Logo bg white

Otjimbondona Kalahari Lodge

3-daags arrangement Namibië
Vanaf € 850,00 p.p.
April t/m november
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Kleinschalig en exclusief: de Otjimbondona Kalahari Lodge


Otjimbondona Kalahari ligt ten zuidoosten van de luchthaven van Windhoek. In 1 à 1,5 uur rijden vanaf de internationale luchthaven bereikt u deze prachtige lodge. Otjimbondona Kalahari is een boutique lodge en bevindt zich in een 3000 hectare groot privé natuurreservaat aan de rand van de Kalahariwoestijn van Namibië. De lodge opende eind 2014 voor het eerst zijn deuren voor gasten. De naam Otjimbondona betekent in de Herero taal 'plaats waar de kleine camel thorn trees (kameeldoornbomen) groeien‘ en vanuit de verschillende zitjes heeft u dan ook prachtig zicht op de uitgestrekte omgeving inclusief camel torn trees.


De lodge bestaat uit het Manor House en 4 zeer comfortabele villa's met prachtig uitzicht. De villa's liggen ver elkaar waardoor u absolute privacy heeft. Iedere villa heeft een openhaard, een eigen terras met plungepool en een 'sala' met ligbedden en een hangstoel. Het is belangrijk uw reis naar Namibië zo spoedig mogelijk te bespreken om zo veel mogelijk kans op beschikbare accommodaties te hebben!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Otjimbondona Kalahari Lodge


Vandaag rijdt u in 1 à 1,5 uur vanaf de luchthaven van Windhoek naar Otjimbondona Kalahari. Uiteraard kunt u dit arrangement ook aan het einde van uw reis inplannen of in het midden van uw reis laten vallen. Alles is mogelijk en wij informeren u graag over de beste mogelijkheden. De kleinschalige Otjimondona Lodge is gelegen in een 3000 hectare groot privé natuurreservaat aan de rand van de Kalahariwoestijn.

Otjimbondona bestaat uit het Manor House (hoofdgebouw) en 4 heerlijke villa's met allen een prachtig uitzicht. De villa's liggen ver elkaar waardoor u veel privacy heeft. Iedere villa heeft een openhaard, een eigen terras met plungepool en een 'sala' met ligbedden en een hangstoel. U verblijft op full inclusive basis, dus bij uw verblijf zijn alle maaltijden, standaard drankjes en diverse aangeboden activiteiten inbegrepen.

  • ★★★★ Otjimbondona (2n – fi) Blank

Uw eigen sala

2
2

2. Otjimbondona


Vrije dag die u naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt ontspannen bij de lodge en genieten van de lounge, het zwembad de sauna of de kleine gym of deelnemen aan de aangeboden activiteiten zoals game drives, nature drives en wandelingen. Bij uw verblijf zijn diverse prachtige tours inbegrepen. Optioneel (dit valt buiten de inbegrepen tours) kunt u een massage of scenic flight bijboeken. Deze lodge vormt een perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen, exclusief en luxueus begin of einde van de reis.

3
3

3: Vervolg van uw Namibië reis


Na het ontbijt en mogelijk een laatste duik in uw plungepoolverlaat u Otjimbondona Kalahari en vervolgt u uw reis naar eigen wens. Wij nemen een verblijf bij deze bijzondere lodge heel graag voor u op in een uitgebreide rondreis door Namibië. Het is belangrijk een reis naar Namibië zo spoedig mogelijk te bespreken om zo veel mogelijk kans op beschikbare accommodaties te hebben!

Prijsindicatie voor verblijf bij de Otjimbondona Lodge:


Voor dit 3-daagse arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom van:

  • € 850 per persoon (bij deelname van 2 personen) in het laagseizoen.


Inbegrepen:

Bij dit arrangement zijn de vermelde overnachtingen inbegrepen op full inclusive basis. Alle maaltijden, drankjes en de aangeboden tours zijn inbegrepen. Transport van/naar de Otjimbondona Lodge is niet inbegrepen.


Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf voor u op in een totale rondreis door Namibië. Het is belangrijk uw reis naar Namibië zo spoedig mogelijk te bespreken om zo veel mogelijk kans op beschikbare accommodaties te hebben!


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Namibië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat