Logo bg white

Amanjiwo ★★★★★

4-daags arrangement Indonesië
Vanaf € 1.545,00 p.p.
Mei t/m oktober
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Het exclusieve Amanjiwo bij de Borobudur (Java)

Het Amanjiwo is gelegen nabij de magische en wereldberoemde Borobudur, op nog geen uur rijden vanaf de koningsstad Yogyakarta op het Indonesische eiland Java. De accommodatie is prachtig ontworpen en de Borobudur tempel is duidelijk als uitgangspunt genomen. Net zoals de Borobudur bestaat het Amanjiwo ook uit 5 verdiepingen, waarbij de lobby en het restaurant zich op de hoogste verdieping bevinden. Vanuit het restaurant kunt u in de verte de Borobudur tempel zien liggen.

De 31 suites bieden veel privacy en zijn prachtig gelegen met uitzicht op de omliggende tuinen, of zelfs op de Borobudur. Alle suites zijn qua grootte gelijk, en zijn minimalistisch maar zeer warm ingericht. U kunt kiezen voor een suite met eigen zwembad, of bij het prachtige algemene zwembad tot rust komen.

Het Amanjiwo is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Borobudur en haar omgeving. Begin uw reis door Indonesië in alle rust en verblijf in deze exclusieve accommodatie!

Reisspecialist Jelisa bezocht een aantal accommodaties in de buurt van de Borobudur en stelde haar top 3 mooiste accommodaties samen. Bekijk hier de video!


Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Yogyakarta – Magelang

Op de luchthaven van Yogyakarta wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van het Amanjiwo Resort voor een ca. 1,5 uur durende transfer naar het prachtige resort dat uitzicht biedt op de wereldberoemde Borobudur tempel. Bij aankomst heeft u de rest van de dag vrij te besteden en kunt u genieten van de uitmuntende faciliteiten van uw accommodatie.

Sommige suites bieden een schitterend uitzicht op de nabij gelegen Borobudur, andere suites bieden uitzicht op de kalkstenen heuvels van Menoreh. Waar u ook voor kiest, het is heerlijk vertoeven in dit luxe resort gelegen in een schitterende omgeving met rokende vulkanen, glooiende heuvels en de magische Borobudur op de achtergrond.

  • ★★★★★ Amanjiwo (3n)

Amanjiwo

2
2

2: Bezoek aan de Borobudur met zonsopkomst

’s Ochtends vroeg, nog voor zonsopkomst, wordt u door uw gids opgehaald bij uw hotel voor een bezoek aan de Borobudur tempel. Het is een magische ervaring om het complex in het vroege ochtendlicht te kunnen verkennen. Uw gids kan u veel vertellen over de geschiedenis van dit bijzondere bouwwerk. De tempel is door mensenhanden gebouwd en de bouw heeft meer dan 75 jaar geduurd. Vervolgens keert u terug bij uw accommodatie voor een ontbijt.

Rond het middaguur wordt u naar het dorpje Candirejo gereden waar u kennismaakt met het lokale leven. U stapt op de fiets waarmee u het dorpje en de omgeving verkent. U maakt kennis met activiteiten zoals het maken van cassave crackers, het bespelen van de gamelan en het oogsten en drogen van vanille en chili. In de loop van de middag keert u terug bij uw accommodatie.

Borobudur

3
3

3: Amanjiwo

Vrije dag die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. U kunt vandaag heerlijk ontspannen en gebruikmaken van de uitgebreide faciliteiten van het resort. Het Amanjiwo heeft een prachtig algemeen zwembad, een heerlijke spa en uitgebreide sportfaciliteiten.

In de middag kunt u genieten van een afternoon tea waarbij er elke middag ook kleine activiteiten door de accommodatie worden verzorgd.

Indien gewenst, kunt u tijdens deze vrije dag ook een bezoek brengen aan het bijzondere Hindoe-Javaanse tempelcomplex Prambanan.

4
4

4: Einde arrangement

Vandaag komt er een einde aan uw luxe verblijf in het Amanjiwo. U vervolgt uw reis door Java bijvoorbeeld naar Yogyakarta, Solo of het MesaStila Wellness Retreat.

Prijsindicatie voor dit Amanjiwo arrangement

Voor dit Amanjiwo arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom van €1.545 per persoon (bij deelname van 2 personen, inclusief ontbijt). Kiest u voor een suite met eigen zwembad? Dan dient u rekening te houden met een indicatie reissom van €1.850 per persoon (bij deelname van 2 personen, inclusief ontbijt). Bij dit arrangement zijn de transfers en een bezoek aan de Borobudur inbegrepen.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf in het Amanjiwo voor u op in een totale rondreis op maat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Indonesië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Indonesië?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door het bijzondere Java en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte reis samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Indonesië reizen op maat

Wij ontwerpen de reis geheel samen met u, gebaseerd op uw unieke wensen en voorkeur. De reis is pas perfect wanneer alle onderdelen naadloos aansluiten op uw wensen en verwachtingen.

Ultiem genieten

De reis is geboekt! U hoeft nu niets anders meer te doen dan te genieten van het prachtige Indonesië en de allermooiste locaties die we speciaal voor u hebben uitgezocht.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat