Logo bg white

Luxe Khmer huisjes Phum Baitang

4-daags arrangement Cambodja
Vanaf € 895,00 p.p.
November t/m maart
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Authenticiteit en luxe in Phum Baitang

Phum Baitang betekent ‘het groene dorp’ en is een luxe accommodatie gelegen tussen de rijstvelden en groene tuinen nabij Siem Reap. Dit elegante verblijf is een rustgevende uitvalsbasis om de bijzondere Tempels van Angkor te bezoeken.

De accommodatie telt 45 ruime villa’s, waarvan er 20 een plunge pool hebben. De huisjes zijn geïnspireerd op de traditionele houten Khmer huisjes die je overal in Cambodja ziet. Zowel het interieur als het exterieur zijn zo vormgegeven dat het de ideale sfeer creëert tussen authenticiteit en luxe.

Tijdens uw verblijf in de omgeving van Siem Reap mag uiteraard een bezoek aan de wereldberoemde Tempels van Angkor niet ontbreken. Samen met uw chauffeur en Engelssprekende gids bezoekt u enkele van de meest bijzondere tempels van het gebied.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Phum Baitang

Vandaag arriveert u in het bijzondere Phum Baitang, gelegen bij Siem Reap. Siem Reap is de uitvalsbasis voor een bezoek aan de eeuwenoude Tempels van Angkor. Afhankelijk van uw moment van aankomst, heeft u de rest van de middag vrij te besteden en kunt u genieten van de faciliteiten van uw accommodatie.

  • ★★★★+ Phum Baitang (3n)

Uw plunge pool villa

2
2

2: Tempels van Angkor

Nog voor zonsopkomst brengt u een bezoek aan de vroege 12e eeuwse Angkor Wat tempel, gewijd aan de Hindoe god Visnu. Angkor Wat wordt gezien als het meesterwerk van de Khmer architectuur. U keert terug naar uw hotel voor een ontbijt.

Na het ontbijt bezoekt u onder begeleiding van een gids de mystieke stad Angkor Thom, gebouwd door Jayavarman VII. U bezoekt o.a. de zuidelijke toegangspoort, de tempels van Bayon, Baphuon en Phimeanakas, de koninklijke stad met het olifantenterras en het terras van de leprakoning. Na de lunch (inbegrepen) bezoekt u de overwoekerde Ta Prohm tempel en geniet u van een prachtige zonsondergang bij de Pre Rup of de Srah Sarong tempel.

Ta Phrom tempel

3
3

3: Phum Baitang

Vrije dag welke u geheel naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt heerlijk ontspannen en genieten van de faciliteiten van uw accommodatie. Zo verzorgt het Phum Baitang een Khmer kookworkshop en verschillende spa-behandelingen (niet inbegrepen).

Uiteraard kunt u er vandaag ook op uittrekken. U heeft alle tijd om de tempelcomplexen van Angkor nogmaals te bezoeken. De verder weg gelegen Roluos Group is zeker een bezoek waard. Ook kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld het Preah Khan complex te bezoeken. Hier bevindt zich een gebouw in Griekse stijl dat wordt overwoekerd door gigantische boomwortels. U kunt er ook voor kiezen om het stadje Siem Reap te verkennen of de prachtige natuurrijke omgeving van het Tonlé Sap meer.

Indien u vandaag liever deelneemt aan een excursie, dan verzorgen wij die uiteraard erg graag.

Zwembad Phum Baitang

4
4

4: Einde van uw Phum Baitang arrangement

Vandaag komt uw heerlijke verblijf in het Phum Baitang tot een einde. U checkt uit bij de accommodatie en vervolgt uw reis door Cambodja.

Prijsindicatie voor dit Phum Baitang arrangement

Voor dit 4-daagse Phum Baitang Siem Reap arrangement geldt een indicatie reissom van € 895 per persoon (bij deelname van 2 personen) en is op basis van verblijf in een pool villa inclusief ontbijt. Deze prijsindicatie is gebaseerd op laagseizoentarieven.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij deze overnachtingen in Phum Baitang voor u op in uw individuele rondreis op maat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Cambodja.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Cambodja

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Cambodja?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Cambodja. Zij kennen het land en de accommodaties uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Cambodja reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Cambodja

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat