Logo bg white

Desert Whisper

4-daags arrangement Namibië
Vanaf € 1.500,00 p.p.
April t/m november
Gemma
Heeft u vragen?
×

De Desert Whisper: een unieke accommodatie nabij de Sossuvlei


Ongeveer 34 km ten zuiden van Solitair ligt de Desert Whisper. Deze unieke privé suite is gelegen in het Gondwana Namib Park en is onderdeel van de Gondwana Collection. U verblijft hier zeer privé en kunt niet alleen genieten van uw eigen suite en goed verzorgde maaltijden, maar ook deelnemen aan alle aangeboden activiteiten.

1
1

1: Aankomst Desert Whisper


U verblijft de komende dagen bij de privé villa Desert Whisper, gelegen in het Gondwana Namib Park. Dit romantische en exclusieve verblijf ligt op ca. 4 uur rijden van Windhoek en ca. 4,5 uur rijden ten zuiden van Swakopmund en is dus in vele reizen mogelijk. De ruime villa ligt op een exclusieve locatie en biedt vanuit de slaapkamer, woonkamer en het terras met handstoelen een spectaculair uitzicht op de woestijn. De villa beschikt over wifi en een goed gevulde koelkast, bar en een volledig uitgeruste keuken. U verblijft bij de Desert Whisper op basis van full inclusive, dus alle drankjes, maaltijden en alle activiteiten binnen het Gondwana Namib Park zijn inbegrepen. Uw persoonlijke gastheer/vrouw zorgt in overleg voor een mooie invulling van uw dagen!

  • ★★★★ Desert Whisper (3 nachten)
2
2

2 & 3: Desert Whisper in Gondwana Namib Park


Vrije dagen die u in de prachtige villa kunt besteden. Geniet van een kop koffie of gas wijn vanaf het terras, de ligbedden of uw persoonlijke dompelbad. Door de kleuren, materiaalkeuze en vorm gaat de suite prachtig op in de woestijnomgeving. Alle aangeboden activiteiten in het Gondwana Namib Park zijn inbegrepen bij uw verblijf. U kunt scenic drives maken, wandelen met gids, fietsen op fatbikes en sundowner drives maken. Uw persoonlijke gastheer/vrouw zorgt in overleg voor een mooie invulling van uw dagen!

De Sossusvlei duinen liggen op 120 km van de Desert Whisper, dus houdt rekening met een vroeg vertrek wanneer u een optioneel (niet in de prijs inbegrepen) bezoek wil brengen aan de Sossusvlei. Optioneel kunnen we voor een van deze dagen ook een ballonvaart voor u verzorgen.

4
4

4: Vertrek


Na het ontbijt checkt u uit en vervolgt u uw reis. Het is niet mogelijk om dit verblijf los te boeken, maar wij nemen een verblijf bij de Deser Whisper heel graag voor u op in een uitgebreide rondreis door Namibië. Deze rondreis kan per huurauto worden voorgesteld, maar kan uiteraard ook middels binnenlandse vluchtjes per Cessna. Informeert u ons wanneer u deze accommodatie graag in uw reisprogramma terug wenst te zien?

Blank

Prijsindicatie voor verblijf in de Desert Whisper:


Voor dit 3-daagse arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom van ca. € 1.500 per persoon.


Inbegrepen:


Bij dit arrangement zijn de overnachtingen op full inclusive basis inbegrepen (alle maaltijden, drankjes en de aangeboden tours).

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf voor u op in een totale rondreis door Namibië. Houdt u er rekening mee dat de Desert Whisper voor maximaal 2 personen geboekt kan worden en niet geschikt is voor families.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Namibië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat