Logo bg white

MesaStila Resort & Spa

4-daags arrangement Indonesië
Vanaf € 525,00 p.p.
Mei t/m oktober
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

Kom tot rust en laat u verwennen in het MesaStila

Het kleinschalige MesaStila Resort & Spa ligt in het plaatsje Losari op het Indonesische eiland Java. De accommodatie bestaat uit slechts 23 koloniale villa’s welke van al het comfort zijn voorzien. De villa’s zijn ingericht met authentiek Javaans meubilair, afkomstig van oude huizen of paleizen. Zo is het huisje van de conciërge het oude station van de stad Jepara. Ooit was het MesaStila een koffieplantage van een Nederlandse kolonist, en het resort is gebouwd rondom het huis dat ook wel The Original Dutch Mansion wordt genoemd. Dit oude huis dateert uit 1928.

Iedere villa is weer anders gedecoreerd en heeft een eigen sfeer. Indien u in een klein gezelschap van 2 personen reist, dan kunt u in een plantation villa of een arum villa verblijven. Mocht u met een groter gezelschap reizen dan kunt u overnachten één van de andere villa’s.

MesaStila is prachtig gelegen en wordt omringd door bergen en vulkanen. Maakt u tijdens uw verblijf zeker een wandeling over de koffieplantage en geniet van de uitmuntende spa- en wellness faciliteiten.

Tico Reizen bracht een bezoek aan het MesaStila. Bekijk de video hier!


Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst MesaStila

U arriveert vandaag in het plaatsje Losari, gelegen in Centraal-Java. U verblijft de komende dagen in het authentieke MesaStila Resort & Spa, omringd door prachtige bergen en vulkaantoppen.

In de namiddag kunt u genieten van een afternoon tea met heerlijk uitzicht op de goed verzorgde tuin en de omliggende bergen.

  • ★★★★ MesaStila Resort & Spa (3n)

The Club House

2
2

2 & 3: Losari & omgeving

Vrije dagen in deze rustgevende omgeving. U verblijft hier in een ongerept stukje Java. U kunt heerlijk ontspannen bij het zwembad en genieten van de faciliteiten van uw accommodatie zoals massages en yoga-lessen. Ook kunt u een rondleiding krijgen over de koffieplantage van MesaStila.

U kunt er ook voor kiezen om er deze dagen op uit te trekken in de omgeving. De accommodatie verzorgt allerlei leuke excursies zoals paardrijden en fietsen. U kunt een bezoek brengen aan de Sekar Langit waterval en zwemmen in het koude bergwater, de hindoe tempels van Gedung Songo bezoeken welke dateren uit de 8e eeuw. Stap aan boord van een oude stoomtrein en rijdt langs plantages, prachtige rijstvelden en traditionele Javaanse dorpjes. Informeert u bij de receptie naar alle de mogelijkheden.

Koffieproeverij

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt er een einde aan uw ontspannende verblijf in het MesaStila Resort & Spa. U vervolgt uw reis door Indonesië.

Prijsindicatie voor dit MesaStila arrangement

Voor dit MesaStila arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 525 per persoon (bij deelname van 2 personen, inclusief ontbijt). Deze reissom is gebaseerd op verblijf in een plantation villa. Kiest u voor een arum villa? Dan dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 650 per persoon (bij deelname van 2 personen, inclusief ontbijt).

Bij dit arrangement zijn de transfers van- en naar het resort inbegrepen.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf in het MesaStila voor u op in een totale rondreis op maat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Indonesië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Indonesië?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door het bijzondere Java en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte reis samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Indonesië reizen op maat

Wij ontwerpen de reis geheel samen met u, gebaseerd op uw unieke wensen en voorkeur. De reis is pas perfect wanneer alle onderdelen naadloos aansluiten op uw wensen en verwachtingen.

Ultiem genieten

De reis is geboekt! U hoeft nu niets anders meer te doen dan te genieten van het prachtige Indonesië en de allermooiste locaties die we speciaal voor u hebben uitgezocht.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat