Logo bg white

Namibië reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle voorbeeldreizen en/of unieke arrangementen.

Zoeken
Favoriet
19 dagen
Vanaf € 10.250,– p.p.
April t/m november

Namibië reis | Namibië Deluxe

Tijdens deze luxe Namibië reis rijdt u in 19 dagen langs de mooiste gebieden van het land, terwijl u verblijft in luxe en kleinschalige accommodaties. Er staat u een heerlijke verblijf te wachten in Habitas Namibia, u bezoekt de Sossusvlei-duinen, maakt een catamaran cruise in Swakopmund en maakt schitterende excursies in Twyfelfontein, Ongava en Etosha. De reis wordt in de Epako Safari Lodge afgesloten in Omaruru.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 13.250,– p.p.
April t/m november

Combinatiereis Namibië & Botswana

Tijdens deze zeer veelzijdige 20-daagse rondreis Namibië en Botswana reist u langs vele hoogtepunten van Namibië & Botswana. Met uw eigen 4WD bezoekt u in Namibië Omaruru, Etosha National Park en de Caprivistrook. U steekt de grens over naar Botswana en verblijft in het prachtige Chobe National Park en bezoekt de schitterende Okavango Delta.

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 6.000,– p.p.
Mei t/m november

Namibië reis | Namibië Delight

Tijdens deze 21-daagse Namibië vakantie rijdt u langs diverse prachtige wildparken van Namibië en verblijft u in luxe, bijzondere en kleinschalige accommodaties. Vanuit Windhoek begint u de reis in zuidelijke richting en bezoekt u de Kalahari Desert en de Fish River Canyon. Hierna staan Aus, het fantastische Wolwedans, de Sossusvlei, Swakopmund, Twyfelfontein en Etosha op het programma. U verblijf op twee locaties in Etosha zodat u kennis maakt met het hele park. Een prachtige kennismaking met alle hoogtepunten van Namibië!

Lees meer
24 dagen
Vanaf € 7.950,– p.p.
april t/m oktober

Zuid-Afrika & Namibië reis | Zuid-Afrika & Namibië

Deze schitterende combinatiereis Zuid-Afrika en Namibië met een comfortabele 4WD huurauto start in Kaapstad en leidt via prachtige hoogtepunten in Zuid-Afrika en Namibië naar Windhoek. U bezoekt Kaapstad, Franschhoek, het prachtige Cedergebergte, Fish River Canyon, Sossusvlei, Swakopmund, Twyfelfontein en Etosha National park. U sluit deze combinatiereis Zuid-Afrika en Namibië af met een ontspannen dag bij Okonjima.

Lees meer
15 dagen
Vanaf € 8.950,– p.p.
Mei t/m november

Namibië reis | Wings over Namibia

Tijdens deze prachtige rondreis verkent u Namibië middels binnenlandse vluchtjes en verblijft u in de mooiste accommodaties! U bezoekt Etosha National Park, Twyfelfontein, Swakopmund en de beroemde Sossusvlei duinen. De reis wordt afgesloten in het onvergetelijke Wolwedans reservaat.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat