Logo bg white

Cruise Komodo

3-daags arrangement Indonesië
Prijs op aanvraag
April t/m september
Annalena5593
Heeft u vragen?
×

Cruise Komodo eilanden

De cruise start in de haven van het eiland Flores, waar u aan boord stapt van de prachtige Ayana Lako Di'a Cruise. U vaart langs prachtige witte stranden, schitterende koraalriffen en idyllische eilanden. De boot meert aan bij Koaba eiland, waar u duizenden vleermuizen terug zal zien vliegen naar hun slaapplek. De volgende dag vertrekt u naar Rinca eiland. Dit eiland staat ook wel bekend om de beroemde komodovaranen die hier leven. Tijdens een wandeling over dit eiland heeft u dan ook grote kans om deze reuzen voorbij te zien lopen! De cruise vaart verder naar Komodo Straits. Onderweg passeert u het tropische Taka Makassar waar regelmatig mantraroggen worden gespot. De volgende dag wordt u teruggevaren naar de haven van Flores. Deze geweldige cruise-avontuur zal zeker zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1. Start Ayana Lako Di'a Cruise

Vandaag start uw indrukwekkende Komodo Cruise ervaring! U wordt door een chauffeur opgehaald en naar de haven gebracht. U stapt aan boord van de prachtige Ayana Lako Di'a Cruise, waarmee u de komende dagen een schitterende tocht maakt langs idyllische eilandjes met parelwitte stranden. Het hoogtepunt zal ongetwijfeld uw ontmoeting zijn met de unieke komodovaraan.

Na een korte briefing gaat u aan tafel voor een smakelijke lunch, terwijl de boot koerst naar Menjerite. Deze plek staat bekend om haar kleurrijke koraal en u zal hier dan ook verschillende wateractiviteiten kunnen doen, zoals suppen en/of snorkelen.

Zodra de zon langzaamaan achter de horizon verdwijnt, zal u aanmeren bij Koaba Island. Doorgaans zijn hier duizenden vleermuizen te zien die allen tegelijk op jacht gaan. Dit is een prachtig gezicht! In de tussentijd is de tafel gedekt op het voordek en is het tijd om te genieten van een fantastische maaltijd. U overnacht aan boord van de Ayana Lako Di'a.


  • ★★★★ Ayana Lako Di'a (2n)

Ayana Lako Di'a Cruise

2
2

2. Cruise door het Komodo National Park

Indien gewenst kunt u de dag vroeg beginnen met een speciale yoga-sessie tijdens zonsopkomst. Na een heerlijk ontbijt komt u aan op Rinca Island, waar u in alle waarschijnlijkheid oog in oog zal komen te staan met de opmerkelijke komodovaraan.

Na een bijzondere wandeling gaat u weer aan boord en zet het schip koers naar de Komodo Straits. U bereikt hier het zeer tropische Taka Makassar, waar er geregeld mantraroggen worden gespot. De namiddag spendeert u in Bugis, waar u wederom prachtig kunt suppen door de mangroves van Gili Lawa.

Pulau Padar

3
3

3. Einde cruise Komodo eilanden

Na een vroeg ontbijt heeft u nog eenmaal de mogelijkheid om prachtig te snorkelen in het centrale gedeelte van Komodo, alvorens de Ayana Lako Di'a terugkeert naar het vaste land.

Om ca. 11:00 uur gaat u van boord en vervolgt u uw reis door Indonesië.

Prijsindicatie voor deze cruise Komodo eilanden

Voor een verblijf van 2 nachten aan boord van de Ayana Lako Di'a is de prijs op aanvraag.

Bij uw verblijf aan boord zijn alle maaltijden en excursies inbegrepen. De transfers van- en naar de luchthaven zijn eveneens inbegrepen.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf aan boord van de Ayana Lako Di'a voor u op in een totale rondreis op maat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis.


Direct offerte aanvragen
Annalena Hartmann • Reisexpert Indonesië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door het bijzondere Indonesië en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte reis samenstellen.

Indonesië reizen op maat

Wij ontwerpen de reis geheel samen met u, gebaseerd op uw unieke wensen en voorkeur. De reis is pas perfect wanneer alle onderdelen naadloos aansluiten op uw wensen en verwachtingen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ultiem genieten

De reis is geboekt! U hoeft nu niets anders meer te doen dan te genieten van het prachtige Indonesië en de allermooiste locaties die we speciaal voor u hebben uitgezocht.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat