Logo bg white

Rondreis Wings over Namibia

15-daagse rondreis door Namibië
Vanaf € 8.950,00 p.p.
Mei t/m november
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Wings over Namibia rondreis

Tijdens deze Namibië rondreis, bezoekt u door middel van binnenlandse vluchtjes diverse hoogtepunten van het prachtige land. Tijdens de gehele reis verblijft u in schitterende, kleinschalige en superieure of luxe klasse-accommodaties. Deze reis Namibië is een aaneenschakeling van hoogtepunten en zal een onvergetelijke indruk achterlaten. Het is belangrijk uw reis naar Namibië zo spoedig mogelijk te bespreken om zo veel mogelijk kans op beschikbare accommodaties te hebben!

In november 2018 bracht onze reisspecialiste Gemma een bezoek aan de Sossusvlei. In onderstaand video vindt u een mooie compilatie van dit bezoek!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Windhoek

U vliegt met een nachtvlucht vanuit Amsterdam met KLM rechtstreeks naar Windhoek. Onderweg maakt het toestel een tussenlanding in Luanda.

2
2

2: Windhoek - Etosha National Park (Namibië)

Na aankomst op de luchthaven van Windhoek wordt u verwelkomd door een vertegenwoordiger van onze lokale agent die u begeleid naar uw volgende vlucht. U stapt over op een klein vliegtuigje voor de reis naar Etosha, één van Afrika’s grootste en interessantste natuurparken. Na aankomst wordt u naar uw lodge gebracht. U overnacht in een schitterende accommodatie, gelegen net buiten de oostelijke grens van het park. Bij uw verblijf zijn alle maaltijden, drankjes en de aangeboden game drives inbegrepen.

  • ★★★★ Onguma Tented Camp (3n – fi) Blank
3
3

3-4: Etosha National Park

Vrije dagen. U kunt deelnemen aan door uw lodge georganiseerde excursies (allen inbegrepen) die in de ochtend door het nationale park voeren en in de middag door het Onguma Reserve.

5
5

5: Etosha National Park - Twyfelfontein (Damaraland)

Vandaag wordt u teruggebracht naar de airstrip voor het vluchtje naar Twyfelfontein. Na aankomst heeft u een transfer naar uw lodge. U verblijft in de buurt van de belangrijkste hoogtepunten van dit gebied: het miljoenen jaar oude ‘Versteende Woud’, de ‘Orgelpijpen’ (door erosie gevormde zuilen in vulkanisch gesteende), de Twyfelfontein rotstekeningen en de Burned Mountains. Bij uw verblijf zijn de diners, park fee’s en 1 wandeling met gids inbegrepen.

  • ★★★★ Mowani Mountain Camp (2n – hp) Blank

Mowani Mountain Camp

6
6

6: Twyfelfontein

Vrije dag waarin u de prachtige omgeving van Twyfelfontein kunt verkennen. Bezoekt u het miljoenen jaar oude ‘Versteende Woud’, of de ‘Orgelpijpen’, door erosie gevormde zuilen in vulkanisch gesteende. In de omgeving van Twyfelfontein zijn meer dan 2000 rotstekeningen van Bosjesmannen gevonden, waaronder afbeeldingen van giraffen en olifanten. U kunt bij uw lodge een excursie boeken om tijdens een van de drives op zoek te gaan naar de woestijnolifant en ander wild dat hier leeft.

7
7

7: Twyfelfontein - Swakopmund

Vandaag wordt u naar de kustplaats Swakopmund gevlogen. U vliegt over de Skeleton Coast, die een natuurlijke barrière vormt tussen de zee en het landinwaarts gelegen Damaraland en Kaokoland. Na aankomst heeft u een transfer naar uw hotel.

  • ★★★★ Hansa Hotel (2n)
8
8

8: Swakopmund

Vrije dag. U kunt een bezoek brengen aan het Marine Aquarium, waar u diverse vissoorten kunt bewonderen die leven in de Namibische kustwateren. In en om Swakopmund wordend diverse sportieve activiteiten aangeboden zoals quadbiken en sandboarden en in de lagunes bij het 30 km ten zuiden van Swakopmund gelegen Walvisbaai en vindt u vele flamingo’s. Vanuit Swakopmund kunt u daarnaast mooie desert tours maken.

Walvisbaai

9
9

9: Swakopmund - Sesriem (Sossusvlei)

U wordt teruggebracht naar airstrip en heeft een vlucht naar Sesriem. Bij Sesriem bevindt zich de poort naar Sossusvlei, bekend vanwege de prachtige hoge, rode zandduinen. Na aankomst wordt u naar uw lodge gebracht.

  • ★★★★ Kulala Desert Lodge (2n – hp) Blank
10
10

10: Sossusvlei

Vandaag heeft u een vrije dag. Een absolute “must” is een bezoek aan de beroemde en veel gefotografeerde zandduinen. Een bezoek aan de Sossusvlei duinen en het maken van diverse prachtige wandelingen is een niet te missen excursie. Het beklimmen van een van de duinen vergt enige inspanning, maar eenmaal op de top aangekomen wordt u beloond met een spectaculair uitzicht over de omgeving. Ook een bezoek aan Deadvlei is zeker de moeite waard. De dode bomen op een brokkelige zoutkorst bieden, in combinatie met de omringende zandduinen, een surrealistisch aanblik. Uw lodge biedt diverse excursies aan die u ter plaatse optioneel kunt boeken.

Dead Vlei

11
11

11: Sossusvlei - Wolwedans (NamibRand Nature Reserve)

U wordt naar het prachtige kampement van Wolwedans gevlogen, verscholen tussen de duinen. U land nabij de Wolwedans receptie en heeft na het inchecken met een jeep naar uw accommodatie gebracht. De Wolwedans lodges hebben één van Namibië’s mooiste panorama’s. U verblijft de laatste dagen van uw reis op basis van volpension waarbij alle door de lodge georganiseerde activiteiten, park fee’s, maaltijden en (standaard) drankjes zijn inbegrepen.

  • ★★★★+ Wolwedans Dunes Lodge (3n – fi) Blank

Wolwedans Dunes Lodge

12
12

12-13: NamibRand Nature Reserve

Deze dagen kunt u deelnemen aan alle door Wolwedans georganiseerde activiteiten. Ervaren gidsen laten u kennis maken met de vele facetten van het NamibRand Nature Reserve. Er worden zowel excursies per jeep als wandelexcursies aangeboden. Optioneel (niet inbegrepen) is het ook mogelijk een ballonvaart of een vluchtje per charter vliegtuig in dit gebied te maken.

14
14

14: Wolwedans - Windhoek - Vertrek

Na het ontbijt wordt u door een jeep van Wolwedans teruggebracht naar de receptie. U heeft een laatste binnenlandse vliegreis terug naar de internationale luchthaven van Windhoek.In de middag vliegt u met een directe KLM vlucht terug naar Amsterdam (onderweg tussenlanding in Luanda).

15
15

15: Aankomst

In de loop van de ochtend aankomst in Amsterdam.

Prijsindicatie voor deze Namibië rondreis

Voor deze 15-daagse rondreis geldt een indicatie reissom van €8.950 per persoon (bij deelname van 2 personen). Deze prijsindicaties zijn inclusief alle vermelde vliegreizen en hotel overnachtingen.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Namibië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Namibië?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en zijn zelf in Namibië geweest. Wij kunnen een prachtige rondreis door Namibië samenstellen voor u.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Namibië reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Namibië reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat