Logo bg white

Morukuru Beach Lodge

4-daags arrangement Zuid-Afrika
Vanaf € 1.225,00 p.p.
Gehele jaar
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Morukuru Beach Lodge

Zowel de Morukuru Beach Lodge, als het Morukuru Ocean House zijn gesitueerd in een van de mooiste kustreservaten van Zuid-Afrika: De Hoop Nature Reserve, wat erkend is als Werelderfgoed. Dit reservaat ligt ten zuiden van Swellendam, in de Overbergregio, welke bekend staat om haar eigenaardige dorpjes, bloeiende wijnindustrie en fantastische keuken. De Hoop Nature Reserve is 340 km2 groot en sluit aan op een marinereservaat, welke regelmatig bezocht wordt door vele walvissen. Deze indrukwekkende dieren zijn vooral in de maanden juli, augustus & september vaak met het blote oog vanaf het land te bewonderen. Verder worden dolfijnen, zeehonden, de Bontebok, de bergzebra en talloze bijzondere vogelsoorten ook regelmatig gezien in dit gebied.

In onze wintermaanden kunt u in De Hoop Nature Reserve genieten van het prachtige strand.

Indien u niet zelf wenst te rijden dan is De Hoop Nature Reserve ook per privévliegtuig te bereiken.


Reisspecialiste Fraukje bezocht de prachtige Morukuru Beach Lodge


Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Morukuru Beach Lodge

U arriveert vandaag op eigen gelegenheid in het (nog) redelijke onbekende De Hoop Nature Reserve, waar u de komende dagen zal verblijven in een werkelijk schitterende accommodatie. Indien gewenst is het ook mogelijk om per vliegtuig te arriveren. Tico informeert u graag over de extra kosten.

In de omgeving van de Morukuru Beach Lodge valt een hoop te beleven, maar kunt u tevens heerlijk uitrusten op het prachtige strand. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden, drankjes en enkele activiteiten inbegrepen. De middag kunt u geheel naar eigen inzicht invullen.


 • ★★★★★ Morukuru Beach Lodge (3n) Blank
 • Morukuru Beach Lodge

  2
  2

  2 & 3: Morukuru Beach Lodge

  Vrije dagen tijdens welke u gebruik kunt maken van het excursie-aanbod van uw verblijf. Dagelijks worden er twee excursies aangeboden, welke inclusief zijn in de prijs. Overige hotelgasten kunnen tevens deelnemen aan deze activiteiten. Enkele voorbeelden van de excursies zijn wandelingen onder begeleiding van een professionele gids welke u veel zal kunnen vertellen over de lokale flora & fauna, mountainbiken, 4x4 natuursafari’s, sandboarding, verschillende activiteiten op het strand zoals volleybal, of cricket, maar ook een snorkelexcursie behoort tot de mogelijkheden.

  Tevens kunt u o.a. zonder kosten gebruik maken van snorkelmateriaal, wetsuits, mountainbikes en sandboards zodat u er ook op eigen gelegenheid op uit kunt trekken.

  Snorkelenexcursie

  4
  4

  4: Vertrek

  Vandaag neemt u afscheid van de prachtige Morukuru Beach Lodge en de indrukwekkende omgeving van De Hoop Nature Reserve. U reist op eigen gelegenheid verder naar uw volgende bestemming.

  Morukuru Beach Lodge in de Top 5!

  Reisspecialiste Fraukje nam de Morukuru Beach lodge op in haar Top 5 mooiste accommodaties van Zuid-Afrika!


  Prijsindicatie voor dit Morukuru Beach Lodge arrangement

  Voor dit 4-daagse Morukuru Beach Lodge arrangement geldt een indicatie reissom van € 1.225 per persoon (bij deelname van 2 personen). Dit arrangement is op basis van all inclusive. Alle maaltijden, drankjes en enkele activiteiten zijn inbegrepen.


  Direct offerte aanvragen
  Gemma Hanrath • Reisexpert Zuid-Afrika

  Heeft u vragen?

  Mail mij Bel mij

  Waarom met Tico naar Zuid-Afrika?

  De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen naar Zuid-Afrika. Zij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

  Snelle service

  Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

  Zuid-Afrika reis op maat

  In overleg stellen we een prachtige Zuid-Afrika reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

  Genieten tijdens de reis

  De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

  Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

  Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

  Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

  Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

  © Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat