Logo bg white

N/a'an ku sê lodge

3-daags arrangement Namibië
Vanaf € 275,00 p.p.
April t/m november
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

De N/a'an ku sê lodge; een prachtig begin van uw reis


De N/a’an ku sê lodge is gelegen in een 3.200 hectare groot wildreservaat in Namibië, 42 km ten oosten van Windhoek (slechts 30 minuten van de luchthaven). Het reservaat biedt onderdak aan gewonde en wees geworden wilde dieren en probeert zo veel mogelijk dieren (nadat ze zijn aangesterkt) weer in het wild vrij te laten. Tijdens een van de vele aangeboden excursies kunt u kennis maken met de leeuwen, luipaarden, cheetahs, wilde honden, caracals en apen die zich in het Wildlife Sanctuary bevinden. Daarnaast leven in het reservaat zebras, giraffes, kudu, hartebeest, springbok, wilde cheetahs en luipaarden.

De lodge biedt 6 moderne en comfortabele chalets aan met een eigen veranda met schitterend zicht op de omliggende savanne velden. U kunt ontspannen bij uw eigen chalet of het zwembad.

1
1

1: Aankomst N/a'an ku sê Wildlife Sanctuary


Vandaag heeft u vanaf Windhoek (vanaf de internationale luchthaven of de stad) een transfer naar het N/a’an ku sê Wildlife reserve. De lodge is slechts 42 km ten oosten van Windhoek gelegen en ligt op ca. 40 minuten rijden van de internationale luchthaven van Windhoek. De N/a’an ku sê lodge is gelegen in een 3.200 hectare groot wildreservaat wat onderdak biedt aan gewonde en wees geworden wilde dieren.

De lodge biedt 6 moderne chalets aan met een eigen veranda met schitterend zicht op de omliggende savanne velden. Bij uw verblijf is ontbijt en diner inbegrepen. U kunt ter plaatse een van de vele aangeboden excursies bijboeken. Wij reserveren de gewenste tours graag op voorhand voor u zodat u verzekerd bent van een plekje!

  • ★★★★ N/a’ankuse Lodge (2n – hp) Blank
  • ★★★★ N/a’ankuse Lodge (2n – vp + 1 activiteit) Blank

N/a'an ku sê chalet

2
2

2: N/a'an ku sê Wildlife Sanctuary

Vrije dag die u naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt ontspannen bij het zwembad of een van de vele aangeboden excursies boeken. Tijdens een van de vele aangeboden excursies kunt u kennis maken met de leeuwen, luipaarden, cheetahs, wilde honden, caracals en apen die zich in het Wildlife Sanctuary bevinden. Daarnaast leven in het reservaat zebras, giraffes, kudu, hartebeest, springbok, wilde cheetahs en luipaarden.

3
3

3: Vervolg rondreis

Na het ontbijt verlaat u de lodge en vervolgt u de reis op eigen gelegenheid. Deze lodge kan een perfect begin of einde vormen van uw reis door Namibië. Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken, maar wij nemen een verblijf bij de Logde met veel plezier voor u op in een uitgebreide rondreis door Namibië. Wij raden u aan een reis naar Namibië zo spoedig mogelijk aan te vragen om zo veel mogelijk kans op beschikbare accommodaties te hebben!

Prijsindicatie voor een verblijf bij de N/a'an ku sê lodge


Voor dit 3-daagse arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom van:


  • € 275 per persoon (bij deelname van 2 personen) op basis van halfpension.
  • € 340 per persoon (bij deelname van 2 personen) op basis van volpension en 1 excursie


Inbegrepen:

Bij dit arrangement zijn de vermelde overnachtingen op halfpension of volpension basis. Eventuele gewenste (extra) excursies kunt u gemakkelijk ter plaatse aanvragen en betalen. Transport van/naar de N/a'an ku sê lodge is in geen geval inbegrepen in bovenstaande indicatie reissommen.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf voor u op in een totale rondreis door Namibië. Het is belangrijk uw reis naar Namibië zo spoedig mogelijk te bespreken om zo veel mogelijk kans op beschikbare accommodaties te hebben!


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Namibië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Namibië. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Namibië reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Namibië reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

Nadat de reis is geboekt start de voorpret en kunt u zich voorbereiden op alle bijzondere ervaringen die u te wachten staan en waar u straks heerlijk onbezorgd van kunt genieten!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat