Logo bg white

Chili arrangement 'Carretera Austral'

7-daags arrangement Chili
Vanaf € 4.775,00 p.p.
November t/m maart
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

De ongerepte Carretera Austral

Ten zuiden van Coyhaique ligt een ruig en nog onontdekt stukje Patagonië. Hier vindt u het onwaarschijnlijk blauwe meer Lago General Carrera, het één na grootste meer van Zuid-Amerika en de beroemde ‘Campos de Hielo Nortes’, één van de grootste ijsvelden ter wereld. Dit gebied is nog niet zo lang geleden ontsloten voor toerisme en biedt reizigers met een avontuurlijke instelling een unieke ervaring. Verder ten zuiden van het General Carrera meer, bevindt zich een spectaculair natuurgebied en ‘Nationaal Park in wording’: het Patagonia Park. Dit park evenaart de schoonheid van Torres del Paine, maar kent niet de enorme toestroom toeristen door haar geïsoleerde ligging en het feit dat nog vrijwel niemand het weet te vinden!


1
1

1: Balmaceda - Puerto Guadal (Lago General Carrera)

U arriveert vanochtend op de luchthaven van Balmaceda. Op de luchthaven volgt de oplevering van uw huurauto (4WD Toyota Hilux of gelijkwaardig) welke de komende 7 dagen tot uw beschikking staat. U verlaat Balmaceda en rijdt in zuidelijke richting de ca. 265 kilometer naar Lago General Carrera, een spectaculaire rit over één van de mooiste trajecten van de Carretera Austral. Onderweg trekt een enorme afwisseling aan landschappen voorbij: vanuit steppe en lenga bossen door dicht regenwoud naar de bergen en gletsjers van de ‘Campo de Hielo’, langs het azuurblauwe Lago General Carrera en langs kleine nederzettingen van kolonisten. U dient rekening te houden met een rijtijd van ca. 5 uur (exclusief stops).

U overnacht de komende dagen op een prachtige locatie bij Puerto Guadal, aan het Lago General Carrera dat in het Argentijnse deel uitkomt in het Lago Buenos Aires.

  • ★★★ El Mirador de Guadal (3n)

Lago General

2
2

2-3: Puerto Guadal & omgeving

Vrije dagen in deze mooie omgeving.

U kunt er op eigen gelegenheid met uw huurauto op uit trekken en bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Maqui waterval, de Marble caves en Exploradores gletsjer.

Gaat u er liever met een gids op uit, dan verzorgt het hotel eveneens activiteiten zoals mountainbiken, paardrijden, vissen, varen, raften en wandeltochten (trekkings) in de omgeving. Ook kunt u met een gids een bezoek brengen aan het Jeinimeni National Park. U kunt uw activiteiten uitstekend ter plaatse bepalen.

4
4

4: Puerto Guadal - Patagonia National Park

U verlaat vandaag de omgeving van Lago General Carrera en rijdt verder zuidwaarts naar een bijzonder (en nog zéér ongerept!) gebied, op zo’n 200 kilometer ten zuiden van Puerto Guadal nabij het stadje Cochrane. U rijdt zuidwaarts via Puerto Bertrand en steekt de Rio Chacabuco over. Enkele kilometers verderop, bij Cruce Baker, slaat u linksaf. Na nog eens 11 kilometer komt u bij de ingang van het Patagonia National Park. Explora Patagonia National Park ligt vlakbij het hoofdkwartier van het park. Deze duurzaam gebouwde ecolodge is zeer kleinschalig en telt slechts 6 kamers. De lodge is dé uitvalsbasis voor een bezoek aan het Patagonia National Park, een ongerept natuurgebied wat een ‘National Park ‘in-wording’ is.

De komende dagen verblijft u geheel verzorgd op All-Inclusive basis, wat wil zeggen dat al uw maaltijden, (geselecteerde) drankjes (zowel alcoholisch als non-alcoholisch) en een dagelijks excursieprogramma (in groepjes van maximaal 8 personen) inbegrepen.


  • ★★★★ Explora Patagonia National Park (3n)
Blank
5
5

5-6: Patagonia National Park

Vrije dagen in dit spectaculaire park.

Samen met het professionele en behulpzame team van Explora stemt u uw excursieprogramma voor de komende dagen af. De tours worden uitgevoerd in verschillende niveaus en in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Deze omgeving leent zich uitstekend voor het maken van werkelijk schitterende wandelingen, variërend van een dagdeel, tot een hele dag.

7
7

7: Patagonia National Park - Balmaceda

U vertrekt vandaag op tijd uit Patagonia National Park en rijdt in ca. 6-8 uur (afhankelijk van de conditie van de weg!) terug naar Balmaceda waar u de huurauto aan het eind van de middag inlevert op de luchthaven. Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie van dit Chili arrangement

U dient voor dit 7-daags arrangement rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 4.775 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken bij Tico Reizen. Graag nemen wij dit Carretera Austral arrangement voor u op in een totale reis door Chili, eventueel gecombineerd met een van zijn buurlanden.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Chili

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Chili. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Chili reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Chili reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat