Reisprogramma Pantanal Brazilië, luxe Caiman Lodge

1
1

1: Campo Grande – Caiman Lodge

U arriveert vandaag op de luchthaven van Campo Grande, gelegen in de staat Mato Grosso do Sul. U wordt van harte welkom geheten door een vertegenwoordiger van de Pantanal Brazilië Caiman Lodge, uw prachtige verblijfplaats voor de komende dagen. Vanaf de luchthaven start een ca. 3 uur durende transfer naar de lodge, gelegen temidden van de wildernis.

U verblijft de komende dagen op basis van volpension, met inbegrip van alle excursies onder begeleiding van ervaren natuurgidsen. Samen met u wordt het excursieprogramma voor de komende dagen bepaald. De lodge beschikt ook over een uitstekend informatiecentrum waar u veel te weten komt over dit indrukwekkende natuurgebied en het aanwezig planten- en dierenleven.

  • Caiman Lodge – Baiazinha (3n)
  • Caiman Lodge – Cordillera (3n)

Caiman Lodge (Baiazinha)

2
2

2 & 3: Pantanal

Gedurende deze dagen kunt u genieten van het uitstekende excursieprogramma van de Pantanal Brazilië Caiman Lodge. U gaat samen met een deskundige gids op zoek naar het aanwezige dierenleven. Vaak worden deze excursies uitgevoerd per comfortabele 4WD voertuigen om de grotere afstanden binnen het privé reservaat te overbruggen, maar u maakt ook mooie wandelingen of kunt gaan kanoën.

Grote kans dat u deze dagen oog in oog komt te staan met capibara's, vele soorten watervogels, reuze rivierotters, miereneters, kaaimannen en de hyacint ara's, icoon van de Pantanal. En met wat geluk spoort uw gids een jaguar op, dat zou natuurlijk fantastisch zijn!

4
4

4: Pantanal – Campo Grande

Vandaag komt er een einde van uw verblijf in de prachtige Pantanal Brazilië Caiman Lodge. U wordt terug gebracht naar de luchthaven van Campo Grande, waar uw Pantanal arrangement tot een einde komt.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat