Logo bg white

Verleng uw reis bij de Iguazú watervallen

4-daags arrangement Peru
Vanaf € 750,00 p.p.
Gehele jaar
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

De ultieme verlenging van uw Peru reis

Dagelijks wordt er vanuit Lima direct gevlogen naar de indrukwekkende Iguazú watervallen, één van de grootste hoogtepunten van Zuid-Amerika! Verleng uw rondreis door Peru dan ook bij dit indrukwekkende natuurfenomeen op de grens van Argentinië, Brazilië en Paraguay. Vanuit Iguazú vliegt u eenvoudig via bijvoorbeeld de Braziliaanse stad São Paulo of Rio de Janeiro met KLM terug naar Amsterdam.


De Iguazú watervallen zijn de grootste van Zuid-Amerika en vormen een gigantische natuurlijk spektakel. Het water, dat wordt aangevoerd door de rivier Iguazú, stort over een breedte van vier kilometer de diepte in, tachtig meter lager. Ook het schitterende omliggende regenwoud waarin de Iguazú watervallen zijn gelegen, maken het tot één van de favoriete reisbestemmingen binnen Latijns-Amerika.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Lima - Iguazú

U arriveert vandaag op de Braziliaanse luchthaven Foz do Iguaçu. Dagelijks vliegt LATAM vanuit Lima in ca. 4 uur naar deze bijzondere bestemming. U landt op Braziliaans grondgebied.Vanaf de luchthaven is een transfer geregeld naar uw prachtige hotel in het Argentijnse Puerto Iguazú. Het LOI Suites hotel ligt buiten de bebouwde kom en wordt omringd door de weelderige jungle.  • ★★★★ Hotel LOI Suites Iguazú (3n)

LOI Suites Iguazú

2
2

2: Argentijnse watervallen

’s Ochtends wordt u opgehaald bij uw hotel voor een prachtige dagexcursie onder begeleiding van een gids naar de Argentijnse zijde van de watervallen. Er zijn vele paden, loopbruggen en zelfs een kleine spoorlijn aangelegd waardoor u het park gemakkelijk en veilig kunt verkennen. Door het park loopt een spoorlijn welke voert naar o.a. het uitzichtpunt Garganta del Diablo.

Garganta del Diablo

3
3

3: Braziliaanse watervallen

In de ochtend brengt u een bezoek aan de Braziliaanse zijde van de watervallen. Vanuit deze kant heeft u een spectaculair panoramisch uitzicht op de Argentijnse zijde.

De rest van de middag heeft u vrij en kunt u verder naar eigen inzicht invullen. Zo kunt u o.a. een bezoek brengen aan één van ’s werelds meest imposante waterkrachtcentrales: Itaipú of een helikoptervlucht maken over de watervallen.

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt uw bezoek aan de Iguazú watervallen tot een einde. U wordt opgehaald bij uw hotel en naar de luchthaven gebracht.

U kunt kiezen uit verschillende opties. Zo vliegt u vanaf de luchthaven van Puerto Iguazú bijvoorbeeld verder naar Argentinië. Vanaf de Braziliaanse luchthaven Foz do Iguaçu reist u verder naar o.a. São Paulo of Rio de Janeiro. Wij assisteren u graag bij uw vervolgplannen!

Prijsindicatie voor een bezoek aan de Iguazú watervallen

Voor dit 4-daagse verblijf bij de Iguazú watervallen dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 750 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Inbegrepen:
Bij dit arrangement zijn de transfers vanaf de luchthaven, hotelovernachtingen inclusief ontbijt en excursies naar zowel de Argentijnse als de Braziliaanse zijde van de Iguazú watervallen inbegrepen. Vliegtickets van Lima naar Iguazú zijn niet inbegrepen.Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Peru

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Peru. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren voor u bijzondere accommodaties met een authentieke sfeer. Dit hoeft zeker niet altijd een 5-sterren hotel te zijn.

Uw droomreis Peru

Geen enkele reis is hetzelfde. In overleg met u wordt uw persoonlijke en unieke programma samengesteld op basis van uw reisgezelschap.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat