Logo bg white

Skeleton Coast Safari's

4-daags arrangement Namibië
Vanaf € 5.050,00 p.p.
April t/m november
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Skeleton Coast Safari's

Het Skeleton Coast National Park is een 500 km lange kuststrook in het noordwesten van Namibië. De smalle strook (variërend van 30 tot 40 km breed) strekt zich uit tussen de rivieren Ugab en Kunene. Het onherbergzame gebied is in 1971 uitgeroepen tot natuurgebied. Door de beperkte infrastructuur is de beste manier om kennis te maken met dit gebied per fly-in safari. Tijdens een van de meerdaagse Skeleton Coast programma's van de Schoeman familie verkent u per vliegtuigje en 4WD voertuig de schoonheid die de Skeleton Coast te bieden heeft.

U overnacht in comfortabele mobile tented camps. Elk tent is voorzien van beddengoed, handdoeken en een en-suite badkamer. De badkamer biedt een wastafel met warm en koud water, een goed toilet en een bucket shower. Uw verblijf is op basis van volpension: alle aangeboden excursies, maaltijden en drankjes zijn inbegrepen. U zult kennis maken met de beroemde scheepswrakken, de bergketens, vulkanische rotsen, uitgestrekte woestijn en wellicht ook de woestijnolifanten. Ook de bruine hyena, verschillende soorten vogels en antilopen treft u aan in deze droge omgeving. Skeleton Coast Safari’s biedt u een exclusieve full-inclusive ervaring met verblijf op unieke locaties!

1
1

1: Windhoek - Skeleton Coast


Uw 4-daagse bezoek aan de Skeleton Coast begint op de nationale luchthaven van Windhoek. Om 10:00 uur ’s ochtends ontmoet u hier het kleine gezelschap waarmee u de kust zult verkennen. Met een klein vliegtuigje vliegt u naar Conception Bay. De Kuiseb canyon en de naastgelegen rode duinen zijn een spectaculair gezicht vanuit de lucht. Onderdeel van dit eerste traject is een vlucht over het beroemde scheepswrak Eduard Bohlen.

Na een korte tussenstop in Swakopmund wordt de tocht voortgezet naar de zeeleeuwen kolonie Cape Cross. Hier nuttigt u een lichte lunch aan het strand. Het vliegtuigje brengt u hierna langs de Ugab formaties, een maanachtig landschap waarin het zwart van de rotsen sterk contrasteert met het witte zand. U vliegt verder naar het Kuidas camp in de Huab River Valley waar u overnacht. Op wandelafstand van het kamp zijn oude rotstekeningen te vinden.

  • Bijzondere accommodatie in mobile tented camps (3n – ai)

Skeleton Coast

2
2

2: Skeleton Coast

Na het ontbijt vertrekt u per Land Rover om de omgeving te verkennen. U maakt kennis met de diverse flora en fauna, het opgedroogde lava en het gele zandsteen van de Huab rivier. U luncht bij het Kuidas camp voordat u met het gezelschap doorreist. U vliegt langs de kust naar Terrace Bay en passeert onder andere de scheepswrakken Montrose en Henrietta. Vanuit Terrace Bay verkent u de omliggende duinen per Land Rover. Interessant zijn ook de walvisskeletten die zich hier bevinden. U keert terug naar het vliegtuig en vliegt in noordelijke richting naar het Purros camp, gelegen in de Hoarusib vallei in de Kunene regio waar u overnacht.

3
3

3: Skeleton Coast

Na het ontbijt maakt u een rit per 4WD door de Hoarusib vallei waarbij u een bezoek brengt aan een nomadisch Himba gezelschap. Misschien komt u tijdens de rit tevens de woestijn olifant tegen, frequent gezien in de vallei. Hierna wordt de reis weer per vliegtuig voortgezet naar de Kunene rivier. Het Kaiu Maru scheepswrak en wrakken van oude zeilschapen liggen verspreid over dit deel van de kust. Per Land Rover reist u naar de bergen en duinen van de Hartmann vallei.

4
4

4: Skeleton Coast - Windhoek

Vroeg in de morgen maakt u een boot tocht over de Kunene rivier en geniet u van het mooie woestijn landschap met vele soorten vogels. Na de lunch bij het camp, vliegt u terug naar Windhoek waar u in de late middag weer arriveert.

Prijsindicatie voor dit Skeleton Coast Safari’s arrangement


Tijdens deze 4-daags arrangement van Skeleton Coast Safari’s dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 7.350 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Inbegrepen:

Bij dit arrangement zijn de vermelde overnachtingen inbegrepen op all inclusive basis. Alle maaltijden, drankjes, vluchten, transfers en de aangeboden tours zijn inbegrepen.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf voor u op in een totale rondreis door Namibië.
Het is belangrijk uw reis naar Namibië zo spoedig mogelijk te bespreken om zo veel mogelijk kans op beschikbare accommodaties te hebben!


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Namibië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Namibië. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Namibië reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Namibië reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

Nadat de reis is geboekt start de voorpret en kunt u zich voorbereiden op alle bijzondere ervaringen die u te wachten staan en waar u straks heerlijk onbezorgd van kunt genieten!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat