Logo bg white

Het Kura Kura Resort op het eiland Karimunjawa

4-daags arrangement Indonesië
Vanaf € 800,00 p.p.
Mei t/m oktober
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Het Karimunjawa archipel

De uit 27 eilanden bestaande Karimunjawa archipel is gelegen tussen de Indonesische eilanden Java en Kalimantan en is een stukje ongerept paradijs op aarde. Gezien de afstand vanaf Semarang op Java (te bereiken per lokale ferry in ruim 3 uur, alléén op zaterdagen, of per vliegtuigje), is dit eiland nog niet ontdekt door de grote toeristenstroom die massaal uitwijkt naar de drukke stranden van buureiland Bali. Een ideale bestemming voor een strandvakantie Indonesië! Op het eiland Menyawakan, waar zich het speciaal door Tico geselecteerde kleinschalige Kura Kura Resort bevindt, bestaande uit ca. 40 kamers, kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de azuurblauwe zee, de hagelwitte met palmen omzoomde stranden, en uiteraard de faciliteiten van het resort. Maar ook de schitterende koraalriffen zullen u als bezoeker zeker niet onberoerd laten. Kortom het is heerlijk vertoeven op het eiland Menjawakan!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst op Menjawakan Island (Karimunjawa archipel)

Vandaag begint uw arrangement naar de Karimunjawa archipel, een verborgen parel ingeklemd tussen de eilanden Java en Kalimantan. Dagelijks is er een vliegverbinding per klein vliegtuigje vanuit de plaats Semarang, gelegen aan de oostkust van Java. In nog geen 40 minuten vlieg u naar het eiland Menjawakan waar u de komende dagen in alle rust kunt genieten en ontspannen in het aangename Kura Kura Resort. Het resort biedt verschillende accommodatie mogelijkheden bestaande uit ruime en comfortabele cottages met uitzicht op zee, tot luxe villa’s met een privé-zwembad. Een verblijf op dit schitterende eiland is een erg leuke aanvulling op uw door Tico verzorgde rondreis door Java, eventueel in combinatie met één van de andere Indonesische eilanden.  • ★★★+ Kura Kura Resort (3n – superior cottage – hp)
  • ★★★★ Kura Kura Resort (3n – deluxe cottage – hp)
  • ★★★★★ Kura Kura Resort (3n – private pool villa – hp)

Kura Kura Resort

2
2

2 & 3: Menjawakan Island

Vrije dagen op Menjawakan. U kunt ervoor kiezen om heerlijk te relaxen op de aanlokkelijke stranden, of een snorkel- of duikexcursie te boeken om kennis te maken met de indrukwekkende onderwaterwereld met haar prachtige koraaltuinen. Bent u geen fanatieke duiker of snorkellaar? Geen probleem! U kunt heerlijk zwemmen vanaf de hagelwitte zandstranden. 's Avonds kunt u onder het genot van een drankje getuige zijn van een prachtige zonsondergang.

4
4

4: Menajawakan Island – Semarang

Vandaag komt er een einde aan uw paradijselijke verblijf op het eiland Menjawakan checkt u uit bij het Kura Kura Resort. U vliegt in ca. 40 minuten terug naar Semarang.

Prijsindicatie voor dit arrangement naar Karimunjawa

Bij een verblijf van 4 dagen / 3 nachten in het heerlijke Kura Kura resort, dient u rekening te houden met een indicatie reissom van €800 per persoon (bij deelname van 2 personen). Wilt u verblijven in een Private Pool Villa met eigen zwembad? Dan dient u rekening te houden met een indicatie reissom van €965 per persoon.

Bij het arrangement is ontbijt en diner inbegrepen, en worden de retourvluchten van en naar Semarang voor u geregeld. Tevens kunt u gratis gebruik maken van kayaks en snorkelmateriaal.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Indonesië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Indonesië. Zij kennen de verschillende gebieden erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en snel reageren op uw vragen.

Indonesië reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat