Logo bg white

Amanjiwo resort

4-daags arrangement Indonesië
Vanaf € 1.395,00 p.p.
Mei t/m oktober
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Amanjiwo Borobudur Resort

Het Amanjiwo Resort is gelegen nabij het magische en wereldberoemde tempelcomplex Borobudur, op nog geen uur rijden vanaf de koningsstad Yogyakarta op Java. Het bestaat uit 36 luxe suites welke met veel zorg en oog voor detail zijn ingericht en van alle gemakken zijn voorzien. De ligging in deze unieke omgeving in combinatie met de ongekende luxe en comfort van haar prachtige suites, maken Amanjiwo tot een heerlijk toevluchtsoord tijdens uw reis over Java. U heeft de keuze uit twee typen suites. Zo zijn er de standaard suites met uitzicht op Amanjiwo’s prachtige tuinen of uiteraard de Borobudur. Wenst u wat meer privacy, kiest u dan voor een verblijf in één van de suites met een eigen zwembad (tegen een toeslag). Laat u zich enkele dagen verwennen en verblijf in het Amanjiwo Resort, een prachtig onderdeel van uw luxe reis door Indonesië!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Yogyakarta – Magelang

Op de luchthaven van Yogyakarta wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van het Amanjiwo Resort voor een transfer naar het prachtige resort, gelegen nabij het wereldberoemde tempelcomplex Borobudur. Het resort bestaat uit 36 luxe suites in verschillende prijsklassen welke met veel zorg en oog voor detail zijn ingericht en van alle gemakken zijn voorzien. De komende dagen komt u heerlijk tot rust en kunt u genieten van Amanjiwo’s uitgebreide faciliteiten, en uiteraard de prachtige omgeving. Sommige suites bieden een schitterend uitzicht op de nabij gelegen Borobudur, anderen kijken uit op de kalkstenen heuvels van Menoreh. Waar u ook voor kiest, het is heerlijk vertoeven in dit luxe resort te midden van een schitterende omgeving met rokende vulkanen, glooiende heuvels en de magische Borobudur op de achtergrond!  • ★★★★ Amanjiwo Resort (3n – garden suite)
  • ★★★★ Amanjiwo Resort (3n – Borobudur suite)
  • ★★★★★ Amanjiwo Resort (3n – garden pool suite)
  • ★★★★★ Amanjiwo Resort (3n – Borobudur pool suite)

Borobudur Pool Suite

2
2

2 & 3: Magelang & omgeving

Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. U kunt de komende dagen genieten van uw luxe accommodatie en gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten van het resort. Amanjiwo heeft een prachtig zwembad, een heerlijke spa en uitgebreide sportfaciliteiten.

Natuurlijk mag een bezoek aan het nabij gelegen wereldberoemde Borobudur zeker niet gemist worden. De Borobudur is één van de grootste boeddhistische tempels ter wereld en door de Unesco uitgeroepen tot Werelderfgoed. Vanwege de strategische ligging van Amanjiwo kunt u het complex al in de zéér vroege ochtend bij zonsopgang bezoeken, het ideale moment om de drukte van de grote toeristenmassa voor te zijn en het complex bijna geheel voor uzelf te hebben! Indien gewenst, kunt u tijdens deze vrije dagen ook een bezoek brengen aan de steden Solo en/of Yogyakarta, of evt. het bijzondere en wat minder bekende Hindoe-Javaanse tempelcomplex Prambanan, gelegen op 16 km afstand van de koningsstad Yogyakarta.

Borobudur

4
4

4: Magelang – Yogyakarta

Vandaag komt er een einde aan uw luxe verblijf bij Amanjiwo. Na het ontbijt heeft u een transfer terug naar Yogyakarta.

Prijsindicatie voor verblijf in het Amanjiwo resort

Tijdens dit onderdeel van uw Java reis verblijft u 4 dagen / 3 nachten in het prachtige Amanjiwo resort in de culturele stad Yogyakarta. Voor een verblijf in dit resort dient u rekening te houden met een indicatie reissom van €1.395 per persoon (bij deelname van 2 personen). Wilt u verblijven in de Borobudur Suite met eigen zwembad? Dan dient u rekening te houden met een indicatie reissom van €1.550 per persoon.

Bij het arrangement is ontbijt en zijn de transfers van en naar Yogyakarta inbegrepen.Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Indonesië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Indonesië?

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze bijzondere bestemming en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte Indonesië reis samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en snel reageren op uw vragen.

Indonesië reizen op maat

Nadat u de wensen bij ons kenbaar heeft gemaakt, stellen wij een reisvoorstel op welke is gebaseerd op uw wensen en interesses. We sleutelen net zoveel aan de reis totdat deze helemaal naar wens is!

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van het prachtige Indonesië en de sfeervolle accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat