Logo bg white

Papua Paradise Eco Resort

4-daags arrangement Indonesië
Prijs op aanvraag
Oktober t/m mei
Annalena5593
Heeft u vragen?
×

Het Papua Paradise Eco Resort

De naam verklapt het eigenlijk al: in het Papua Paradise Eco Resort waant u zich in een paradijs. Het kleinschalige resort telt slechts 26 comfortabele bungalows, allen gebouwd op palen boven de azuurblauwe zee. Ze kijken stuk voor stuk uit over het langgerekte huisrif waar u kunt genieten van een niet te evenaren onderwaterwereld. Dit paradijsje bevindt zich in de provincie Papua, helemaal in het oosten van Indonesië.

De bungalows, verdeeld over superieure en deluxe bungalows, beschikken allen over eigen sanitair, muskietennetten, ventilatoren (géén airconditioning) en een kluis. De deluxe bungalows hebben een eigen zonneterras met ligbedden; een hele fijne toegevoegde waarde bij een verblijf in het Papua Paradise Eco Resort!

In het restaurant van het Papua Paradise Eco Resort kunt u genieten van een uitgebreid menu waarin zowel de Europese, als de Indonesische keuken terug komt. Veel producten komen uit de regio, uit eigen tuin of zijn vers gemaakt in het resort. Dagelijks kunt u genieten van een hapje en een drankje met onvergetelijk uitzicht op zee.

Een professionele PADI-gecertificeerde duikschool is aanwezig. U kunt er snorkelmaterialen huren en (duik)lessen volgen.


Spectaculaire natuur, zowel boven als onder water

Zowel duikers als niet-duikers komen hier aan hun trekken. Voor het diverse onderwaterleven hoeft u immers helemaal niet zo diep te gaan. Pal onder het wateroppervlak komt u direct in een ander ecosysteem waar u wordt omringd door intens kleurrijk en divers koraal, talloze soorten tropische vissen, schildpadden, roggen en haaien. Maar niet alleen onder water kunt u van de natuur genieten. Op het eiland treft u dichtbegroeid oerwoud waarin zich talloze vogelsoorten schuil houden waaronder de neushoornvogel.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst in het Papua Paradise Resort

U arriveert vandaag in Sorong. Dagelijks wordt er vanaf Jakarta (op Java) en Makassar (op Sulawesi) gevlogen naar Sorong.

Op de luchthaven wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van het Papua Paradise Eco Resort waar u de komende dagen zal verblijven. Per boot reist u vanmiddag in ongeveer 2 uur naar uw prachtige onderkomen, gelegen in het hart van de Raja Ampat archipel in een paradijselijke setting. U verblijft de komende dagen op basis van volpension in het Papua Paradise Eco Resort.

  • ★★★+ Papua Paradise Eco Resort (3n)
2
2

2 & 3: Raja Ampat

Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. Geniet van de rust, ga wat wandelen op het eiland en verken de rijke en zeer uitbundige onderwaterwereld.

U kunt uiteraard ook genieten van de comfortabele faciliteiten van het Papua Paradise Eco Resort.

Papua Paradise Eco Resort

Deluxe overwater bungalow

4
4

4: Terugreis naar Sorong

Vandaag komt uw verblijf in het heerlijke Papua Paradise Eco Resort helaas tot een einde.

In de ochtend reist u per boot terug naar de haven van Sorong. Hier gaat u van boord en reist u per auto in ongeveer een kwartiertje naar de luchthaven van waar u uw reis vervolgt naar uw volgende bestemming.

Prijsindicatie voor een verblijf in het Papua Paradise Eco Resort


Voor dit 4-daagse (3 nachten) verblijf in het Papua Paradise Eco Resort is de prijs op aanvraag.

Inbegrepen:

Bij uw verblijf is volpension inbegrepen, evenals de (boot) transfers van en naar de haven van Sorong óf de luchthaven. Vliegreizen naar Sorong zijn niet inbegrepen.Duikarrangementen:

Bent u een duiker? Het Papua Paradise Resort heeft ook volledige duikarrangementen. Wij informeren u graag over de kosten van algehele duikarrangementen waarbij meerdere duiken per dag en de huur van het meeste materiaal reeds is inbegrepen.Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf in het Papua Paradise Eco Resort voor u op in een totale rondreis. Er is een minimum verblijf van 3 nachten van toepassing. Uiteraard is het ook mogelijk om langer in het Papua Paradise Eco Resort te verblijven.


Direct offerte aanvragen
Annalena Hartmann • Reisexpert Indonesië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw reis en uw verblijf in het Papua Paradise Eco Resort.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Indonesië reizen op maat

Wij ontwerpen de reis geheel samen met u, gebaseerd op uw unieke wensen en voorkeur. De reis is pas perfect wanneer alle onderdelen naadloos aansluiten op uw wensen en verwachtingen.

Ultiem genieten

De reis is geboekt! U hoeft nu niets anders meer te doen dan te genieten van het prachtige Indonesië en de allermooiste locaties die we speciaal voor u hebben uitgezocht.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat