Logo bg white

Shipwreck Lodge

4-daags arrangement Namibië
Vanaf € 2.800,00 p.p.
April t/m november
Gemma
Heeft u vragen?
×

Unieke accommodatie aan de Skeleton Coast


De unieke Shipwreck Lodge is gelegen in de beroemde Skeleton Coast Central Concession tussen de Hoarusib en Hoanib Rivers in het Skeleton Coast Park, slechts 45 km ten noorden van Möwe Bay. De lodge ligt aan de zuidelijke oever van de Huarusib River Mouth. U kunt met de eigen huurauto naar Möwe Bay rijden of met een chartervluchtje arriveren.. De scheepswrakvormige kamers liggen verscholen tussen de duinen en bieden vrij uitzicht op de Atlantische Oceaan, waar de koude Benguela stroming voor een verkoelend briesje zorgt.

1
1

1: Aankomst Shipwreck Lodge


Vandaag dient u om 11:00 uur of 15:00 uur aanwezig te zijn bij Möwe Bay. U kunt met uw eigen huurauto of met een chartervluchtje arriveren. Vervolgens wordt u 45 km in noordelijke richting naar de Shipwreck Lodge gereden in een gesloten game drive voertuig. De lodge ligt in de beroemde Skeleton Coast Central Concession tussen de Hoarusib en Hoanib Rivers in het Skeleton Coast Park, aan de zuidelijke oever van de Huarusib River.


  • ★★★ Shipwreck Lodge (3 nachten)
2
2

2 & 3: Skeleton Coast


U kunt deze dagen de schoonheid ervaren van eenzame landschappen vol geologische geschiedenis. Leer meer over de fauna en flora die zich hebben aangepast aan het leven van deze barre en droge omstandigheden. U kunt deelnemen aan een Huarusib-riverexcursie, een sundowner drive maken, sandboarden, quad biken, een bezoek brengen aan enkele van de scheepswrakken die langs de Skeleton Coast liggen en/of genieten van een heerlijke lunch aan het strand. Tijdens uw verblijf zijn alle aangeboden excursies in groepsverband inbegrepen.

4
4

4: Vertrek Shipwreck Lodge - Möwe Bay


Na het ontbijt verlaat u deze bijzondere lodge en wordt u teruggereden naar Möwe Bay en vervolgt u uw reis naar eigen wens. Het is niet mogelijk om dit verblijf los te boeken, maar wij nemen een verblijf bij de Shipwreck Logde heel graag voor u op in een uitgebreide rondreis door Namibië. Deze rondreis kan per huurauto worden voorgesteld, maar kan uiteraard ook middels binnenlandse vluchtjes per Cessna. Informeert u ons wanneer u de Shipwreck Lodge graag in uw reisprogramma terug wenst te zien?

Blank

Prijsindicatie voor verblijf in de unieke Shipwreck Lodge:


Voor dit 4-daagse arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom van ca. € 2.800 per persoon.


Inbegrepen:

Bij dit arrangement zijn de transfers vanaf Möwe Bay naar de lodge en v.v. inbegrepen plus de vermelde overnachtingen op full inclusive basis (alle maaltijden, drankjes en de aangeboden tours zijn inbegrepen).


Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf voor u op in een totale rondreis door Namibië.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Namibië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat