Logo bg white

N/a'an ku sê lodge

3-daags arrangement Namibië
Vanaf € 300,00 p.p.
Mei t/m oktober

Een mooi begin van uw reis bij de N/a'an ku sê lodge


De N/a’an ku sê lodge is gelegen in een 3.200 hectare groot wildreservaat in Namibië, 42 km ten oosten van Windhoek. Het reservaat biedt onderdak aan gewonde en wees geworden wilde dieren en probeert zo veel mogelijk dieren (nadat ze zijn aangesterkt) weer in het wild vrij te laten. Tijdens een van de vele aangeboden excursies kunt u kennis maken met de leeuwen, luipaarden, cheetahs, wilde honden, caracals en apen die zich in het Wildlife Sanctuary bevinden. Daarnaast leven in het reservaat zebras, giraffes, kudu, hartebeest, springbok, wilde cheetahs en luipaarden.

De lodge biedt 6 moderne en comfortabele chalets aan met een eigen veranda met schitterend zicht op de omliggende savanne velden. U kunt ontspannen bij uw eigen chalet of het zwembad.

1
1

1: Aankomst N/a'an ku sê Wildlife Sanctuary

Vandaag heeft u vanaf Windhoek (vanaf de internationale luchthaven of de stad) een transfer naar het N/a’an ku sê Wildlife reserve. De lodge is slechts 42 km ten oosten van Windhoek gelegen en ligt op ca. 40 minuten rijden van de internationale luchthaven van Windhoek. De N/a’an ku sê lodge is gelegen in een 3.200 hectare groot wildreservaat wat onderdak biedt aan gewonde en wees geworden wilde dieren. De lodge biedt 6 moderne chalets aan met een eigen veranda met schitterend zicht op de omliggende savanne velden. Bij uw verblijf is ontbijt en diner inbegrepen. U kunt ter plaatse een van de vele aangeboden excursies bijboeken.

  • Superieure klasse: N/a’ankuse Lodge (2n – hp)

N/a'an ku sê chalet

2
2

2: N/a'an ku sê Wildlife Sanctuary

Vrije dag die u naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt ontspannen bij het zwembad of een van de vele aangeboden excursies boeken. Tijdens een van de vele aangeboden excursies kunt u kennis maken met de leeuwen, luipaarden, cheetahs, wilde honden, caracals en apen die zich in het Wildlife Sanctuary bevinden. Daarnaast leven in het reservaat zebras, giraffes, kudu, hartebeest, springbok, wilde cheetahs en luipaarden.

3
3

3: Vervolg rondreis

Na het ontbijt verlaat u de lodge en vervolgt u de reis op eigen gelegenheid.

Prijsindicatie voor dit Namibië arrangement

Tijdens deze 3-daags arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf €300 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Het is belangrijk uw reis naar Namibië zo spoedig mogelijk te bespreken om zo veel mogelijk kans op beschikbare accommodaties te hebben!


Direct offerte aanvragen
Fred van Doorn • Reisexpert Namibië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Namibië. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten

Nadat de reis is geboekt rest u niets anders dan onbezorgd genieten van alle mooie bezienswaardigheden en accommodaties die de rondreis voor u te bieden heeft!

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat