Logo bg white

Navimag Cruise in Patagonië

4-daags arrangement Chili
Vanaf € 780,00 p.p.
Oktober t/m maart
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Navimag Cruise - Patagonië

Patagonië in het uiterste puntje van Chili kan ongetwijfeld tot een van de mooiste en grootste wildernisgebieden op de wereld benoemd worden. Met een van de schepen van Navimag reist u de komende dagen door een prachtig fjordengebied. Onderweg kunt u genieten van de prachtige vergezichten, de wilde natuur en vele vogels en zoogdieren die dit gebied rijk is. Uw verblijf aan boord is volledig verzorgd en u verblijft in een comfortabele kajuit, voorzien van verwarming en eigen sanitair. Al uw maaltijden, drankjes en de aangeboden excursies zijn inbegrepen in deze Navimag Cruise.

1
1

1: Puerto Montt - inscheping

U kunt vandaag tussen 09:00 en 13:00 uur inchecken bij het kantoor van Navimag cruises in Puerto Montt (Angelmó 1735). Inscheping start om 17:00 uur. U wordt welkom geheten aan boord van de Eden ferry en ontvangt uitleg m.b.t. veiligheid aan boord en het programma voor de komende dagen. U verblijft in een kajuit type ‘AAA’ met eigen sanitair. Om 20:00 uur verlaat de ferry de haven van Puerto Montt en zet koers richting Reloncaví Sound, de Golf van Ancud en het Apiao kanaal, alvorens de Golf van Corcovado binnen te varen. Deze spectaculaire tocht door het schitterende fjordengebied van Zuid-Chili gaat dan eindelijk van start.

  • eden ferry (3n – kajuit type AAA – vp)
2
2

2: Moraleda kanaal – open zee – Golf van Penas

Afhankelijk van de weersomstandigheden en het getijde, zal de kapitein bepalen welke route er wordt gevolgd vandaag. Zo kan er worden gevaren door het Pulluche kanaal, het Ninualac kanaal of Boca de Guafo. U heeft vandaag veel kans om walvissen te spotten vanaf het deck.

3
3

3: Cotopaxi – Puerto Edén

Vandaag vaart Eden verder door het Messier kanaal met een diepte van ca. 1.270 meter. In dit kanaal bevindt zich het vrachtschip Capitán Leonidas wat in 1970 is vergaan bij het eilandje Bajo Cotopaxi.

Hierna passeert de ferry de zgn. ‘English Narrows’, een zeer smalle doorgang met slechts ruimte voor 1 schip. U bereikt het plaatsje Puerto Edén, gelegen op Wellington Island, één van de grootste eilanden van Chili, gelegen in het Bernardo O’Higgins National Park. Na een kort verblijf in dit havenplaatsje zet de ferry koers door o.a. het Patagonië, Unión en Sarmiento kanaal.

4
4

4: Angostura White – Puerto Natales

In de vroege ochtend vaart de Eden door het Santa María kanaal en komt vervolgens uit bij het smalste gedeelte van deze tocht: Angostura White, een ‘slechts’ 80 meter breed kanaal. Via de Unión Sound bereikt u uiteindelijk de haven van Puerto Natales waar deze tocht tot een einde komt. Na een vroeg ontbijt gaat u van boord. Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie voor dit Chili arrangement

Tijdens deze 3-daags arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 780 per persoon (bij deelname van 2 personen)


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Chili

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Chili. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Chili reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Chili reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat