Logo bg white

Het Kura Kura Resort (Java)

4-daags arrangement Indonesië
Prijs op aanvraag
Mei t/m oktober
Annalena5593
Heeft u vragen?
×

De paradijselijke Karimunjawa eilanden

De uit 27 eilanden bestaande Karimunjawa archipel in Indonesië is gelegen tussen de eilanden Java en Kalimantan en is een stukje ongerept paradijs op aarde. Gezien de afstand vanaf Semarang op Java (te bereiken per lokale ferry in ruim 3 uur, of per vliegtuigje), is dit eiland nog niet ontdekt door de grote toeristenstroom die massaal uitwijkt naar de drukke stranden van buureiland Bali en de Gili eilanden bij Lombok.

Het Kura Kura Resort

Het heerlijke Kura Kura Resort bevindt zich op het privé-eiland Menyawakan, zo'n 45 minuten varen van het hoofdeiland Karimunjawa. Tijdens een verblijf hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de witte stranden en de azuurblauwe zee. U bevindt zich hier in één van de beste plekken om te duiken en te snorkelen en het is dan ook zeker aan te raden om de prachtige onderwaterwereld te verkennen. Een verblijf in het Kura Kura Resort is een heerlijk rustpunt in uw reis door Indonesië!Reisspecialist Jelisa bezocht het Kura Kura Resort en maakte een videoverslag van haar verblijf.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst in het Kura Kura Resort

Vandaag arriveert u op het privé-eiland Menjawakan, gelegen in het Karimunjawa National Park ten noorden van Java. Vanaf het hoofdeiland Karimunjawa is het nog ca. 45 minuten varen naar het Kura Kura Resort.

Bij aankomst wordt u van harte welkom geheten door het vriendelijke personeel, en heeft u de rest van de dag vrij te besteden. Er is op het eiland geen WiFi (enkel per simkaart tegen betaling) maar u kunt deze gelegenheid dan ook aangrijpen om even helemaal te ontspannen en te genieten van de paradijselijke omgeving.

U kunt kiezen voor een verblijf in een comfortabele deluxe cottage met uitzicht op zee. Bent u op zoek naar meer privacy én luxe dan raden wij aan om te kiezen voor een verblijf in een pool villa. U verblijft in het Kura Kura Resort op basis van half pension.

  • ★★★ + Kura Kura Resort (3n)

Deluxe cottage

2
2

2 & 3: Menjawakan Island

Vrije dagen op Menjawakan die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen.

Bij uw verblijf in het Kura Kura Resort is een dagexcursie naar het eiland Cebara Besar (Robinson Crusoe Island) inbegrepen. Hier kunt u prachtig snorkelen. Tevens kunt u onbeperkt en kosteloos gebruikmaken van snorkel sets, kajaks, en stand up paddle boards. U kunt er ook voor kiezen om een rondje om het eiland te lopen, dit neemt ca. 30 minuten van uw tijd in beslag (zonder stops). Geniet bij de Blue Bar aan de andere kant van het eiland.

Aan het einde van de middag kunt u onder het genot van een drankje de prachtige ondergaande zon aanschouwen.


Prachtige zonsondergang

4
4

4: Menjawakan – Semarang (Java)

Vandaag komt er een einde aan uw paradijselijke verblijf in het Kura Kura Resort. U vertrekt per vlucht of per boot terug naar Java.

Video Kura Kura Resort

Prijsindicatie voor dit Kura Kura Resort arrangement

Bij een verblijf van 4 dagen / 3 nachten in het heerlijke Kura Kura resort, is de prijs op aanvraag.

Bij het arrangement is het ontbijt en diner inbegrepen. Houdt u er rekening mee dat uw boot of vliegticket naar het eiland nog niet inbegrepen is en dat deze kosten er nog bij komen. De bovengenoemde kosten zijn gebaseerd op laagseizoentarieven.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf in het Kura Kura Resort voor u op in een totale rondreis op maat. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis.


Direct offerte aanvragen
Annalena Hartmann • Reisexpert Indonesië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

Onze reisspecialisten van hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Indonesië. Zij kennen de verschillende gebieden en accommodaties vaak uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Indonesië reizen op maat

Wij ontwerpen de reis geheel samen met u, gebaseerd op uw unieke wensen en voorkeur. De reis is pas perfect wanneer alle onderdelen naadloos aansluiten op uw wensen en verwachtingen.

Ultiem genieten

De reis is geboekt! U hoeft nu niets anders meer te doen dan te genieten van het prachtige Indonesië en de allermooiste locaties die we speciaal voor u hebben uitgezocht.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat