Reisprogramma Lençóis Maranhenses National Park

1
1

1: Aankomst São Luís

U arriveert vandaag in São Luís, de hoofdstad van de staat Maranhão, gelegen in het noordoosten van Brazilië. São Luís is de uitvalsbasis voor een bezoek aan het Lençóis Maranhenses National Park, met de prachtige witte zandduinen één van de mooiste natuurgebieden van Brazilië.Op de luchthaven wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent die u naar uw hotel zal brengen, gelegen aan zee. Het koloniale centrum bevindt zich op ca. 20 minuten per taxi.  • ★★★+ Hotel Luzeiros São Luís (1n)
2
2

2: São Luis – Lençóis Maranhenses NP

’s Ochtends wordt u opgehaald bij uw hotel in São Luis door uw gids die u de komende dagen zal begeleiden naar het Lençóis Maranhenses National Park. U reist vanochtend naar de nederzetting Barreirinhas, op ca. 3-4 uur rijden van São Luis. U verblijft hier in een zeer aangenaam hotel.

Diezelfde middag staat er een fantastische excursie per 4WD naar ‘Groot Lençóis’ (ofwel ‘Grandes Lençois’) op het programma. Het rijden per 4WD door de zandduinen van Lençóis Maranhenses is een waar avontuur. U kunt heerlijk zwemmen in het verfrissende water van de lagunes met het kraakheldere water. In de namiddag keert u terug naar uw hotel.

  • ★★★ Porto Preguiças Resort (3n)
3
3

3: Lençóis Maranhenses NP

Er staat vandaag een mooie dagtocht per gemotoriseerde boot op het programma over de Preguiças rivier naar Caburé, spectaculair gelegen tussen Atlantische Oceaan en de Preguiças rivier. U kunt hier lunchen (niet inbegrepen). Vervolgens reist u naar Vassouras, waar u kunt zwemmen in één van de kleinere lagunes. Als laatste stop staat het dorpje Mandacaru op het programma waar u vanuit de vuurtoren een spectaculair uitzicht heeft over de omgeving. Let op: de vuurtoren is gesloten voor bezoekers op maandag, woensdag en vrijdag. In de namiddag keert u weer terug in Barreirinhas.

4
4

4: Lençóis Maranhenses National Park

Vanochtend trekt u er weer per 4WD op uit naar het dorpje Cardosa, een klein dorpje op zo’n 25 kilometer van Barreirinhas. U spendeert de dag op de Formiga rivier.

5
5

5: Barreirinhas – São Luis

Deze ochtend komt uw bezoek aan Lençóis Maranhenses tot een einde. U wordt na het ontbijt opgehaald bij uw hotel voor de transfer (ca. 3-4 uur) terug naar São Luis. Einde van dit arrangement.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat