Logo bg white

Hoanib Skeleton Coast Camp

4-daags arrangement Namibië
Vanaf € 3.200,00 p.p.
April t/m november
Gemma
Heeft u vragen?
×

Het elegante Hoanib Skeleton Coast Camp in de Namib Desert


Het Hoanib Skeleton Coast Camp is gelegen in een afgelegen gebied in Kaokoveld in het noordwesten van Namibië, in het uitgestrekte, droge landschap van de Namib Desert. Deze unieke en bijzondere accommodatie (onderdeel van Wilderness Safaris) is enkel per vluchtje te bereiken vanuit Doro Nawas.

Ondanks de afgelegen ligging vindt u hier een moderne en zeer elegante lodge. Het camp bestaat uit 8 ruime en-suite tenten en een algemene hoofdtent met lounge, dinerruimte en een zwembad. U verblijft in het camp op full-inclusive basis en heeft alle mogelijkheden om uw kennismaking met deze uitgestrekte en desolate omgeving op een onvergetelijke manier in te vullen. Hoanib is een luxe en onvergetelijke accommodatie in de uitgestrekte woestijn; zeker een aanrader!

Bij uw verblijf in een Wilderness Safaris's lodge bent uw automatisch supporter van The Wilderness Wildlife Trust. Verblijf bij het Hoanib Skeleton Coast Camp is daarmee een duurzame keuze. Blank

1
1

1: Aankomst Hoanib Skeleton Coast Camp


Vandaag wordt u vanaf de airstrip van Doro Nawas met een klein vliegtuigje in noordelijke richting naar het Hoanib Skeleton Coast Camp gevlogen. Een unieke en zeer bijzondere accommodatie in de Namib Desert. Het Hoanib Skeleton Coast Camp is gelegen in een afgelegen gebied in Kaokoveld en bestaat uit 8 ruime en-suite tenten en een algemene hoofdtent met lounge, dinerruimte en een zwembad.

De komende dagen verblijft u op full-inclusive basis en zijn alle maaltijden, standaard drankjes en tours inbegrepen. U heeft alle ruimte om uw kennismaking met deze uitgestrekte en desolate omgeving op een onvergetelijke manier in te vullen.

Bij uw verblijf in een Wilderness Safaris's lodge bent uw automatisch supporter van The Wilderness Wildlife Trust, een onafhankelijke non-profitorganisatie die een breed scala aan projecten in Afrika support. De projecten en onderzoekers die het ondersteunt, komen tegemoet aan de behoeften van bestaande populaties wilde dieren. Zoeken oplossingen om bedreigde diersoorten te redden en bieden onderwijs en training aan de lokale bevolking en hun gemeenschappen. Verblijf bij het Hoanib Skeleton Coast Camp is dus een duurzame keuze!  • ★★★★ Hoanib Skeleton Coast (3 nachten) Blank
Blank
2
2

2 & 3: Hoanib Skeleton Coast Camp


Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt ontspannen en genieten van de rust en stilte of deelnemen aan een van de vele mogelijke excursies. Tijdens een wandeling loopt u onder begeleiding van een ervaren gids over de eindeloze duinen en ziet u mogelijk een web-footed gekko, schorpioen of kameleon. Tijdens een prachtige ochtend- of middagdrive kunt u per 4WD de grootsheid van dit gebied leren kennen. Het is indrukwekkend om te zien hoe olifanten, springbokken, hyena's, giraffen en leeuwen kunnen overleven in deze extreem droge omgeving.

Ook kunt u een oase bezoeken tijdens een dagexcursie. Doorgaans een fantastische kans om vele vogels en wild te zien die hier komen drinken! U gaat voor deze tour op pad met een half open wagen en stopt onderweg voor een smakelijke en geheel verzorgde picknick. Wij raden u bij voorkeur aan 3 nachten te verblijven, maar u kunt er uiteraard voor kiezen een dag korter bij Hoanib te verblijven.

3
3

4. Vertrek


Na het ontbijt pakt u de tassen en wordt u naar de kleine airstrip gebracht waar het kleine toestel al op u staat te wachten. U vliegt terug naar Doro Nawas en haalt hier de rest van uw bagage op, alvorens u de huurauto pakt om door te reizen naar uw volgende bestemming. Wij helpen u met veel plezier bij de organisatie van uw volledige Namibië programma.

Prijsindicatie voor verblijf in het prachtige Hoanib Skeleton Coast Camp:


Voor dit 4-daagse arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom van:

  • € 3.200 per persoon (bij deelname van 2 personen)
    in het laagseizoen: medio januari t/m mei, november t/m medio december.
  • € 4.500 per persoon (bij deelname van 2 personen)
    in het hoogseizoen: juni t/m oktober.


Inbegrepen:

Bij dit arrangement zijn de binnenlandse vluchtjes vanuit Doro Nawas naar Hoanib Skeleton Coast en v.v. plus de vermelde overnachtingen inbegrepen op full inclusive basis. Alle maaltijden, drankjes en de aangeboden tours zijn inbegrepen. Transport van/naar de Doro Nawas Lodge is niet inbegrepen.


Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf voor u op in een totale rondreis door Namibië.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Namibië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Namibië. Ze kennen de verschillende regio's, hebben zelf uitvoerig door Namibië gereisd en weten dus goed wat u kunt verwachten. Uit eigen ervaring zullen we adviseren en zullen wij een schitterende reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Namibië reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Namibië reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat