Logo bg white

Wolwedans Lodges in NamibRand

4-daags arrangement Namibië
Vanaf € 450,00 p.p.
Mei t/m oktober

Genieten van de natuur en rust bij Wolwedans


Vandaag de dag bestaat de Wolwedans Collectie uit 4 prachtige, kleinschalige accommodaties: Dune Camp, Dune Lodge, Private Camp en Boulders Camp. Alle tenten bestaan uit een combinatie van hout en canvas en zijn voorzien van alle luxe; een king size bed, volledig ingerichte badkamer en een groot buitenterras. U treft hier echter geen lodges en tenten aan met airconditioning of spa faciliteiten; de natuurervaring staat centraal.

De Dune Lodge is het enige camp met een zwembad. Alle lodges verzorgen schitterende excursies binnen het reservaat, variërend van wandeltochten, sundownders of scenic drives per 4WD. Vanwege de prachtige kleuren is dit unieke landschap een waar paradijs voor fotografen. De aanwezige dieren zoals de Oryx, Zebra, Springbok, Hartebeest en Kudu steken af tegen de rode duinen. Een ongelofelijk prachtige accommodatie in Namibië.

1
1

1: Aankomst Wolwedans (NamibRand Reserve)

U rijdt vandaag naar het Wolwedans reservaat. Het kampement van Wolwedans ligt verscholen tussen de duinen en biedt één van Namibië’s mooiste panorama’s. Na de entree van het reservaat is het nog ca. 20 km rijden naar de receptie van de Wolwedans Collectie. Hier parkeert u de auto en checkt u in. Na het voltooien van de incheck wordt u met een Wolwedans jeep naar uw accommodatie gebracht. U verblijft de komende dagen op basis van volpension waarbij alle aangeboden activiteiten, de maaltijden en de (standaard) drankjes zijn inbegrepen.

  • Superieure klasse: Wolwedans Dune Camp (3n – fi)
  • Superieure klasse-A: Wolwedans Dune Lodge (3n – fi)

Wolwedans Dune Camp

2
2

2-3: NamibRand Nature Reserve

Vandaag kunt u deelnemen aan alle door Wolwedans georganiseerde activiteiten. Ervaren gidsen laten u kennis maken met de vele facetten van het Namibrand Nature Reserve. Er worden zowel excursies per jeep als wandelexcursies aangeboden. Optioneel (niet inbegrepen) is het ook mogelijk om vandaag een ballonvaart of een vluchtje per charter vliegtuig in dit gebied te maken.

4
4

4: Vertrek

Na het ontbijt wordt u teruggereden naar de receptie waar u uw auto weer ophaalt. Hierna vervolgt u de rest zoals u dat wenst. Wij helpen u graag bij de organisatie van uw verdere programma.

Prijsindicatie van dit prachtige Wolwedans arrangement


Tijdens dit 4-daagse Wolwedans arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 450 per persoon per nacht (bij deelname van 2 personen).

Het is belangrijk uw reis naar Namibië zo spoedig mogelijk te bespreken om zo veel mogelijk kans op beschikbare accommodaties te hebben!


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Namibië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Namibië?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Namibië. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Namibië reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Namibië reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat