Reisprogramma De schitterende Cristalino Lodge in de Braziliaanse Amazone

1
1

1: Cuiabá – Cristalino Lodge

Vandaag vliegt u vanaf Cuiabá naar Alta Floresta, gelegen in het zuidelijke Amazonegebied. Op de luchthaven van Alta Floresta wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van de Cristalino Lodge die u van harte welkom heet in de Braziliaanse Amazone!

Op de luchthaven start uw 4-daagse bezoek aan de Cristalino Lodge, een paradijs voor vogelaars. U wordt naar de oever van de Teles Pires rivier gebracht van waar u per boot in ongeveer een half uurtje verder reist naar de lodge. De komende dagen verblijft u op basis van volpension, met inbegrip van dagelijkse excursies, begeleid door een gids die uitleg geeft over de flora en fauna.

  • ★★★ Cristalino Lodge (3n)
2
2

2 & 3: Amazone

Gedurende deze dagen ervaart u het spectaculaire excursieprogramma van de Cristalino Lodge. Er zijn in de directe omgeving van de lodge meer dan 20 kilometer goed onderhouden wandelroutes. Tevens beschikt de Cristalino Jungle Logde over een circa 50 meter hoge uitkijktoren met verschillende platforms die u ’s ochtends beklimt. Bovenin de toren heeft u een spectaculair uitzicht op het gebied. Uw programma voor deze dagen wordt ter plaatse in overleg met uw gids bepaald.

"De lodge heeft mij geraakt door het diepe respect voor de omgeving. Het is een privé-reservaat, en men doet er alles aan om de prachtige natuur te behouden. Als gast betaal je een bijdrage welke direct wordt gebruikt voor het onderhoud van de lodge én de bescherming van het reservaat. Ze hebben lokalen in dienst, passen duurzame methodes toe in de dagelijkse processen en beperken het aantal gasten per dag zodat de mens niet in de meerderheid is, maar werkelijk te gast. Het aantal dieren dat ik tijdens mijn verblijf heb gespot is dan ook verbluffend. Het leek alsof wij er helemaal niet waren. Wildlife passeerde ons ongestoord, zonder enige angst. Deze lodge is een absolute aanrader voor de ware natuurliefhebber die op zoek is naar de állermooiste Amazone-ervaring. "
Bruno

Cristalino Lodge (bungalow)

4
4

4: Cristalino Lodge – Cuiabá

In de ochtend staat er nog een wandeling op het programma. Hierna volgt een transfer terug naar het kleine vliegveld van Alta Floresta (lunch onderweg is inbegrepen). Vanaf hier vliegt u naar Cuiabá, waar uw arrangement tot een einde komt.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat