Logo bg white

Verleng uw reis bij de Iguaçu watervallen

4-daags arrangement Peru
Vanaf € 1.160,00 p.p.
Gehele jaar
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

De ultieme verlenging van uw Peru rondreis


Dagelijks wordt er vanuit Lima direct gevlogen naar de indrukwekkende Iguaçu watervallen, één van de grootste hoogtepunten van Zuid-Amerika! Verleng uw rondreis door Peru dan ook bij dit indrukwekkende natuurfenomeen op de grens van Argentinië, Brazilië en Paraguay. Vanuit Foz do Iguaçu vliegt u eenvoudig via bijvoorbeeld de Braziliaanse stad São Paulo of Rio de Janeiro met KLM terug naar Amsterdam.

De Iguaçu watervallen zijn de grootste van Zuid-Amerika en bevinden zich op de grens met Brazilië, Paraguay en Argentinië. Het water, dat wordt aangevoerd door de rivier Iguaçu, stort over een breedte van vier kilometer de diepte in, tachtig meter lager. Een prachtige natuur omgeeft de watervallen. De tropische wouden hebben niet voor niets de status van nationaal park, dat door Brazilië en Argentinië samen wordt beheerd.

1
1

1: Vliegreis naar Iguaçu

U arriveert vandaag op de Braziliaanse luchthaven Foz do Iguaçu. De grensplaats is dé uitvalsbasis voor een bezoek aan de wereldberoemde watervallen. Luchtvaartmaatschappij LATAM vliegt dagelijks vanuit Lima in circa 4 uur naar deze bijzondere bestemming.

Na aankomst wordt u naar het luxe hotel Belmond Das Cataratas gebracht, schitterend gelegen bovenaan de watervallen in het nationale park. Vanuit de tuinen van het hotel wandelt u zo naar de watervallen. Een gids is dan ook niet nodig! De rest van de dag kunt u gebruiken om de Braziliaanse zijde van de watervallen te verkennen.


  • ★★★★★ Belmond Das Cataratas (3n)

Belmond Das Cataratas

2
2

2: Braziliaanse zijde


Vrije dag die u naar eigen inzicht kunt invullen. U heeft alle tijd om de Braziliaanse watervallen op eigen gelegenheid te bezoeken. Vanuit deze kant heeft u een spectaculair panoramisch uitzicht op de Argentijnse zijde. Het is eventueel ook mogelijk (maar niet inbegrepen) om een spectaculaire helikoptervlucht boven de watervallen te maken.


Spectaculaire helikoptervlucht

3
3

3: Argentijnse zijde

Vandaag ontmoet u uw gids in de lobby van het hotel. U brengt vandaag onder begeleiding een bezoek aan de Argentijnse zijde van de watervallen. Aan deze kant heeft u een totaal ander beeld van dit natuurgeweld. Bij de ‘Garganta del Diablo’ (Duivelskeel), ziet u van dichtbij hoe de enorme massa water naar beneden stort.

Tevens is vandaag een ticket voor de ‘Gran Aventura’ boottocht inbegrepen. Met een grote rubberen boot vaart u met hoge snelheid tegen de stroom in naar de voet van de watervallen. Een ervaring die u niet snel zult vergeten en zeker niet met droge kleren zult doorstaan.

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt uw bezoek aan de Iguaçu watervallen tot een einde. U wordt opgehaald bij uw hotel en naar de luchthaven gebracht.

U kunt kiezen uit verschillende opties. Zo vliegt u vanaf de luchthaven van Puerto Iguazú bijvoorbeeld verder naar Argentinië. Vanaf de Braziliaanse luchthaven Foz do Iguaçu reist u verder naar o.a. São Paulo of Rio de Janeiro. Wij assisteren u graag bij uw vervolgplannen!

Prijsindicatie voor een bezoek aan de Iguaçu watervallen

Voor dit 4-daagse verblijf bij de Iguaçu watervallen dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 1.160 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Inbegrepen

Bij het arrangement zijn de transfers vanaf de luchthaven, 3 hotelovernachtingen in het luxe hotel Belmond Das Cataratas inclusief ontbijt, een excursie naar de Argentijnse zijde van de Iguazú watervallen en Gran Aventura tickets inbegrepen. Vliegtickets van Lima naar Iguaçu zijn niet inbegrepen.

Het is niet mogelijk om deze Iguaçu verlenging los te boeken. Graag nemen wij dit arrangement dan ook op in uw unieke reisplan op maat.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Peru

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Peru. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren voor u bijzondere accommodaties met een authentieke sfeer. Dit hoeft zeker niet altijd een 5-sterren hotel te zijn.

Uw droomreis Peru

Geen enkele reis is hetzelfde. In overleg met u wordt uw persoonlijke en unieke programma samengesteld op basis van uw reisgezelschap.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat