Logo bg white

Indonesië reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Indonesië reizen en/of arrangementen.

Zoeken
22 dagen
Vanaf € 5.165,– p.p.
Mei t/m september

Indonesië reizen | Rondreis Oost-Java

Reis naar het diverse Oost-Java met haar eeuwenoude tempels zoals de Borobudur en het Prambanan tempelcomplex. Laat u verwennen bij het wellness retreat MesaStila en ontspan aan de paradijselijke stranden van het eiland Menyawakan. Verken de ruige vulkaanlandschappen bij Bromo en Ijen en eindig aan het ongerepte strand van West-Bali.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 5.495,– p.p.
Mei t/m september

Indonesië reizen | Luxe rondreis Bali

Tijdens deze 19-daagse luxe rondreis Bali bezoekt u de hoogtepunten en enkele minder toeristische plekken van dit prachtige eiland. U bezoekt de prachtige kust van Tabanan, de culturele hoofdstad Ubud, het binnenland bij Munduk, de noordelijke kust bij Pemuteran en Amed, gelegen aan de nog redelijke onbekende oostkust. U sluit deze luxe rondreis Bali af in de exclusieve badplaats Jimbaran. Onderweg overnacht u in de meest schitterende accommodaties.

Lees meer
25 dagen
Vanaf € 5.620,– p.p.
Mei t/m oktober

Indonesië reizen | Luxe reis Indonesië

Gedurende deze 25-daagse luxe reis Indonesië reis verblijft u in de meest prachtige accommodaties op de eilanden Java, Bali & Flores. Tevens sluit u deze exclusieve reis af op een zeer indrukwekkende cruise langs de eilanden Komodo & Rinca.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 3.195,– p.p.
Mei t/m september

Indonesië reizen | Bali & Lombok

Prachtige korte 18-daagse rondreis langs de belangrijkste hoogtepunten van Bali en Lombok. U begint uw reis op het eiland Bali waar u de prachtige omgeving van Ubud, Munduk en Pemuteran bezoekt. Vervolgens reist u naar het paradijselijke eiland Gili Meno, behorend tot het eiland Lombok. U sluit de reis af aan de prachtige stranden van Senggigi, gelegen op Lombok.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 3.195,– p.p.
Juni t/m september

Indonesië reizen | Sunda eilanden

Spectaculaire 19-daagse reis naar de ongerepte Kleine Sunda eilanden; een reis naar Flores, Komodo & Rinca, inclusief een verlenging aan de paradijselijke stranden van de Gili’s! Een reis naar een authentiek stukje Indonesië!

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat