Logo bg white

Phong Nha National Park grotten Vietnam

4-daags arrangement Vietnam
Vanaf € 385,00 p.p.
januari t/m mei
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

De grotten van Vietnam in het Phong Nha National Park

Het Phong Nha National Park, gelegen op ca. 4,5 uur rijafstand van Hué, is één van de mooiste nationale parken van Vietnam. Veel mensen slaan een bezoek aan het Phong Nha National Park over maar dat is volgens ons onterecht! Het park is één van de grootste kalksteenlandschappen ter wereld en er bevinden zich enkele honderden grotten, ondergrondse rivieren en ondergrondse gangen. Het Phong Nha National park huisvest zelfs de grootste (ontdekte) grot ter wereld! In de omgeving kunt u wandelen en fietsen, het is de ideale bestemming voor de avonturier.


Ontdek de omgeving vanuit uw aangename accommodatie

Tijdens uw bezoek aan het Phong Nha National Park overnacht u in het sfeervolle Victory Road Villas. Deze accommodatie ligt tussen een dorpje, de jungle en met uitzicht op het prachtige karst gebergte. Zodra u arriveert, ervaart u gastvrijheid en vooral ruimte. U kunt hier na een dag vol inspanning heerlijk tot rust komen en genieten van het prachtige uitzicht op de ongerepte natuur!
Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

Aankomst in het Phong Nha National Park

Vandaag arriveert u in het prachtige Phong Nha National Park, bekend om de vele grotten. Afhankelijk van het punt en de tijd van vertrek heeft u de middag vrij te besteden. U kunt bij de accommodatie gebruikmaken van gratis fietsen om zo op eigen gelegenheid de omgeving alvast verkennen.


  • ★★★ Victory Road Villas (3n)

Victory Road Villas

2
2

2: De grotten van Phong Nha

Vanochtend wordt u na het ontbijt opgehaald voor een verkenningstocht door een deel van het park. Allereerst staat de Thien Duong (betekent het paradijs) grot op het programma, dit is de grootste droge grot van Zuidoost-Azië. Ondanks het grote formaat, werd de grot pas in 2005 ontdekt en pas in 2010 in kaart gebracht. De Paradise grot bestaat uit een tunnel van meer dan 4 kilometer! In de grot zijn enorme kegels van wel 60 meter te bewonderen.


Na dit bezoek luncht u in een lokaal restaurant (inbegrepen). Vervolgens staat er een bezoek aan de Phong Nha grot op het programma, gelegen op zo’n 50 kilometer buiten de stad. U gaat aan boord van een bootje waarmee u naar de grot wordt gevaren. Al varend en wandelend bezoekt u de prachtige grot, bekend om rotsformaties met namen als de ‘Leeuw’ en de ‘Boeddha’. Aan het einde van de middag keert u terug bij uw accommodatie.

Per bootje de grotten ontdekken

3
3

3. Phong Nha National Park

Vandaag heeft u vrij te besteden in het Phong Nha National Park. U kunt bijvoorbeeld een fiets pakken, en er op eigen gelegenheid op uittrekken om de omgeving te verkennen. Fietst u bijvoorbeeld naar Bong Lai Valley, een authentiek Vietnamese vallei met boerderijen en authentieke dorpjes.

Indien u liever op avontuur gaat dan kunt u diverse wandelingen door de jungle maken, in combinatie met een verkoelende duik in het water. De accommodatie biedt verschillende mogelijkheden aan. U kunt er ook voor kiezen om achterop een motor de omgeving te bewonderen. Informeert u bij de receptie naar alle mogelijkheden en tarieven.

4
4

4. Einde arrangement

Vandaag komt uw verblijf in het prachtige Phong Nha National Park ten einde. U vervolgt uw reis door Vietnam.

Prijsindicatie voor dit 'De grotten van Vietnam' arrangement

Voor dit 4-daagse Phong Nha National Park 'De grotten van Vietnam' arrangement geldt een indicatie reissom van €385 per persoon (bij deelname van 2 personen) en op basis van verblijf in de vermelde accommodatie.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij dit arrangement voor u op in uw individuele rondreis op maat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Vietnam.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Vietnam

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Vietnam?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door Vietnam. Zij kunnen dan ook probleemloos uw ideale reis door Vietnam samenstellen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Vietnam reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat