Logo bg white

Het idyllische Moyo Island

4-daags arrangement Indonesië
Vanaf € 2.330,00 p.p.
Juni t/m september
Jelisa davids
Heeft u vragen?
×

Moyo Island

Pal voor de kust van het eiland Sumbawa, bevindt zich het paradijselijke eilandje Moyo, te bereiken per klein Cessna watervliegtuigje vanaf Denpasar. Het eiland is bedekt met dichtbegroeid regenwoud en wordt omringd door hagelwitte stranden en in het azuurblauwe water van de Flores zee bevinden zich prachtige koraaltuinen, thuisbasis voor honderden zeer kleurrijke vissoorten. Het binnenland van Moyo leent zich uitstekend voor het maken van prachtige wandelingen.

Het zeer exclusieve Amanwana Resort is de enige accommodatie op het eiland en bestaat uit slechts 20 luxe tenten welke van alle gemakken zijn voorzien. Ook heeft het resort een heerlijke spa waar u zich kunt laten verwennen met één van de vele behandelingen. Een verblijf op Moyo eiland biedt de luxe reiziger alle comfort voor een heerlijke afsluiter van uw vakantie door Indonesië en is vanwege de goede verbinding met Denpasar (Bali) uitstekend in te passen in bijna iedere reis!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Denpasar – Moyo Island

Dit zeer exclusieve Moyo Island arrangement begint vandaag op de luchthaven van Denpasar waar u wordt opgewacht door een vertegenwoordiger van het Amanwana Moyo Island Resort. U vliegt per klein Cessna watervliegtuigje van Travira Air naar het prachtige eiland Moyo, gelegen ten westen van het eiland Sumbawa en onderdeel van de Kleine Sunda eilanden. U verblijft de komende dagen op basis van volpension in het zéér exclusieve Amanwana resort, de enige accommodatie op het eiland.

Het resort bestaat uit 20 luxe tenten, waarbij u kunt kiezen uit een tent gelegen te midden van de jungle of een tent direct aan zee. Deze prachtig ingerichte tenten met zeer solide fundering zijn van alle gemakken voorzien. U kunt de komende dagen genieten van de heerlijke stranden, de uitgebreide voorzieningen van dit paradijselijke resort, snorkelen of duiken in het azuurblauwe water van de Flores zee, of op verkenningstocht gaan in het regenwoud en de achterliggende heuvels van het eiland. Op Moyo Island zal werkelijk niemand zich vervelen.

  • ★★★★ Amanwana resort (3n – jungle tent – vp)
  • ★★★★ Amanwana resort (3n – ocean tent – vp)

Amanwana Resort

2
2

2 & 3: Moyo eiland

Vrije dagen op Moyo. Geniet van de prachtige onderwaterwereld of ga heerlijk wandelen in de prachtig begroeide heuvels van de binnenlanden van Moyo. U kunt natuurlijk ook gewoon heerlijk ontspannen aan de hagelwitte stranden of gebruik maken van de uitgebreide spa faciliteiten van het resort. Amanwana biedt tevens een uitgebreid activiteitenprogramma waaraan u kunt deelnemen (niet inbegrepen).

4
4

4: Moyo Island – Denpasar

Vandaag komt er een einde aan uw paradijselijke verblijf op het eiland Moyo. Na het ontbijt vliegt u per Cessna watervliegtuigje terug naar Denpasar. Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie voor dit Indonesië arrangement

Bij een verblijf van 4 dagen / 3 nachten in een 'jungle tent' in dit luxueuze resort, dient u rekening te houden met een indicatie reissom van €2.330 per persoon (bij deelname van 2 personen). Verblijft u liever in een 'ocean tent', dan dient u rekening te houden met een indicatie reissom van €2.555 per persoon.

Het verblijf in het Amanwana Resort is gebaseerd op basis van volpension, met inbgerip van (non-alcoholische) drankjes, niet gemotoriseerde watersportactiviteiten en lokale belastingen. Tevens is een retour vlucht van Denpasar naar Moyo eiland en v.v. inbegrepen.


Direct offerte aanvragen
Jelisa Davids • Reisexpert Indonesië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Indonesië. Zij kennen de verschillende gebieden erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en snel reageren op uw vragen.

Indonesië reizen op maat

Nadat u de wensen bij ons kenbaar heeft gemaakt, stellen wij een reisvoorstel op welke is gebaseerd op uw wensen en interesses. We sleutelen net zoveel aan de reis totdat deze helemaal naar wens is!

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van het prachtige Indonesië en de sfeervolle accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat