Logo bg white

Misool Eco Resort Raja Ampat

9-daags arrangement Indonesië
Prijs op aanvraag
oktober t/m april
Annalena5593
Heeft u vragen?
×

Misool Eco Resort Raja Ampat

Het Misool Eco Resort bevindt zich in Raja Ampat, gelegen ten zuiden van de evenaar op ca. 4 uur varen van Sorong op West-Papoea Indonesië. Raja Ampat staat bekend vanwege haar ongekende schoonheid zowel boven- als onderwater en is vooral bij duikers erg geliefd. Het Misool Eco Resort is prachtig gelegen op een privé-eiland omringd door onbewoonde eilanden en het is de ideale plek om één te worden met de natuur.

Uw water cottage

Het Misool Eco Resort heeft 8 water cottages, gebouwd op palen boven de noordelijke lagoon. Voor luie namiddagen beschikt uw veranda over een heerlijke hangmat om met een goed boek in te ontspannen. Uw veranda is omlijst door een traditioneel grasdak, dat een hoge mate van privacy en schaduw biedt. Vanaf uw veranda kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de paradijselijke omgeving. Vanaf uw veranda kunt u in het water plonzen indien u toe bent aan een verkoelende duik, of indien u al snorkelend het huisrif wilt verkennen.Houdt u er rekening mee dat er geen wifi aanwezig is in het Misool Eco Resort, u kunt hier dan ook helemaal tot rust komen. Mocht u toch gebruik willen maken van het (zeer langzame) internet dan is dit mogelijk bij de duikschool (tegen betaling).

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Misool Eco Resort

Aankomst op de luchthaven van Sorong waar u wordt opgewacht door een vertegenwoordiger van het Misool Eco Resort. Vervolgens heeft u een korte transfer naar het kantoor in Sorong. Hier wordt u verwelkomd met een heerlijk welkomstdrankje en kunt u nog even gebruikmaken van de wifi om uw geliefden te laten weten dat u een paar dagen offline gaat. U kunt hier even ontspannen terwijl het personeel uw bagage naar de haven brengt en de speedboot klaarmaakt voor vertrek.

Vervolgens wordt u naar de haven gereden waar u aan boord gaat van een speedboot welke u in ca. 4 uur naar het Misool Eco Resort zal varen. Het eerste gedeelte van de bootreis vaart u door een prachtig gebied tussen Papoea en honderden kleine eilanden omringd door mangroves. Het tweede gedeelte vaart u over redelijk rustig open water. Tijdens het laatste gedeelte van de bootreis vaart u langs prachtige kalkstenen rotsformaties en ontelbare kleine eilanden. Met een beetje geluk kunt u hier ook dolfijnen uit het water zien springen. Uiteindelijk arriveert u bij uw prachtige accommodatie en wordt u hartelijk welkom geheten door het vriendelijke personeel, welkom in Raja Ampat!

  • ★★★+ Misool Eco Resort (7n)

Uw water cottage

2
2

2 - 7: Misool Eco Resort Raja Ampat

Vrije dagen in het Misool Eco Resort Raja Ampat die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. Zo kunt u verschillende duiken maken en de paradijselijke onderwaterwereld verkennen. Indien u nog geen duikcertificaat heeft, maar u dit graag wenst, kunt u een cursus doen om zo uw open water certificaat te halen.

Ook voor de niet-duikers is er genoeg te doen! U kunt snorkelen bij het rif dat zich om het resort heen bevindt. Hier kunt u zeeschildpadden, haaien en prachtige gekleurde vissen spotten. Ook kunt u heerlijk ontspannen in een hangmat met een goed boek, terwijl u de baby haaien voorbij ziet zwemmen in de lagune. Voor de ultieme ontspanning kunt u een bezoek brengen aan de spa. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een Indonesische kookworkshop, verzorgd door de chef van het resort.

Indien u liever iets actiefs onderneemt dan kunt u gebruikmaken van de kajaks en de omgeving van het eiland verkennen. Tevens verzorgd het resort enkele excursies zoals het bezoeken van een lokaal dorpje (gelegen op ca. 1 uur vaarafstand) of het bezoeken van enkele heilige grotten. U kunt ter plaatse en in overleg met het resort een programma samenstellen.

De duikschool

8
8

8: Misool - Sorong

Vandaag komt uw verblijf in het Misool Eco Resort tot een einde. Rond 09:00 uur dient u uit te checken waarna u de ochtend nog vrij te besteden heeft. Na de lunch stapt u aan boord van de speedboot waarmee u in ca. 4 uur terug wordt gevaren naar de haven van Sorong. Hier stapt u van boord en wordt u naar uw accommodatie in Sorong gebracht (verzorgd door het Misool Eco Resort). De rest van de dag heeft u vrij te besteden in Sorong.

9
9

9: Einde arrangement

Vandaag komt uw arrangement Misool Eco Resort Raja Ampat dan toch écht tot een einde. U wordt bij uw accommodatie opgehaald en vervolgt uw reis door Indonesië.

Prijsindicatie voor dit Misool Eco Resort Raja Ampat arrangement

Voor dit 9-daagse (8 nachten) verblijf in het Misool Eco Resort is de prijs op aanvraag. Houdt u er rekening mee dat het Misool Eco Resort een minimum verblijf van 7 nachten hanteert. Er zijn tevens vaste vertrek- en retourdata.


Inbegrepen:

Bij uw verblijf is volpension inbegrepen, evenals de boottransfers van en naar de haven van Sorong óf de luchthaven. Tevens is één overnachting in Sorong inbegrepen bij uw pakket van het Misool Eco Resort. Vliegreizen naar Sorong zijn niet inbegrepen.Houdt u er rekening mee dat het niet mogelijk is om een verblijf in het Misool Eco Resort los te boeken bij Tico Reizen. Graag nemen we dit arrangement voor u op in een volledig verzorgde reis door Indonesië.

Duikarrangementen:

Bent u een duiker? Het Misool Eco Resort heeft ook volledige duikarrangementen. Wij informeren u graag over de kosten van algehele duikarrangementen waarbij meerdere duiken per dag en de huur van het meeste materiaal reeds is inbegrepen.

Direct offerte aanvragen
Annalena Hartmann • Reisexpert Indonesië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Raja Ampat?

Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw reis en uw verblijf in het Misool Eco Resort.

Bijzondere ervaringen

Standaard reizen zijn niet onze specialiteit. Wij nemen u mee naar de mooiste plekken in Indonesië en garanderen u een bijzondere en unieke ervaring.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ultiem genieten

De reis is geboekt! U hoeft nu niets anders meer te doen dan te genieten van het prachtige Indonesië en de allermooiste locaties die we speciaal voor u hebben uitgezocht.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat