Logo bg white

Wijnbodega Viñas Queirolo bij Ica

4-daags arrangement Peru
Vanaf € 325,00 p.p.
Gehele jaar
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

De Peruaanse wijngaarden

Wanneer u aan Peru denkt, zal de gedachte aan wijn zeer zeker niet als eerste bij u opkomen. Toch produceert men in de Ica vallei al vele jaren de mooiste wijnen en kent de regio een aantal oude bodega's. Bodega Santiago Queirolo werd aan het eind van de 19e eeuw opgericht door Italiaanse immigranten en produceert prachtige wijnen en pisco, Peru's nationale drank.

Het klimaat is hier gedurende het hele jaar uitstekend voor de druiventeelt. Het is meestal zonnig en het gebied vangt weinig neerslag door de nabijgelegen duinen. U kunt dit gebied het hele jaar door bezoeken. De Peruaanse zomer (december t/m april) is wel de mooiste periode met stralend zonnige dagen en een aangename temperatuur. In de maanden februari t/m medio april wordt er geoogst en is het de beste periode om proeverijen bij te wonen. Na deze periode (t/m september) zijn de wijnranken kaal.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst in Ica

U arriveert vandaag (evt. op eigen gelegenheid) in het prachtige Hotel Viñas Queirolo, gelegen in de Ica vallei, op zo’n 300 kilometer ten zuiden van Peru’s hoofdstad Lima. Het mooie hotel waar u de komende dagen verblijft ligt naast Bodega Santiago Queirolo, al decennia lang een begrip in de omgeving als producent van prachtige wijnen en pisco’s. U verblijft hier de komende dagen in het kleinschalige hotel Queirolo en kunt genieten van de omgeving. Bij uw verblijf in Viñas Queirolo is uiteraard een bezoek aan de bodega en een wijnproeverij inbegrepen.

  • ★★★+ Hotel Viñas Queirolo (3n)

Hotel Viñas Queirolo

2
2

2 & 3: Ica & omgeving

Vrije dagen in deze prachtige omgeving. U kunt genieten van uw accommodatie en uitgebreid kennis maken met de heerlijke wijnen van Queirolo.

In de omgeving zijn ook andere activiteiten mogelijk. Zo kunt u een bezoek brengen aan het interessante lokale museum van Ica of naar de nabijgelegen oase van Huacachina gaan. U kunt hier een avontuurlijke tocht maken per buggy door de spectaculaire zandduinen of sandboarden.

Een verblijf in Viñas Queirolo

Prachtige kamers van Viñas Quierolo

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt uw verblijf in deze wijnbodega in de Ica vallei tot een einde. U kunt een verblijf in Hotel Viñas Queirolo eenvoudig opnemen in uw reis wanneer u van Lima naar Nazca reist.

Prijsindicatie voor dit verblijf in Viñas Queirolo

Voor een verblijf van 3 nachten in het prachtige Viñas Queirolo Hotel in het wijngebied bij Ica dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 325 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Inbegrepen:
Alleen de overnachtingen, dagelijks ontbijt en een begeleide rondleiding door Bodega Santiago Queirolo (uiteraard inclusief een proeverij) zijn inbegrepen. Transport van/naar Ica is niet inbegrepen. Graag nemen wij een verblijf in deze wijnbodega voor u op in een rondreis door Peru.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Peru

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico als úw reisorganisator?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Peru. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren voor u bijzondere accommodaties met een authentieke sfeer. Dit hoeft zeker niet altijd een 5-sterren hotel te zijn.

Uw droomreis Peru

Geen enkele reis is hetzelfde. In overleg met u wordt uw persoonlijke en unieke programma samengesteld op basis van uw reisgezelschap.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat