Logo bg white

Namibië reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle voorbeeldreizen en/of unieke arrangementen.

Zoeken
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 1.880,– p.p.
April t/m november

Namibië arrangement | Hoanib Skeleton Coast

Het Hoanib Skeleton Coast Camp is gelegen in een afgelegen gebied in Kaokoveld in het noordwesten van Namibië. Deze unieke en zeer bijzondere accommodatie is enkel per vluchtje te bereiken vanuit Doro Nawas nabij Twyfelfontein. Het camp bestaat uit 8 ruime en-suite tenten en een algemene hoofdtent met lounge, dinerruimte en zwembad. Een luxe en onvergetelijke accommodatie in de uitgestrekte Namib woestijn!

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 850,– p.p.
April t/m november

Namibië arrangement | Otjimbondona Lodge

Otjimbondona Kalahari is een prachtige accommodatie die zich op 80 km ten zuidoosten van de luchthaven bevindt. Otjimbondona Kalahari is een boutique lodge en ligt in een 3000 hectare groot privénatuurreservaat aan de rand van de Kalahariwoestijn. De lodge is een perfecte stop voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen, exclusief en luxueus begin of einde van zijn reis.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 5.050,– p.p.
April t/m november

Namibië arrangement | Skeleton Coast Safari's

Het Skeleton Coast National Park is een 500 km lange kuststrook in het noordwesten van Namibië. Door de beperkte infrastructuur is de beste manier om kennis te maken met dit gebied per fly-in safari. Skeleton Coast Safari’s biedt unieke 4- en 5-daagse fly-in programmas aan waarin u per vliegtuig een bezoek brengt aan het prachtige Skeleton Coast gebied. U zult kennis maken met de beroemde scheepswrakken, de bergketens, vulkanische rotsen, uitgestrekte woestijn en wellicht ook de woestijnolifanten.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 280,– p.p.
April t/m November

Namibië arrangement | Okonjima Nature Reserve

Het Okonjima Nature Reserve is een prachtige tussenstop tussen Windhoek en Etosha waar u (revaliderende) cheeta’s en luipaarden van de AfriCat Foundation van dichtbij kunt zien! De AfriCat foundation zet zich in voor het behoud van cheeta’s, luipaarden, hyena’s en wilde honden. Een prachtig initiatief waar u niet alleen prachtige excursies kunt maken, maar ook uitermate comfortabel kunt verblijven in het Okonjima Plains Camp en het Okonjima Bush Camp.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 1.000,– p.p.
Maart t/m november

Namibië arrangement | &Beyond Desert Lodge

De Sossusvlei Desert Lodge is een prachtige &Beyond Lodge gelegen in het NamibRand Nature Reserve nabij de Sossuvlei duinen, een van dé hoogtepunten van Namibië. U verblijft bij de Desert Lodge op all-inclusive basis, dus alle maaltijd en tours zijn inbegrepen. Genieten en ontspannen staat voorop tijdens een verblijf in een van de luxe en comfortabele suites. De &Beyond Sossusvlei Desert Lodge is de mooiste kleinschalige lodge, gelegen in de NamibRand Nature Reserve!

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat