Logo bg white

Robinson Crusoe Island

4-daags arrangement Chili
Vanaf € 2.225,00 p.p.
November t/m maart
Alexander paalman
Heeft u vragen?
×

Ongerepte natuur op Robinson Crusoe Island

Het Robinson Crusoe Island is spectaculair gelegen in de Stille Oceaan op zo’n 670 kilometer ten westen van het vasteland van Chili. Het eiland werd vernoemd naar de gelijknamige roman van Daniel Defoe over de Schot Alexander Selkirk die vele jaren volledig geïsoleerd leefde op dit afgelegen eiland. De archipel werd ruim 400 jaar geleden ontdekt door de Spaanse ontdekkingsreiziger Juan Fernández en in de jaren na zijn ontdekking was het eiland vooral een toevluchtsoord voor piraten en zeehondenjagers. De archipel bestaat uit drie eilanden, Robinson Crusoe Island, Alexander Selkirk Island en Santa Clara Island, het kleinste eiland van de drie.

Natuurliefhebbers komen op dit schitterende eiland zeer zeker aan hun trekken. Niet voor niets staat het eiland op UNESCO’s Werelderfgoedlijst. Zoals vrijwel ieder afgelegen eiland in de Stille Oceaan, huisvest ook Robinson Crusoe Island vele vogelsoorten en een unieke flora. Het eiland is een paradijs voor vogelaars en de lodge heeft dan ook speciale birdwatching programma’s voor de liefhebber.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Santiago de Chile - Robinson Crusoe Island

U vliegt vandaag in ca. twee uurtjes per klein vliegtuig (type Cessna of gelijkwaardig) van Santiago naar het verlaten eiland Robinson Crusoe, onderdeel van de Juan Fernández archipel, gelegen op zo’n 670 kilometer ten westen van Chili’s vasteland.

Een vertegenwoordiger van de lodge staat u op te wachten voor een hartelijk welkom op Robinson Crusoe Island! Hierna volgt de transfer naar de mooie Crusoe Island Lodge, prachtig gelegen op een rots zo’n 30 meter boven zeeniveau aan de Pangal baai, op zo’n 3,5 kilometer van het enige dorpje op het eiland San Juan Bautista. U verblijft in de lodge op basis van halfpension. Alle in het programma vermelde excursies zijn inbegrepen.

  • ★★★★ Crusoe Island Lodge by NOI (3n – hp)

Crusoe Island Lodge video:

2
2

2-3: Robinson Crusoe Island

Het eiland kent talloze mogelijkheden voor uw vrije dagen. Het eiland beschikt over ruim 50 kilometer aan wandelpaden, variërend van kort en eenvoudig, tot lang en zwaar. De lodge verzorgt mooie paardrijtochten door de bossen en het heuvelachtige landschap en u kunt snorkelen in Cumberland Bay, vlakbij de lodge. Bent u een duiker, dan kan de lodge u hiermee assisteren (duiken kent een toeslag). Robinson Crusoe Island en het nabijgelegen Santa Clara Island beschikken over 12 prachtige duikspots.

4
4

4: Robinson Crusoe Island - Santiago de Chile

Vandaag komt een einde aan uw verblijf op dit mooie eiland. U wordt terug gebracht naar de airstrip van waar u per klein vliegtuig in ca. twee uur terug vliegt naar Santiago de Chile. Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie voor dit Robinson Crusoe Chili arrangement


Tijdens dit 4-daagse arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 2.225 per persoon (bij deelname van 2 personen).

De retourvluchten vanuit Santiago de Chile naar Robinson Crusoe Island zijn inbegrepen, evenals de transfers en 3 nachten verblijf in de Crusoe Island Lodge by NOI.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Chili

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Chili. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Chili reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Chili reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat