicatie voor dit Six Senses Krabey Island arrangement

Voor dit 4-daagse Six Senses Krabey Island arrangement geldt een indicatie reissom van € 1.530 per persoon (bij deelname van 2 personen) en is op basis van verblijf in een ocean pool villa suite inclusief ontbijt. Deze prijsindicatie is gebaseerd op laagseizoentarieven.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij deze overnachtingen in het Six Senses Krabey Island resort voor u op in uw individuele rondreis op maat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Cambodja.


Direct offerte aanvragen
Annalena Hartmann • Reisexpert Cambodja

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Cambodja?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Cambodja. Zij kennen het land en de accommodaties uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Cambodja reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Cambodja

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat