Logo bg white

Wolwedans Dune Lodge en Wolwedans Dune Camp in Namibië

4-daags arrangement Namibië
Vanaf € 1.200,00 p.p.
April t/m november
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Genieten van wonderschoon Wolwedans


Weinig accommodaties in Namibië zijn zo uniek als de Wolwedans Lodges. Het privé natuurreservaat waar de Wolwedans lodges liggen, bevindt zich in het NamibRand Nature Reserve ten zuiden van de Sossusvlei duinen. De Wolwedans Collectie uit 4 prachtige en kleinschalige accommodaties: Wolwedans Dune Camp, Wolwedans Dune Lodge, Wolwedans Private Camp en Wolwedans Boulders Camp. Alle tenten en chalets bestaan uit een combinatie van hout en canvas en zijn voorzien van alle luxe; een king size bed, volledig ingerichte badkamer en een groot buitenterras. U treft hier echter geen tenten aan met airconditioning of spa faciliteiten; de natuurervaring staat centraal.

Uw verblijf is inclusief heerlijke maaltijden en er worden schitterende excursies verzorgd binnen het reservaat. De tours variëren van wandeltochten tot scenic drives per 4WD. Vanwege de prachtige kleuren is dit unieke landschap een paradijs voor fotografen. De aanwezige dieren zoals de Oryx, Zebra, Springbok, Hartebeest en Kudu steken mooi af tegen de rode duinen. Een unieke accommodatie die eigenlijk in geen enkele rondreis door Namibië mag ontbreken! Wees er echter vroeg bij! Accommodaties in Namibië kunnen al ver van tevoren volgeboekt zijn!

Tico specialist Gemma schreef een blog over haar verblijf bij de Wolwedans Lodges!

1
1

1: Aankomst Wolwedans (NamibRand Reserve)


U rijdt of vliegt vandaag naar het Wolwedans reservaat. Het kampement van Wolwedans ligt in het NamibRand Nature Reserve, verscholen tussen de duinen en biedt één van Namibië’s mooiste panorama’s. Wanneer u per 4WD arriveert is het nadat u het reservaat bent binnengereden nog 20 km rijden naar de receptie. Hier parkeert u de auto en wordt u hartelijk ontvangen, kunt u zich opfrissen en in alle rust inchecken. Na het voltooien van de incheck wordt u met een Wolwedans jeep naar de accommodatie van uw keuze gebracht.

De Wolwedans Dunes Lodge bestaat uit 9 chalets plus ze zeer privé gelegen Mountain View suite, het Wolwedans Dune Camp bestaat uit 6 tenten, Boulders Camp biedt 5 tenten aan en het Private Camp bestaat uit een zeer exclusieve suite met 3 kamers. Tijdens uw verblijf zijn alle aangeboden activiteiten, de maaltijden en de (standaard) drankjes inbegrepen.

  • ★★★★ Wolwedans Dune Camp (3n) Blank
  • ★★★★ Wolwedans Dune Lodge (3n) Blank
  • ★★★★+ Wolwedans Boulders Camp (3n) Blank

Wolwedans Dune Camp

2
2

2-3: Wolwedans verblijf

Deze dagen kunt u deelnemen aan alle door Wolwedans georganiseerde activiteiten. In overleg bepaalt u de invulling van uw dagen. Ervaren gidsen laten u kennis maken met de vele facetten van het Namibrand Nature Reserve. Er worden zowel excursies per jeep als wandelexcursies aangeboden. Optioneel (niet inbegrepen) is het ook mogelijk om vandaag een ballonvaart of een vluchtje per charter vliegtuig in dit gebied te maken!

4
4

4: Vertrek


Na het ontbijt wordt u teruggereden naar de receptie waar u uw auto weer ophaalt of het vliegtuigje al op u staat te wachten. Hierna vervolgt u de rest zoals u dat wenst. Wij helpen u graag bij de organisatie van uw verdere programma!

Prijsindicatie van dit prachtige Wolwedans arrangement


Tijdens dit 4-daagse arrangement verblijft u in een van de prachtige Wolwedans Lodges naar keuze. U dient rekening te houden met de volgende indicatie reissommen:


  • € 1.200 per persoon (bij verblijf in de Wolwedans Dune Lodge)
  • € 1.270 per persoon (bij verblijf in het Wolwedans Dune Camp)
  • € 1.450 per persoon (bij verblijf in het Boulders Camp)
  • € 1.650 per persoon (bij verblijf in de Mountain Suite - op loopafstand van de Wolwedans Dune Lodge gelegen)


Inbegrepen:

Bij dit arrangement zijn de vermelde overnachtingen inbegrepen op full inclusive basis. Alle maaltijden, drankjes en de aangeboden tours zijn inbegrepen. Transport van/naar Wolwedans (per 4WD of vluchtje) is niet inbegrepen.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf voor u op in een totale rondreis door Namibië. Wacht niet te lang met het boeken van uw Namibië reis! Accommodaties zijn soms al een jaar van tevoren volgeboekt!


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Namibië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico afreizen naar Namibië?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Namibië. Zij kennen de verschillende regio's erg goed en hebben zelf geslapen in de Wolwedans Lodges! Ze kunnen dus uit eigen ervaring adviseren en stellen dan ook met veel plezier de perfecte reis voor u samen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Namibië reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Namibië reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat