Logo bg white

Amansara

4-daags arrangement Cambodja
Vanaf € 1.650,00 p.p.
november t/m maart
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Exclusief verblijf in Amansara!

Het adembenemend mooie Amansara ligt op slechts een steenworp afstand van het indrukwekkende Angkor Wat. Dit voormalige gastenverblijf van Koning Sihanouk biedt 24 luxueuze suites, welke van alle gemakken zijn voorzien. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van de meest bijzondere excursies in de omgeving die speciaal voor u op maat worden gemaakt. Zo kunt u o.a de vele bekende, maar ook onbekende ruïnes bezoeken, of een prachtige cruise over Mekong maken. Tijdens uw verblijf zal u te allen tijde genieten van de uitstekende service die u in een Aman mag verwachten. Na een voldane dag kunt u volledig tot rust komen in de uitmuntende spa.


Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Amansara

Vandaag start uw ervaring in het indrukwekkende Amansara van start! U wordt op de luchthaven van Siem Reap opgehaald voor een korte transfer naar deze fenomenale accommodatie. U verblijft de komende dagen in alle luxe in het voormalige gastenverblijf van Koning Sihanouk. Na aankomst worden uw koffers naar uw kamer gebracht en zal u wegwijs worden gemaakt in deze parel van de Aman-keten. In de middag kunt u de omgeving alvast verkennen, of genieten van de uitgebreide faciliteiten van het resort.


  • ★★★★★ Amansara (3n)

Amansara

2
2

2 & 3: Amansara

Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. Het resort biedt een scala aan activiteiten aan. U geeft simpelweg uw wensen en voorkeuren door en het personeel stelt vervolgens een op maat gemaakte excursiepakket voor u samen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u iets mist van deze bijzondere omgeving. U kunt o.a. kiezen voor een Jeeptour waarmee u het platteland in de omgeving van Siem Reap verkent. Zo verkent u o.a. de jungle en de lokale dorpen. Tijdens uw verblijf ma u een bezoek aan Angkor Wat overigens beslist niet overslaan. Het is absoluut de moeite om onder begeleiding van een gids kennis te maken met dit historische meesterwerk. Indien u van varen houdt, maak dan de cruise over de Mekong tijdens welke u veel zal leren over het waardevolle ecosysteem van Cambodja.

Zodra u toe bent aan extra ontspanning schroom dan niet om direct een afspraak te maken in de uitmuntende spa. U kunt hier genieten van de beste spabehandelingen!

Exclusieve spa

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt er een einde aan uw verblijf in het Amansara. Na een laatste voortreffelijk ontbijt wordt u opgehaald en teruggebracht daar de luchthaven vanuit waar u uw reis vervolgt naar uw volgende bestemming.

Prijsindicatie voor een verblijf in Amansara

Voor een 4-daagse verblijf in Amansara dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 1.650 per persoon. Dit tarief is gebaseerd op schouderseizoentarieven. Houdt u er rekening mee dat hoogseizoen afwijken.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Cambodja

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen naar Cambodja. Zij kennen deze bestemming uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Cambodja reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Cambodja

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat