Logo bg white

Familiereis Bali

21-daagse rondreis door Indonesië
Vanaf € 6.795,00 p.p.
april t/m oktober
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Bijzondere familiereis Bali

Momenteel wordt er gewerkt aan deze voorbeeldreis. Mocht u in de tussentijd meer informatie wensen, neem dan contact op met een van onze specialisten. U kunt een e-mail sturen naar info@tico.nl, of bellen naar +31 20788 7777.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Bali


Vandaag gaat deze fantastische familiereis Bali van start. U vertrekt vanaf Amsterdam Schiphol Airport* en reist met een vlucht van Singapore Airlines naar het Indonesische eiland Bali. U dient over te stappen in Singapore en arriveert de volgende dag op Bali.

* Vertrekt u liever vanaf een andere luchthaven als bv. Brussel of Düsseldorf of geeft u de voorkeur aan een andere luchtvaartmaatschappij, dan horen we het natuurlijk graag. Indien u graag Premium, Business of First Class wenst te vliegen, kunt u dit aan ons doorgeven. We nemen uw voorkeuren met alle plezier mee in de offerte.

2
2

2: Aankomst Bali - Canggu


U arriveert vandaag op de internationale luchthaven Ngurah Rai in Denpasar, de hoofdstad van het eiland Bali. U haalt de bagage op en begeeft zich naar de uitgang waar u zal worden ontvangen door een vertegenwoordiger van onze lokale partner die u naar uw aangename onderkomen in Canggu zal brengen aan Bali's populaire zuidkust.


  • ★★★★+ COMO Uma Canggu (2 nachten)
3
3

3: Canggu


Vrije dag in Canggu om even helemaal bij te komen van de lange vliegreis en alvast kennis te maken met het prachtige eiland Bali. De gezellige badplaats Canggu heeft een langgerekt ca. 10 kilometer lang zandstrand (genaamd Echo Beach) en is erg in trek bij surfers. Het is een aangename tegenhanger van het toeristische en zeer massale Kuta en daarnaast een heerlijke plek om deze familiereis Bali te starten.

4
4

4: Canggu - West Bali National Park


Na het ontbijt wordt u opgehaald door een gids en chauffeur waarmee u vandaag langs Bali's zuidwestkust naar het meest westelijke deel van het eiland reist. Alvorens de lange reis van start gaat, brengt u eerst een bezoek aan de Tanah Lot tempel, één van Bali's bekendste en wellicht meest bijzondere tempels. Ze ligt in zee en werd gebouwd bovenop een rots. Houd er rekening mee dat u de tempel niet daadwerkelijk kunt bezoeken en alleen van een afstandje kunt aanschouwen.

U passeert talloze kleine vissersplaatsjes waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan en waar ook het grote toerisme - wat we kennen aan Bali's zuid- en zuidoostkust - nog niet is gearriveerd. In de middag arriveert u bij uw accommodatie aan de noordzijde van het eiland. U bevindt zich hier op steenworp afstand van het West Bali National Park.

  • ★★★ The Menjangan Resort (3 nachten)

"Wij zijn heel erg tevreden hoe Tico alles in elkaar gezet heeft. Hele goede communicatie en er wordt altijd met ons meegedacht. Wij komen zeker terug voor onze volgende reis."
Tico-reiziger
5
5

5 & 6: West Bali National Park


Gedurende uw dagen in deze schitterende regio staat er een snorkelexcursie op het programma naar het nabijgelegen eiland Menjangan. De onderwaterwereld in het Menjangan Marine National Park is uniek en enorm gevarieerd en het is hierdoor één van de beste locaties om te duiken of te snorkelen op heel Bali. Een picniclunch is inbegrepen, evenals al het benodigde snorkelmateriaal.

* Bent u een duiker, dan verzorgen we natuurlijk met alle plezier één of meerdere duiken bij Menjangan.

Prijsindicatie familiereis Bali


Voor deze familiereis Bali dient u (bij deelname van 4 personen) rekening te houden met een reissom vanaf € 6.795 per persoon.


Inbegrepen


Bij de reissom zijn de Economy Class vluchten van Singapore Airlines, privé-transport onder begeleiding van een Engelssprekende gids, uw overnachtingen in de speciaal geselecteerde accommodaties en de beschreven excursies inbegrepen.

Wenst u Economy Comfort / Premium Economy of wellicht Business Class of First Class te vliegen, dan kan dit uiteraard. Laat het ons weten en wij nemen deze optie graag voor u mee in uw familiereis Bali. Vertrek vanaf andere luchthavens zoals Brussel, Düsseldorf of Parijs is natuurlijk ook mogelijk, evenals het reizen met een andere luchtvaartmaatschappij.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Indonesië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom u kiest voor Tico Reizen


Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Al sinds 1993 organiseert Tico Reizen prachtige reizen naar vele bestemmingen wereldwijd welke tot in de puntjes zijn verzorgd en geheel op uw wensen en voorkeuren worden afgestemd.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Indonesië reizen op maat

Wij ontwerpen de reis geheel samen met u, gebaseerd op uw unieke wensen en voorkeur. De reis is pas perfect wanneer alle onderdelen naadloos aansluiten op uw wensen en verwachtingen.

Ultiem genieten

De reis is geboekt! U hoeft nu niets anders meer te doen dan te genieten van het prachtige Indonesië en de allermooiste locaties die we speciaal voor u hebben uitgezocht.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat