Reisprogramma Estancia San Antonio de Areco

1
1

1: Buenos Aires – La Bamba de Areco

In de ochtend wordt u bij uw hotel in Buenos Aires opgehaald voor de transfer naar San Antonio de Areco, ca. 120 km buiten Buenos Aires gelegen. San Antonio de Areco is gelegen in het pampagebied van Argentinië, wat de bakermat van de Gaucho-tradities wordt genoemd. U verblijft in een prachtige en kleinschalige estancia. Bij uw verblijf zijn de maaltijden, drankjes tijdens de maaltijden en enkele activiteiten rondom de estancia inbegrepen.

  • ★★★★ Estancia La Bamba (2n)

Estancia La Bamba de Areco

2
2

2: San Antonio de Areco

Vrije dag op de estancia. U kunt heerlijk ontspannen, een wandeling maken naar het nabijgelegen meertje of paardrijden op een van de vele goed getrainde paarden. Daarnaast kunt u de gaucho's in actie zien en aanschouwen hoe het leven er aan toe gaat op de estancia. Wanneer u geluk heeft ziet u een polotraining of wedstrijd op een van de naastgelegen velden! Op eigen gelegenheid kunt u een bezoek brengen aan het stadje San Antonio de Areco.

3
3

​3: Terugreis naar Buenos Aires

Na een laatste heerlijk ontbijt wordt u opgehaald bij de estancia en terug gereden naar Buenos Aires. U kunt in Buenos Aires verblijven, uw reis door Argentinië vervolgen of wij organiseren een transfer naar de internationale luchthaven Ezeiza zodat u (geheel uitgerust en ontspannen) met een directe KLM vlucht richting huis kunt keren.

Sfeerimpressie

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat