Logo bg white

Indrukwekkende rondreis Myanmar

20-daagse rondreis door Myanmar
Vanaf € 5.190,00 p.p.
november t/m maart
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Een rondreis Myanmar vol hoogtepunten

Tijdens deze rondreis Myanmar bezoekt u samen met lokale Engelssprekende gidsen alle belangrijke bezienswaardigheden van dit bijzondere land.

Zo start u de reis in de metropool Yangon, en reist u vervolgens per binnenlandse vlucht naar het bergachtige Kalaw. Vanuit hier reist u over land verder naar en het karakteristieke Inlemeer. In de omgeving van Mandalay brengt u een bezoek aan de oude Koningssteden Ava en Amarapura en steekt u per boot de Ayarwaddy-rivier over naar Mingun. Over land, en over de minder betreden paden reist u naar het pottenbakkersdorpje Yandabo waar u kennismaakt met het leven op het platteland. U reist hier echt terug in de tijd! Vervolgens arriveert u bij Myanmar's belangrijkste bezienswaardigheid: het uitgestrekte tempelgebied van Bagan. U sluit deze rondreis Myanmar af aan de prachtige stranden van Ngapali Beach. Het is een prachtige veelzijdige reis, die u niet snel zal vergeten!

Bekijk het volledige reisprogramma van deze rondreis Myanmar.

Vliegtuig
Over land
Boot

Dag

Bestemming

1
Vliegreis
Amsterdam - Yangon
2
Yangon
3
Yangon
4
Kalaw
Yangon - Heho
5
Kalaw
6
Inlemeer
7
Inlemeer
8
Inlemeer
9
Mandalay
Heho - Mandalay
10
Mandalay
11
Yandabo
12
Bagan
13
Bagan
14
Bagan
15
Ngapali Beach
Bagan - Thandwe
16
Ngapali Beach
17
Ngapali Beach
18
Ngapali Beach
19
Vertrek
20
Aankomst
Yangon - Amsterdam

Prijsindicatie voor deze bijzondere rondreis Myanmar

Voor deze rondreis Myanmar dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 5.190 per persoon (bij deelname van 2 personen) en op basis van verblijf in de eerst vermelde accommodaties. Indien u wenst te verblijven in de optioneel genoemde accommodaties dan dient u rekening te houden met een reissom van € 6.195 per persoon.


Deze prijsindicaties zijn inclusief alle vluchten, accommodaties, transfers & excursies.


De reis is uiteraard volledig naar uw wensen aan te passen. Bent u benieuwd? Neem contact met ons op! We assisteren u graag met het samenstellen van een schitterende Myanmar rondreis.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Myanmar

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van op maat gemaakte Myanmar reizen. Uw rondreis is tot in de puntjes geregeld, zodat u optimaal kunt genieten van uw tijd in Myanmar. Onze specialisten kennen deze bestemming uit eigen ervaring en kunnen ook dan ook uitstekend adviseren.

Snelle Service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Myanmar reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat